Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar benim de ıslanma sorunum var hamilelik istiyorum. hamilelik düşüncesinden önce vaginal tabletler falan kullanıyordum ama şimdi onu da kullanamıyorum. ne eşimde ne de bende herhangi bi sorun yok ama canım yanıyor ve ilişkide bulunmak istemiyorum. hele zorunluluk gibi olduğunda daha bi kuru oluyor. preseed bu sorunu tamamen ortadan kaldırıyor mu? kullanan arkdaaşlar deneyimlerinizi bekliyorum. bu ay canım yana yana yaptık ama ümitli değilim gelecek aya preseed kullanmayı düşünüyorum.
merhaba canım, bende de aman kuruluk olmasa da cok zor ıslanırım, preseed cok bile geliyo valla kesinlikle tavsiye ederim, bi sorununuz da yoksa allah da anasip ederse önümüzdeki aya seni hamişler listsine ekleriz inşallah
merhaba canım, bende de aman kuruluk olmasa da cok zor ıslanırım, preseed cok bile geliyo valla kesinlikle tavsiye ederim, bi sorununuz da yoksa allah da anasip ederse önümüzdeki aya seni hamişler listsine ekleriz inşallah
inşallah nevkicim saol canımçook sevindim hayatım çünkü vajinal tabletler bile bana pek etki etmiyordu. gelecek ay preseedle deniycem bakalım. umarım bu emeklerimiz boşa gitmez hepimiz hamiş oluruz.
kesinlikle ben de katılıyorum benim de biraz kuruluk sorunum oluyor bu ürün bana çok iyi geldi...hatta ilişkinin kalitesi arttı benim açımdan nevki canım eğer böyle bi sorunun varsa bu ürün tam sana göre...
şimdi yeni preseed siparişlerimizi yurt dışı olması için eb..y dan mı sipariş edicez...sipariş eden var mı aranızda ücreti ne kadar ve kargo ücreti veriliyor mu?
selam arkadaşlar benim de ıslanma sorunum var hamilelik istiyorum. hamilelik düşüncesinden önce vaginal tabletler falan kullanıyordum ama şimdi onu da kullanamıyorum. ne eşimde ne de bende herhangi bi sorun yok ama canım yanıyor ve ilişkide bulunmak istemiyorum. hele zorunluluk gibi olduğunda daha bi kuru oluyor. preseed bu sorunu tamamen ortadan kaldırıyor mu? kullanan arkdaaşlar deneyimlerinizi bekliyorum. bu ay canım yana yana yaptık ama ümitli değilim gelecek aya preseed kullanmayı düşünüyorum.
dün doktor bana vajinal fitil verdi, hamile kalsan bile zararı olmaz dedi.