- 26 Şubat 2008
- 3.621
- 6
nesemesecim yumurtlama testleri ile birlikte kullanirsan bosa da gitmemis olur preseedlerin.pahali sonucta. gittigidiyorda ucuz ovulasyon testleri varmis. ben de hic pahalisindan kullanmadim. hep ucuzunu kullandim ve ucuz cok hassas olmadigi icin 3-4 gun koyu cikma ihtimali olmuyor. bir kere koyu cikiyor o da tam yumurtlamadan 1 gun once. yani koyu ciktigi aksam deneyeceksin. ertesi gun de deneyeceksin. hatta bir onceki gun diger gunlere gore biraz daha koyu cikiyor. yani ovulasyon testlerinde hani derler ya ikisi ayni koyulukta olacak. ilk baslarda bayagi silik cikiyor. bir gun digerlerine gore hafif koyulasiyor ben anliyiorum yarin tamamen koyulasacak.
o hafif ciktigi gun de deniyorum. yani 3 gun ustuste deniyorum. zaten yumurtlama zamanimin tahmininden (bein ki belli olmuyior bazen 17 bazen 21. gun yumurtluyorum) 14. gun falan denemeye basliyorduk. 14-16-18 diyelim 18. gun koyulasti. 19 ve 20./ gun de deniyordum. 16. gunden itibaren preseede basliyordum. yumurtlamadan 4-5 gun once. her ay 4 tane falan kullandim ben.
Canım çok saol, bende şuanda 8 tane var. Ovulasyon testimin parası ile yaklaşık aynı olduğu için ovulasyon testine vereceğim parayı preseede versem demiştim. Param da bu ay epey kısıtlı, malum kurban bayramını geçirdik. O yüzden sordum. Belki de bu ay çatlatma iğnesi verirse doktor gerek bile kalmayabilir testlere, sadece preseedleimi kullanırım inşallah.