- 2 Nisan 2008
- 2.465
- 7
kızlar acıktınız mı bakem. size pizza yaptım.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/306305-harika-karisik-pizzaresimli.html
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/306305-harika-karisik-pizzaresimli.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aayy canım benim hoşgeldinnn tatlımmmm
ben buralardayım tatlım yeni iki gün önce regli oldum(( bu ay preseed kullanmamıştım zaten ara kanamam oldu yine bende ziyan etmim dedim şimdi reglim bitsin preseedle 3. denemem olucak kocamıda sperm testine baktırmaya yolluyorum nolur nolmaz diye hakkımzıda hayırlısı tatlım ya
senin de inşallah biran önce toparlanır rahmin tatlım hayırlısı olsun canım yaa sağlığın olsunda gelir bebişlerimiz elbet bir gün kendine dikkat et canım benimm opuyorumnanaktan
selam kizlar. listenin en basinda ben varim
girip haber veriyim dedim. ramazanla birlikte benim kirmizi kartta yola cikti geldi gelecek bir durumdayim.
yani beni asagilara yazabilirsiniz.
kuzu81 ovulasyon 6 gün degil, sadece bir gündür zaten. ovulasyon testlerinde geldiyse aksama dogru her gün ayni saatte 4 saat sivi almayarak bekleyip yaptigin testler sonucunda cift cizgi ciktigi gün sadece bir veya iki gündür. o günler ovulasyondur. koyulasmaya basladiktan sonra her gün silik cizgiye dönene kadar degerlendirin.
zaten bir ayda 3-4 preseed gidiyor.
fazlasi gerekli degil
sansin bol olsun
hayirli ramazanlar bu arada
dualarimiz kabul olur ins
birbirimize dua edelim
oruclariniz kabul olsun
bana yine ramazan gelmedi bu yil kaydirigubbakcemile3
her yil mutlaka 1 hafta gec karsilarim gelenek bozulmadi yine:))
herseyin hayirlisi
ilgilenirim hayatım ne demek sen iste bidenem opuyorumnanaktandurucum ovulasyon topiginin listesiyle ilgilenirmisin? sanirim kimse liste tutmuyor orda. yeni hamile varmi bilmiyorum. sen bi el atsan oraya:))
slm kızlarrrr,Durucm merhaba
ilgilenirim hayatım ne demek sen iste bidenem opuyorumnanaktan
tek basina degilsin cnm , ben olmasam kimle konusacaksin burda:))) ikimizinde cenesi düsük masallah:)))
ins bana geleceksin unutma, sözün var:))
ben cikiyorum cnm, iyi geceler
ins sen güzel haberler vereceksin
Şenizbir tanesin opuyorumnanaktan
tatil işleri öyledir giderken güle oynaya dönerken somurta somurta bilirim kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin topicte yanlızdı artık dönsün tatilciler aa yeter kaydirigubbakcemile3 ...Ben iyiyim canım şimdilik bir gelişme yok gün sayıyoruz kaderde varsa pozitifi görürüz yoksa negatifi allahtan gelecek herşeye razıyız çok şükür a.siyiyim cnm Azizecim,sen nasılsın?Yıllık izindeydim,yeni geldim,tatil güzeldi ama geri dönmesi çok zor.Pazartesi işbaşı yapacağım.Sen neler yaptın var mı bir gelişme???