Preseed kullananlar

bende okuyarak heyacan yapıp aldım bu ürünü ama bende olmadi belki sabırsız davranıp hemen pes ettim bilmiyorum bi kere kullandım yani bir ay tahmini yumurtlama günümde üç kere kullandim sonra bıraktım bir ay preesedi araştırdım yorumların nerdeyse hepsini okudum ama bilmiyorum belkide sabirla devam etmeliydim

İsmini "Duru" koyduk canim. Evet çok şükür çok zor bi doğum olmadi. Darisi basiniza olsun insaallahh
Ay insalhhh cnm ben yerim ben onu ya mis gibi kokuyordur şimdi o prenses.... rabbim size bagislasin kuzummmm
Bende yarın seker yuklemesi yapicam cnm sen yaptirdin mi nasıl yapılıyor bu

Canim annem seker hastasi olduğu için ben yaptirdim. İlk once ac karnina kan aliyolar. Sonra Sekerli bi bardak su veriyorlar onu iciyosun. 1 saat sonra tekrar kan aliyolar.
Ay insalhhh cnm ben yerim ben onu ya mis gibi kokuyordur şimdi o prenses.... rabbim size bagislasin kuzummmm
Bende yarın seker yuklemesi yapicam cnm sen yaptirdin mi nasıl yapılıyor bu
Çok tesekkur ederim Allah razi olsun

41 kere masallahhhhhhh Allah an ali babalı büyütsün i şallah canim.

Cnm bende kan aldılar şimdi suyu içtim 1 saat sonra alacaklar sonra yine 1 saat sonra alacaklarına yani toplamda 3 kez alacaklarına kan
Canim annem seker hastasi olduğu için ben yaptirdim. İlk once ac karnina kan aliyolar. Sonra Sekerli bi bardak su veriyorlar onu iciyosun. 1 saat sonra tekrar kan aliyolar.
Çok tesekkur ederim Allah razi olsun

Ya hanımlar ben dusukden sonra 2 aydır folik asır içiyorum .
Bu folik asit alımı ok oldu mu beyin özürlü oluyor dedi hanımın biri burda .
Bunla ilgili birşey duydunuzmu

Selam arkadaşlar 3 gün önce kan testi yaptırdım 89.19 çıktı bugün yine yaptırdım 561.99 çıktı 3 gün içinde bukadar yükselmesi normal mi doktora gitmedim hamilemiyim sizce .

Evet kizlar 2.ayki pressed denemelerimiz de sonuç vermedi tam günümde regl geldi
Halbuki ilk bebeğim de hemen ilk ay gelmisti:KK66:
Kutu bitene kadar devam sanırım 2 ay daha idare edecek kadar var
Güzel güzel haberler alıp vermek nasip olsun insallah
Mrh ins guzel haberlr alirsiniz.sperm sorunu var demisinz.benm esimde de var 20milyon sperm sayısı hareketsizlikte var.3ay kullandim preseedi acaba yine denesemmi bilmiyrm

Mrh ins guzel haberlr alirsiniz.sperm sorunu var demisinz.benm esimde de var 20milyon sperm sayısı hareketsizlikte var.3ay kullandim preseedi acaba yine denesemmi bilmiyrm

Denemekte fayda var diye düşünüyorum benim ilkinde hemen tuttu ama 2.için uğraşıyoruz henüz sonuç yok.
Denemeye devam edicem bitene kadar sonra almam heralde
Hakkımızda hayirlisi olacaksa oluyo bi şekilde bunlar vesile sadece.için rahat olup çok takmayacaksan kullan bence

X