Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşimde sperm sayı ve hız problemi var. 3 aydır tedavi oluyor. Sayı arttı ancak hız için uğraşıyoruz. Preseed spermlerin daha hızlı ilerlemesini sağladığı için bende bu ay kullanmaya başladım ama az kullanmışım yanlışlıklaGünaydın kızlar sizlerde mi sorun olmamasına rağmen hamile kalamiyorsunuz eger öyleyse sizde benim gibi tamamen sters kaynaklı olmuyor ben öyle olduğunu düşünüyorum bi de bende arti olarak yoğun iş temposu yani sifir dinlenme ve düzensiz beslenme var bu ay işten sonra ev işini bırakıp dinlenmeye ve beslenmeme dikkat etmeye başladım ayrıca preseed deniyorum Sanki kuruluk var bende sperm hepsi dışarı çıkıyor
Benimde 10 günüm kaldı dün akşam belimin kasığımın ağrısından uyuyamadım göğüslerimd taş gibi hakkımızda hayırlısı olsjnvalla öyle 11 günüm kaldı bende de arada baş göstermeye başladı zaten yumurtlama gününü bulamamıştim ben hiç umudum yoktu sizin güzel haberlerinizle sevirinirim umudylageliyorum :)
ben 45 euro ya almıştım 100 TL yada biraz daha fazla yapıyor tlyeçevirince ben 3 mg kullanıyordum normal de ovulasyontestiyle tam yumurtlama gününü bulup o gün kullanacaksınbu jel nasıl kullanılıyor kızlar tarif eder misiniz çünkü ilk kez duydum bide fiyatı nekadarr
ben 45 euro ya almıştım 100 TL yada biraz daha fazla yapıyor tlyeçevirince ben 3 mg kullanıyordum normal de ovulasyontestiyle tam yumurtlama gününü bulup o gün kullanacaksın
yok sorun değil benim hatamtam anlatmadım sen Kendine olabildiğinceen derine sikacaksnzaten içinde şırıngasifalan hepsi çıkıyor :)yani içime mi sıkacağım yoksa karşı taraf mı sürecek k.bkma braz acık oldu
Preseed 4 gr başladım ben kullanım klavuzunda yazdığı gibi ikindim sanırım fazla geldi 3 gr ma düşürdüm neden bilmiyorum ben bundan çok umitliyim pek çaba göstermedim bu zamana kadar sanki bi gayret istiyordu ona da başladım artık hayırlısıBenim eşimde sperm sayı ve hız problemi var. 3 aydır tedavi oluyor. Sayı arttı ancak hız için uğraşıyoruz. Preseed spermlerin daha hızlı ilerlemesini sağladığı için bende bu ay kullanmaya başladım ama az kullanmışım yanlışlıkla
Hayırlısı olsun hepimiz ümitliyiz preseedden. Yurtdışı yorumlarını da okudum genelde 3 ay içinde hamile kalmış kullananlar.Preseed 4 gr başladım ben kullanım klavuzunda yazdığı gibi ikindim sanırım fazla geldi 3 gr ma düşürdüm neden bilmiyorum ben bundan çok umitliyim pek çaba göstermedim bu zamana kadar sanki bi gayret istiyordu ona da başladım artık hayırlısı
İnşallah inşallah diyorum ve bekliyorum ama lütfen sters yapmayın ben bebek için değil ama hayatım sters olduğu için basaramiyorumHayırlısı olsun hepimiz ümitliyiz preseedden. Yurtdışı yorumlarını da okudum genelde 3 ay içinde hamile kalmış kullananlar.
Eşim şu anda tedavi aşamasında olduğu için zaten bir beklentim yok açıkçası. Stres yapmıyorum gelirse hoşgelsin bebek Sperm sayımız yükselmişken preseedi deneyelim dedik belki olur. Eşimde bende rahatız neyseki daha önümüzdeki 3 ay içinde de pek bir beklentimiz yok ama Allah bilir tabiikiİnşallah inşallah diyorum ve bekliyorum ama lütfen sters yapmayın ben bebek için değil ama hayatım sters olduğu için basaramiyorum
Morfolojiye baktırmadınızmıKızlar aklıma takılan birsey var bu sperm testinde tamam sayı çok hizi guzel ama bunların kactanesi sağlıklı yani hamilelik icin yeterli mi değilmi o da belli oluyor mu
Bilmiyorum ki eşim gitti sonuclari o söyledi bende kendi Dr ma gösterdim sorun yok hatta gayette iyi dediler bende ayrintiya inmedimMorfolojiye baktırmadınızmı
sayı ve hızını biliyormusunya ben anlamıyorum bizimkinde de aynı sorun vardı ama ne ilaç verdiler ne de tedavi ettiler sigarayı bıraksın olur yapabileceğimiz bişey yok deyip yolladılar bi sene oldu galiba en son kontrole gideli