Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım ben yarın sbh çalışıyorum ve erken kalkıcam kocişim de uyudu zaten sizleri seviyorum kendinize iyi bakın öptüümm sizi kocaaaammaaaaann iyi gecelerrr.sizin sohbetiniz bol olsun.
olursa bilinçli kullanmış olursun preseedleri canım ziyan olmamış olur
bi değişiklik yapıyım dedim durucum seni takip ettim .)))
ooo hoşgeldin iklimimm sanada iyi geceler olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi geceler iklimcim hoşgeldinnnnnnnnnn
hoşbulduk canlar nasılsınız çıkıcam birazdan ama bi bakıyım dedim
valla iyi yapmışsın birtanem bizde bu akşam hamile haberi aldık çimiz kıpır kıpır oldu yeni çizelgeler hazırlıyoruz kendimize ürünler vs.. a.s
biz iyiyiz şükür canım sen nasılsın ?
yorgunum canım biraz ama iyiyim hayıta devam ediyorum bu ayın birinde başlamıştım 3 ay aralıksız kullanıcam inşallah bakalım
öylemi elifse biliyomda maşşallah ya sırada bizlere gelsin dimi....çizelgeler ürünler falan süper canım iyi yapıyosunuzz:CüvCüv:
yorgunum canım biraz ama iyiyim hayıta devam ediyorum bu ayın birinde başlamıştım 3 ay aralıksız kullanıcam inşallah bakalım
aynen canım gözlerim kapanıyoiklimcim bende iyiyim canımım hamdolsun sende iyisindir umarım tatlımm bende yatıcam birazdan çok uykum geldi yaffffffff
ewt çok düzensiz benim adetlerim o yüzden hemde anne olmak için inşallahdüzensizlik içinmi içiyosun tatlım hayıtı CADIARZU
Canım elife de çok sevindim bu topicte preseed kullanan babylove arkadaşımız hamile kaldı onunda haberini aldık :teytey:
aynen canım gözlerim kapanıyo
ewt çok düzensiz benim adetlerim o yüzden hemde anne olmak için inşallah
allah sağlık versin bebişlerede annelerinede hayırlı olsun darısıda bizlere inşallah
hamile arkadaşımızı çokkkk tebrik ederimmmmmmm oyyyyyy ne güzel bişey yaaa inşallahhh bizde kalırız hamişşşşşşşşşş
kızlarrr dayanamıyorum ben yafff artık gidemde yatam okişşşş hepinizi çok öptümmm allah rahatlık versin herkese byeeeeeeeeeee
kızlarrr dayanamıyorum ben yafff artık gidemde yatam okişşşş hepinizi çok öptümmm allah rahatlık versin herkese byeeeeeeeeeee