Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh maşşallah isteyen herkeze bi kerecik bile olsa nasip etsinn....... brn kaçtım allaha emanet olun iyi geceler hatunlar
ağustosta guzel haberlerini bekliyoruz o zaman.Gerci merak etme bende yanında olurum o zaman:)) benim de 1 gunum kaldı adet olmaya..kasık ağrısından ölüyorum..Ağustos böceği gibi lafına bayıldımmmmm :)))))
kızlar bu ay preeseed i kullanışımın 2. ayıydı ve bugün öğrendim hamileyim değerim 149 çıktı, allahıma binlerce şükür, darısı sizlere inş.. bu arada değerim nasıl sizce düşükmü adetim 3 gün geçti daha..
kızlar bu ay preeseed i kullanışımın 2. ayıydı ve bugün öğrendim hamileyim değerim 149 çıktı, allahıma binlerce şükür, darısı sizlere inş.. bu arada değerim nasıl sizce düşükmü adetim 3 gün geçti daha..
Değerin çok iyi bence cnm,kalbini ferah tut,bebişini üzme.Çok sevindim cnm , Allah tamamına erdirsin:lepi:
Eşinin sperm hareketlilik sayısı ve morfolojisi neydi,ne kadar zamandır deniyordunuz , sakıncası yoksa bilgi verir misin? benim eşimin spermlerinde de problem var onun için soruyorum.
Hayatım bu bitki çaylarını eşinedemi içirdin benmi yanlış anladım acep :uhm:
gunaydın kızzzlarr,nasılsınız.
Dün gece felaket ağrılarım oldu.Kasık ağrısı.Ama hala hasta olmadım.Bugun olması gerek.Ne olur ne olmaz diye ilaç da içemiyorum.Cok ağrıyor yaaa (
sizden ne var ne yok.Çiçekçim senin devamı geldi mi adetin???
gunaydın kızzzlarr,nasılsınız.
Dün gece felaket ağrılarım oldu.Kasık ağrısı.Ama hala hasta olmadım.Bugun olması gerek.Ne olur ne olmaz diye ilaç da içemiyorum.Cok ağrıyor yaaa (
sizden ne var ne yok.Çiçekçim senin devamı geldi mi adetin???
yeşimcim gnc nin kullanma talimatına bakınca birşeyi gözden kaçırdığımızı farkettim diyorki GÜNDE 2 KERE 3 TABLET gerçi bunu yarın sorcam ama eğer standart doz bu ise ürün 1 aylık oluyor uyumuşsundur ama olsun yarın okursun nasılsa yazmasam çatlardımkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr naptınız varmı yeni hamiş..bitane var gördüm değerin biras düşük tatlım allah bağışlasın inşallaahhh...
kukuleta naptın sen hasta oldunmu?
günaydın kızlarr naptınız varmı yeni hamiş..bitane var gördüm değerin biras düşük tatlım allah bağışlasın inşallaahhh...
kukuleta naptın sen hasta oldunmu?
kızlar bende saatlerdir araştırıyorum benim eşim herhangi bir kür kullanmak istemiyor artık bende biraz araştırdım evicap ,çinko selenyum içerikli bir kapsül birde ginseng diyorlar belki hap şeklinde yuttururum diyorum
canım eczacıbasının yeni bir ürünü vardı ama adını unuttum.Hatta preseed gibi bişeydi adı.Onu bir arastır istersen..Sonucta eczacıbasının..