Preseed kullananlar

Günaydın kızlar benim adet geliyorum diye bağırıyor artık resmen :rolleyes: Dün test yaptım tertemizdi maşallah silik milik hiçbişey çıkmadı :KK70:

Günaydın kızlar sizlerde mi sorun olmamasına rağmen hamile kalamiyorsunuz eger öyleyse sizde benim gibi tamamen sters kaynaklı olmuyor ben öyle olduğunu düşünüyorum bi de bende arti olarak yoğun iş temposu yani sifir dinlenme ve düzensiz beslenme var bu ay işten sonra ev işini bırakıp dinlenmeye ve beslenmeme dikkat etmeye başladım ayrıca preseed deniyorum Sanki kuruluk var bende sperm hepsi dışarı çıkıyor
Benim eşimde sperm sayı ve hız problemi var. 3 aydır tedavi oluyor. Sayı arttı ancak hız için uğraşıyoruz. Preseed spermlerin daha hızlı ilerlemesini sağladığı için bende bu ay kullanmaya başladım ama az kullanmışım yanlışlıkla :KK70:

günaydın malesef bizde de eşimde sperm azılığı var bi ihtimal belki umut olur diye kullanmak istedim bu pre seedi çünkü sperm dostu diye okumuştum ondan sipariş verdim kim bilir belki Allah bunu karşıma belki bi vesile olarak çıkardı

valla öyle 11 günüm kaldı bende de arada baş göstermeye başladı zaten yumurtlama gününü bulamamıştim ben hiç umudum yoktu sizin güzel haberlerinizle sevirinirim umudylageliyorum :)
Benimde 10 günüm kaldı dün akşam belimin kasığımın ağrısından uyuyamadım göğüslerimd taş gibi hakkımızda hayırlısı olsjn

bu jel nasıl kullanılıyor kızlar tarif eder misiniz çünkü ilk kez duydum bide fiyatı nekadarr

bu jel nasıl kullanılıyor kızlar tarif eder misiniz çünkü ilk kez duydum bide fiyatı nekadarr
ben 45 euro ya almıştım 100 TL yada biraz daha fazla yapıyor tlyeçevirince ben 3 mg kullanıyordum normal de ovulasyontestiyle tam yumurtlama gününü bulup o gün kullanacaksın

ben 45 euro ya almıştım 100 TL yada biraz daha fazla yapıyor tlyeçevirince ben 3 mg kullanıyordum normal de ovulasyontestiyle tam yumurtlama gününü bulup o gün kullanacaksın

yani içime mi sıkacağım yoksa karşı taraf mı sürecek k.bkma braz acık oldu :oops:

Pressed Kullanımı: 40 gr.lık tüp olarak 6 adet plastik ve 9 adet plastik uygulama enjektörü bulunan ürünlerden oluşur. İlişki öncesinde, vajina içine uygulanmak istenildiğinde, ürün miktarı kullanıcı tarafından belirlenmektedir. ( Tavsiye edilen miktar 3 gr - 4 gr )

Preseed Jel ihtiyaç duyulan yerde vajinal kuruluğu rahatlatmak amacıyla içten uygulama için önceden tasarlanan plastik uygulama enjektörlere sahiptir. İlişki öncesinde vajinal kuruluğu rahatlatmak için, Pre~seed vajinanın derinine kadar uygulanmalıdır. Böylece ürünün, vajina ve dış serviksi kaplaması sağlanmış olur.

1-) İlk kullanımdan önce, tüpün sızdırmaz kapağını çıkarın.

2-Preseed Jel cinsel birleşmeden 15 dk. Öncesine kadar uygulanabilir. Cinsel birleşmeden önce uygulanması Pressed in tüm vajinaya dağılmasına izin verir.

3-) Plastik enjektörü ucu tüpe doğru sıkıca çevirerek Preseed tüpüne yerleştirin.

4-) Nazikçe Preseed Jel i enjektöre sıkın, dolana kadar yada istene miktar elde edilene kadar sıkmaya devam ediniz. Tavsiye edilen miktar 3gm - 4gm dolma çizgisidir. Enjektörü tüpten ayırırken, ucunun yukarıya doğru olmasına dikkat ediniz, böylece ürün dökülmez. Her kullanımdan sonra tüpün kapağını kapatın ve alt kısmından itibaren tüpü kıvırın.

5-) Preseed Jel i enjektörde kullanmadan önce 30 dk. Fazla bırakmayınız. Bu demektir ki, Preseed' i enjektöre koyar ancak 30 dk. İçin de vajinaya uygulamaz iseniz, kullanılmayan Preseed' in çöpe atılması gerekir.

6-) Preseed' i uygulamak için enjektörü vajinada derine doğru yerleştirin. Bu ayakta dururken, sırt üstü yatarken veya tuvaletteki gibi otururken yapılabilir.

7-) Enjektörü tutarken yağlandırıcının vajinaya boşalması için yavaşça pistonu tamamen itiniz.

8) Enjektörü vajinadan çıkarın.

9-) Vücudunuz için uygun miktarda nemi elde etmek için ürünü boşalttıktan sonra hafifçe ıkının. Bu vücudunuzun ihtiyaç duymadığı fazla Preseed' i çıkaracaktır. Gerekirse, uygulama sonrası vulvanızda kalan ürünü kâğıt havlu ile hafifçe silin.

Plastik enjektörler her kullanım sonrası atılabilir veya tekrar kullanım için yıkanabilir. Kullanılan enjektörü vajinadan çıkardıktan hemen sonra, pistonu çıkarın. Sabun ve su ile her iki parçayı yıkayın. Temiz akan su ile her iki parçayı iyice durulayın. Tozsuz bir ortamda, her iki parçayı temiz kuru bir bez üzerine koyun ve tamamen kurumasına izin verin. Kuruduktan sonra, piston tekrar takılarak, orjinal kutu içerisinde saklayınız.

Bebek sahibi olma çalışmalarında evde yapılacak olan ovülasyon(yumurtlama) takiplerinde, %99 doğruluk oranına sahip İdrardan Ovülasyon Testi veya tükürükten yapılan ve sınırsız kullanıma sahip Tükürükten Ovülasyon Mikroskobu kullanılması tavsiye edilmektedir.

Benim eşimde sperm sayı ve hız problemi var. 3 aydır tedavi oluyor. Sayı arttı ancak hız için uğraşıyoruz. Preseed spermlerin daha hızlı ilerlemesini sağladığı için bende bu ay kullanmaya başladım ama az kullanmışım yanlışlıkla :KK70:
Preseed 4 gr başladım ben kullanım klavuzunda yazdığı gibi ikindim sanırım fazla geldi 3 gr ma düşürdüm neden bilmiyorum ben bundan çok umitliyim pek çaba göstermedim bu zamana kadar sanki bi gayret istiyordu ona da başladım artık hayırlısı

Preseed 4 gr başladım ben kullanım klavuzunda yazdığı gibi ikindim sanırım fazla geldi 3 gr ma düşürdüm neden bilmiyorum ben bundan çok umitliyim pek çaba göstermedim bu zamana kadar sanki bi gayret istiyordu ona da başladım artık hayırlısı
Hayırlısı olsun hepimiz ümitliyiz preseedden. Yurtdışı yorumlarını da okudum genelde 3 ay içinde hamile kalmış kullananlar.

Hayırlısı olsun hepimiz ümitliyiz preseedden. Yurtdışı yorumlarını da okudum genelde 3 ay içinde hamile kalmış kullananlar.
İnşallah inşallah diyorum ve bekliyorum ama lütfen sters yapmayın ben bebek için değil ama hayatım sters olduğu için basaramiyorum

Kızlar aklıma takılan birsey var bu sperm testinde tamam sayı çok hizi guzel ama bunların kactanesi sağlıklı yani hamilelik icin yeterli mi değilmi o da belli oluyor mu

İnşallah inşallah diyorum ve bekliyorum ama lütfen sters yapmayın ben bebek için değil ama hayatım sters olduğu için basaramiyorum
Eşim şu anda tedavi aşamasında olduğu için zaten bir beklentim yok açıkçası. Stres yapmıyorum gelirse hoşgelsin bebek :emir_bebek: Sperm sayımız yükselmişken preseedi deneyelim dedik belki olur. Eşimde bende rahatız neyseki daha önümüzdeki 3 ay içinde de pek bir beklentimiz yok ama Allah bilir tabiiki :KK51:

ya ben anlamıyorum bizimkinde de aynı sorun vardı ama ne ilaç verdiler ne de tedavi ettiler sigarayı bıraksın olur yapabileceğimiz bişey yok deyip yolladılar bi sene oldu galiba en son kontrole gideli

ya ben anlamıyorum bizimkinde de aynı sorun vardı ama ne ilaç verdiler ne de tedavi ettiler sigarayı bıraksın olur yapabileceğimiz bişey yok deyip yolladılar bi sene oldu galiba en son kontrole gideli
sayı ve hızını biliyormusun

X