merhaba kızlar. sabah test yaptım. farklı bir markaydı ve çıkmadı kafam karıştı dün neden çıktı peki. umarım testte yanlışlık yoktur. öğle arasında gidip kan testi yaptıracağım. dayanamıcam bu strese artık
canim kan testi sonucunu bekliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar. sabah test yaptım. farklı bir markaydı ve çıkmadı kafam karıştı dün neden çıktı peki. umarım testte yanlışlık yoktur. öğle arasında gidip kan testi yaptıracağım. dayanamıcam bu strese artık
DamlaUmut??? Yeni nick mi yaptın kıs kendine ayrederya?
evt iyi olmuşmu... belki uğurlu gelir ne dersiniz... bu da kim demeyin.. bennnn listeci başıııııııııııııııııı :lepi:
bana neden kımse cvb vermemiş :umursamaz:
slm kızlar. şu an cok heyecanlıyım. 2 yıldır bebek istiyoruz. gecen yıl 1 düşük ve ocak ayında da 1 dış gebelikten sonra umutlarım iyice kırılmıştı. bu ay ilk defa preseed kullandım. sabah test yaptım. baktım cok belli belirsiz ikinci bir çizgi gördüm. ama benden baska kimse göremedi. cok umutlanmadım çünkü çizginin yeri olabilir dedim. ama az önce teste tekrar baktım ve koyulaşmıştı. hala cok silik tabiki ama sabahkine göre baya iyi. eşime gösterdim o bile gördü zemuszemus sabah tekrar yapacağım. çift çizgiyi yine görürsem kan testi yaptırırım artık. kızlar dua edin adetime daha 4 gün var ama silik de olsa bi çizgi yakaladım. sabah haber verirm. :Saruboceq:
cetrefıllı cnm nerden alıyosun bu preesedı dedımmm cnm saol ılgılendıgın içinn