Preseed kullananlar

Kizlarrr, dünden beri kendimi anca toplayıp yazabilicem bi şeyler... Bhcg degerim 0,38 yani zerre kadar bir umudum kalmadiiiiiiiiiiiii.... Adetime ya 4,ya da 5gun var, son zamanlardaki adet düzensizliğinden tam bilemiyorum, amaa nolursa olsun, bu değer yukselmezzz... İki testin ikiside yanılttı beni, ertesi günde yaptgm silik bi kırmızıydi... KİZLAR GERCEKTENN COOOK KOTUYUMMM....[/QUdur canım hemen kötü hissetme Kenedeni asla pes etme Allah doğru ve uygun zamanı bilir bekleyelim umudunu yitirme yeter çok üzüldüm

inan çok üzüldüm ama umudunu kaybetme canım bırakma kendini pes etme Allah uygun zamanı bilir hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun canım uzme kendini bi daha ki aya insallah.hayal kırıklığı negatif sonuçtan daha kötüdür eminim.Ama elden gelen bişey yok olacak tez zamanda insallah

Merhaba kızlar ben Eda çok önce kayıt oldum paylaşımlarınızı da takip ediyorum ama hiç yazmadım çünkü hep hamile kalayim sevincimi tecrübelerimi yazayım istedim ama maalesef 30 yaşındayım 19 aylık evliyim 13 aydır deniyoruz olmuyor eşimde sıkıntı yok hatta değerler süper bende de sorun yok kan hormon testi yumurta takibi falan hepsi normal ama olmadı bu ay ilk defa preseed deniyorum bakalım hayırlısı

İsyan etmek de istemiyorum... Ama nedennn

Canimm uzulme nolur herseyde bi hayir vardir. Belki tutunsa bile sagliksiz olcakti. Diger ay yumurtlama gunlerini iyi degerlendirirsin. Neden uzuluyosun sanki dusuk mu yaptin bebegini mi kaybettin. Topla kendini diger aya hazirla. Boyle isyanla pes etmekle olcak is degil bu. Bak benim reglim de daha yeni bitti. Her ay bi umudumuz var guclu duralim

Merhaba kızlar ben Eda çok önce kayıt oldum paylaşımlarınızı da takip ediyorum ama hiç yazmadım çünkü hep hamile kalayim sevincimi tecrübelerimi yazayım istedim ama maalesef 30 yaşındayım 19 aylık evliyim 13 aydır deniyoruz olmuyor eşimde sıkıntı yok hatta değerler süper bende de sorun yok kan hormon testi yumurta takibi falan hepsi normal ama olmadı bu ay ilk defa preseed deniyorum bakalım hayırlısı

Hayirlisi olsun canim insallah vesilen olur bu ay

Preseedi ilk denememizde hamile kalcaz diye bisey yok. 6 ay deneyin diyolar daha Bismillah..

Kızlar ben yine test yaptım yine negatif:)yarın 5 günüm kalmış olacak başka bi topige resim koydum testin renk ayariyla oynanıyor eğer çizgi silikse netlesiyor gibi bi uygulama,orda renk ayari oynadik tan sonra hafif bi çizgi var gibi diyen bi arkadas var ama ben hiç göremiyorum ve vücudum dan da belli adet gelecek sanki:)bu ay ümitlerim yok oluyo hayırlı zamanda hayırlı haberler insallah

Şu işaretli yerde çizgiye benzer bişey görenler var ama ben hiçbişey gormedim:)benim bu ay boşa gitti sanirim

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-14-23-13-57.png
    Screenshot_2016-04-14-23-13-57.png
    153,5 KB · Görüntüleme: 71
Canlarim zaten kendimizi kotuye alistiralim. Bu ay regl olucam diye dusunelim. Biz kendimizi cok kaptiriyoruz. Ben bu ay nasil olsa regl olucam diye pedimi falan hazirladim bu ay olmasa diger ay insallah

Göremiyorsun çünkü yok:eek:hayırlısı diyecegiz artık Allah hayırlı zamanda nasip etsin valla olmasa uzulmem ben ama su bekleme süreci yipratici

Göremiyorsun çünkü yok:eek:hayırlısı diyecegiz artık Allah hayırlı zamanda nasip etsin valla olmasa uzulmem ben ama su bekleme süreci yipratici
yok bende baktım o çizgi normal çünkü çok az bi gölge illaki görünüyor koyulasması gerken yer olduğunu işaret ediyor

bende de öyle görünüyordu dikkatli bakmaya bile gerek yoktu bakınca belliydi ama hamile değildim

Yok canim zaten ben o golge yi bile göremedim. Zaten hissediyorum adet göz kırpiyor, ben elimden geleni yapayım da Nasip te varsa ne zamansa gelecek,gelmezse de nasip,yapacak bişey yok

valla öyle 11 günüm kaldı bende de arada baş göstermeye başladı zaten yumurtlama gününü bulamamıştim ben hiç umudum yoktu sizin güzel haberlerinizle sevirinirim umudylageliyorum :)

Günaydın kızlar sizlerde mi sorun olmamasına rağmen hamile kalamiyorsunuz eger öyleyse sizde benim gibi tamamen sters kaynaklı olmuyor ben öyle olduğunu düşünüyorum bi de bende arti olarak yoğun iş temposu yani sifir dinlenme ve düzensiz beslenme var bu ay işten sonra ev işini bırakıp dinlenmeye ve beslenmeme dikkat etmeye başladım ayrıca preseed deniyorum Sanki kuruluk var bende sperm hepsi dışarı çıkıyor

X