Kızlar hayatımda ılk defa duyuyorum nedır bu jel?
Tatlım yanılmıyorsam 3mg kullanılması gerekiyormerhaba kızlar ben de ovulasyon testi yapıyorum dün sabah koyuya yakın dı bugün 2 tane yaptım ve kırmızılar dağıldı bozuktu sanırım ..
preseed siparişi verdim bugün elimde olacak.
dün akşamdan beri kasık ağrım var çatlayağım herhalde bugün gelirse akşam ve yarın sabah deneyeceğim bu arada kaç gr kullanmalıyım 2 gr yeter mi ki
Geçen hafta catlatma ignesinden sonra 2 Gün kullandim jeli. 10 gun sonra gebelik var mi yok mu belli olur.. Sen ne durumdasınKızlar ne durumdasınız.
Ben iki defa kullandım ama yumurta takibi yapmadım.ayın 20 sinde falan adet günüm.Geçen hafta catlatma ignesinden sonra 2 Gün kullandim jeli. 10 gun sonra gebelik var mi yok mu belli olur.. Sen ne durumdasın
Hadi insallah tutar Canim...Ben iki defa kullandım ama yumurta takibi yapmadım.ayın 20 sinde falan adet günüm.
Benden söylemesi adet gunun gelmeden hic bi belirtiyi gebelik olarak adlandirma. Gecen ay ki belirtilerime gore kesin hamileyim diyordum sonunda hüsran oldu.. En iyi belirti adet gecikmesi.. Kafanizi rahatlatin kizlar kendinizi dinlemeyinbel ağrısı meme hassasiyeti ve kasık ağrısı var
Benim zor gibi canım bir aşılama bir tüp bebek denedik yinede olmadı.hiç bir sorunda görünmüyor.bakalım hayırlısı.Hadi insallah tutar Canim...
31 marta kadar devam et bence çok var dahamerhaba kızlar bende 2 defa kullandım bat 31 mart bakalım hayırlısı
Benimde bi sorunum yok görünüyor ama 3 yildir bi kere tuttu o da düştü1 bucuk senedir hala tik yokBenim zor gibi canım bir aşılama bir tüp bebek denedik yinede olmadı.hiç bir sorunda görünmüyor.bakalım hayırlısı.
Merhaba hanimlar bu konuyu gorunce cok heyecanlandim. Allah in izniyle cocuk sahibi olabilmek icin cok uzun yollardan gectim. Azospermi tedavisi tup bebek vs derken esimin sperm sayisinda yukselme oldu bir kac ay cocuk icin calisicaz. Bu jeli de yeni kesfettim ve siparis verdim bu aksam elimde olucak insallah.
30 gunde 1 adet oluyorum. Adet dahil 14. Gunum
Yumurtam 1-2 gune catlar diye dusunuyorum. Ne zaman bu jeli kullanmaliyim, 2 gunde 1 mi yoksa her gun mu bilgi verirseniz cok sevinirim
Tatlım ben ovulasyon testinde pozitifi gordugum gün ve ertesi gün kullandımMerhaba hanimlar bu konuyu gorunce cok heyecanlandim. Allah in izniyle cocuk sahibi olabilmek icin cok uzun yollardan gectim. Azospermi tedavisi tup bebek vs derken esimin sperm sayisinda yukselme oldu bir kac ay cocuk icin calisicaz. Bu jeli de yeni kesfettim ve siparis verdim bu aksam elimde olucak insallah.
30 gunde 1 adet oluyorum. Adet dahil 14. Gunum
Yumurtam 1-2 gune catlar diye dusunuyorum. Ne zaman bu jeli kullanmaliyim, 2 gunde 1 mi yoksa her gun mu bilgi verirseniz cok sevinirim
merhaba kızlar bende 2 defa kullandım bat 31 mart bakalım hayırlısı
33 34 falan canım ovulasyona göre kullanıyorum bendeBenim de bat 31 mart. Ama Ben bu ay daha kullanmaya baslamadim. Yarin kullanacagim ilk kez bu ay için. Geçen ay da pre seed denedim ama geç kalmisim. Adet olunca anladim. Bu ay da geç kalmis olmayayim ya, senin adet döngün kaç gün ki canim, ovulasyon testine göre mi kullaniyorsun?
Kızlar pembe kutumu yoksa mavi kutumu faydalı olan33 34 falan canım ovulasyona göre kullanıyorum bende