- 28 Eylül 2015
- 1.906
- 2.279
Oyun maslahhh ona ismi ne oldu cnm inslahhh bizimde.kolay olur dogum senin çok zor olmamış galiba cnmCanim 40+1'de doğdu. 3700 gr ve 53 cm ddoğdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyun maslahhh ona ismi ne oldu cnm inslahhh bizimde.kolay olur dogum senin çok zor olmamış galiba cnmCanim 40+1'de doğdu. 3700 gr ve 53 cm ddoğdu.
hala var kullansammiki diye düsünüyordum bak yine hevesim kirildi :)Ben 2 ay kullandım sonuç negatif. Bu 3. Ay ve son kez yine kullanıcam...
hala var kullansammiki diye düsünüyordum bak yine hevesim kirildi :)
yahu bu seyi bizim Adam sevmedi bu ne vck vck kullanma sunu deyince devam edemedim ama yinede kullanacam bu ay yumurtlama günlerimde karisti gitti kafama göre artik yapacam biseylerSen yinede bitene kadar kullan. Bende öyle yapıcam. Bazıları 4. Kullanımda hamile kalmış :)
yahu bu seyi bizim Adam sevmedi bu ne vck vck kullanma sunu deyince devam edemedim ama yinede kullanacam bu ay yumurtlama günlerimde karisti gitti kafama göre artik yapacam biseyler
Oyun maslahhh ona ismi ne oldu cnm inslahhh bizimde.kolay olur dogum senin çok zor olmamış galiba cnm
Ay insalhhh cnm ben yerim ben onu ya mis gibi kokuyordur şimdi o prenses.... rabbim size bagislasin kuzummmmİsmini "Duru" koyduk canim. Evet çok şükür çok zor bi doğum olmadi. Darisi basiniza olsun insaallahh
41 kere masallahhhhhhh Allah an ali babalı büyütsün i şallah canim.Canim 40+1'de doğdu. 3700 gr ve 53 cm ddoğdu.
Çok tesekkur ederim Allah razi olsunAy insalhhh cnm ben yerim ben onu ya mis gibi kokuyordur şimdi o prenses.... rabbim size bagislasin kuzummmm
Bende yarın seker yuklemesi yapicam cnm sen yaptirdin mi nasıl yapılıyor bu
41 kere masallahhhhhhh Allah an ali babalı büyütsün i şallah canim.
Canim annem seker hastasi olduğu için ben yaptirdim. İlk once ac karnina kan aliyolar. Sonra Sekerli bi bardak su veriyorlar onu iciyosun. 1 saat sonra tekrar kan aliyolar.
Çok tesekkur ederim Allah razi olsun
Maşallah Allah anali babalı büyütsün.bişey sorabilirmiym.niçin kullandınız sorun neydi yani.bide kaçıncı ayda oldu.cvp verirsenz sevnrm41 kere masallahhhhhhh Allah an ali babalı büyütsün i şallah canim.
Mrh ins guzel haberlr alirsiniz.sperm sorunu var demisinz.benm esimde de var 20milyon sperm sayısı hareketsizlikte var.3ay kullandim preseedi acaba yine denesemmi bilmiyrmEvet kizlar 2.ayki pressed denemelerimiz de sonuç vermedi tam günümde regl geldi
Halbuki ilk bebeğim de hemen ilk ay gelmisti
Kutu bitene kadar devam sanırım 2 ay daha idare edecek kadar var
Güzel güzel haberler alıp vermek nasip olsun insallah
Mrh ins guzel haberlr alirsiniz.sperm sorunu var demisinz.benm esimde de var 20milyon sperm sayısı hareketsizlikte var.3ay kullandim preseedi acaba yine denesemmi bilmiyrm