- 2 Mayıs 2008
- 5.096
- 2
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hepınıza ıyıgeceler ve cok tesekkkue ederım guzel destegınız ıcın.bende hamıle bırını gorupte kıskanmıyorum desem yalan soylerım .kıskanıyorum hemde cook rabbım en kısa zamanda hepımızı yavrularımıza kavusturur ınsallah.mubarek gunlerınde bıtmesıne az kaldı.ınsallah dualarımız kabul olur bu ayda 2010 da gelır meleklerımız bıze.
kızlar sımdı kayınvalıdemden geldık ve esımın kuzenının 3 aylık hamıle oldugunu ogrendım cook sevındım tabı ama cookta uzuldum aglamamak ıcın zor tuttum kendımı cok kotuyum suan neyapıcagımı bılemıyorum ALLAHIMA yalvarıyorum bıran once evlatlarımızı gondersın bızede cok zor bı durum kendımı eksık hıssettım esıme bellı etmek ıstemıyorum ama kotuyum ınanın.emeklerımızı bosa cıkarmasın.benım sol tupum tıkalı cıktı sansım yarıya ındı sanırım sızlere yazarken aglıyorum suan.neyapıcaz kızlar hıc bebegım olmıycakmı benım.artık kendımden gectım esımı dusunuyorum kendını eksık hıssetmesın uzulmesın ıstıyorum cunku onu coook sevıyorum.yaradanım benım gunahım varsa bıle ona acıyıp evlatsız bırakmasın onu ıstıyorum .allahım duy sesımızı ...yalvarıyorum sana...
günaydın arkadaşlar herkes iyidir inşallah
ben pre seed kullanmayı bıraktım artık
bi sonraki ay kısmetse tekrar tüp bebeği düşünüyorum
ama buraya uğrıycam tabiki sürekli
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
inşallah bu sefer bebişim gelir bana:Saruboceq: