Preseed kullananlar

Kızlar Dr. Bana aşılamadan sonra crinone jel vermişti tutunmasi için şimdi ben presed kullandım ya crinoneyi tekrar kullanSam mi acaba iyi olur mu

benim adetime bakarsam igneden 22 gun oluyo bu cok okuyo sanki ben gecen ay 40 gunde adet olmustum oda amelyat olmustum onun etkisinden normalda 30 gunde bir oluyorum onemli olan buay kilomen ictim tabiki igne oldum o igneden gecen sure yani bende 14. Gun veriyim kan peki sizin kanda tam kac cikti
Sonucunuz nedir? inş. olumludur...

Sonucunuz nedir? inş. olumludur...
Bugun ignenin10. Gunu doktorum bana adet gununde test yaptir dedi ama benim gecen ay 40 de adetbolmustum simdi o zaman daha 20 gunum var test yapmaya bana sacma geldi beklemek igneden 12. 14 . Gunleri bakildigini duydum hem bebek 1 haftaya dollenir ben doktoru dinlemicem meraktan catlarim pazartesi yaptiricam 15 . Gun oluyo varsa var yoksa yok anlicaz

Arkadaşlar bugün bat geçeli iki gün oldu test yapmak istemiyorum yine negatif olacak diye iki üç gündür adet olcak gibi ara ara sancim var. Birde bugün tuvalete girdiğim de akıntım gelmiş ama ilk defa böyle akıntım oldu böyle kremsi ve uzayan bir akıntı benim gibi olan ya da olupta hamile olduğunu öğrenen var mi

Slm kızlar bn de 2,5 yıllık evliyim ilk günden beri istiyorum Olmadı cocugum catltma iğnesi iki ay vurdum olmadı rahim filmi çektirdim temiz öıktı gecen ay cektim esimin sperm kalitesi düşük cıktı varikosel teshisi kondu bu preesed jelll bnde işe yarar mı allah kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın

Daha 24 saat once hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik hem kanda hem idrarda netlestirmistik klomen ve catlatma ignesiyle hamile kalmistim preseed de kullanmistim aradan 10 gecti bugun doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olurmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasigerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum.tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icinkendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimizmantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorummm.suan cok kotuyuz sabahin bu saatine kadar uyumadik ev halki olarak uzuntu ve stresten uyumak icin yatanda geri kalkti allah kimseye vermesin rabbimmm.

Daha 24 saat once hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik hem kanda hem idrarda netlestirmistik klomen ve catlatma ignesiyle hamile kalmistim preseed de kullanmistim aradan 10 gecti bugun doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olurmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasigerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum.tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icinkendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimizmantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorummm.suan cok kotuyuz sabahin bu saatine kadar uyumadik ev halki olarak uzuntu ve stresten uyumak icin yatanda geri kalkti allah kimseye vermesin rabbimmm.
Allah yardımcın olsun cnm ya cok zor bir durum üzme kendini ben bu durum hakkında bisey syliycem ama sana sacma gelmesin bnm esimin tarafı düşük yapan kadınlar beline yakı ypıştrıyordu vw bebek düşmüyor du Çünkü bel ve rahim arası acık olanlar düşük yapıyormuş yakıda beli ve rahmi birbirine sabit tutuyormuş bildigim buu

Allah yardımcın olsun cnm ya cok zor bir durum üzme kendini ben bu durum hakkında bisey syliycem ama sana sacma gelmesin bnm esimin tarafı düşük yapan kadınlar beline yakı ypıştrıyordu vw bebek düşmüyor du Çünkü bel ve rahim arası acık olanlar düşük yapıyormuş yakıda beli ve rahmi birbirine sabit tutuyormuş bildigim buu
Tavsiyen icin cok tsk ederim cnm..dikkate alcam bunu hersey bi vesiledir.fakat ben dusuk yapmiyorum ya kesem oluyo bebek olmuyo ya bebek olusuyo tutunamiyo gebelik ilerlemiyo:KK43:

Hmm rahim filmi cektinmi hiç belkii allh korusun rahminde bozukluk falan olmasın oyle olanların oyle olurmuş

Kese oluşup bebek olulmuyorsa o boş gebeliktir cnmm kendine boll bolll duaa ettt bunun için Felak suresi oku

Slm kızlar bn de 2,5 yıllık evliyim ilk günden beri istiyorum Olmadı cocugum catltma iğnesi iki ay vurdum olmadı rahim filmi çektirdim temiz öıktı gecen ay cektim esimin sperm kalitesi düşük cıktı varikosel teshisi kondu bu preesed jelll bnde işe yarar mı allah kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın
amin canim kimseye evlat hasreti yasatmasin Rabbim evladi olanlarada acilarini gostermesin. iki onerim var esinin sperm kalitesini artirmak icin. sende arastirabilirsin bu ikisini birisi keciboynuzu kuru. nasil yapildigini ibrahim saracoglundan ogrenebilirsin. ama uzun sure gerek ise yaramasi icin. daha kisa yontem ise ari sutu. sabahlari ac karnina yiyecek. he sperm hem de yumurta gelisimine cok iyi geliyormus. baska bir baslikta bi arkadas yazmiz=sti 1000 kusur olan sperm sayisi bir ayda milyonlari bulmustu ari sutu ile.

cok cok uzuldum canim. simdi daha iyi anliyorum ki dua ederken cok dikkatli etmek gerek. bazen veriyor ama boyle sorunlar oluyor. inan agladim suan senin icin. bende bi kac gun once asilamamin tutmadigini ogrendim o yuzden cok duygusalim. duamdasin bundan sonra canim. uzme kkendini dua et sende bol bol. rabbime sigin en guzel acilarimiza merhem O dur.

Arı sütü nerde bulabilirim ve kesin işe yarıyormu emin misin bide kalitesi düşük onun için napabilirşm

Arı sütü nerde bulabilirim ve kesin işe yarıyormu emin misin bide kalitesi düşük onun için napabilirşm
iste kaliteyi ve sayiyi artiriyor canim. bende siparis edecegim egricayirin ama bana getirecek kimse bulamadim bekliyorum. ben yurtdisindayim. basliklarda ari sutu diye ara orda daha net anlarsin faydalarini. kullananlar cok. ben ampulunu siparis edecegim o bana daha mantikli geldi cunku belli miktarda kullanmak gerekmis ne eksik ne az. o ampullerde tam gramlari ayarli. ve ampul oldugu icin uzun sure bozulmadan kaliyomus yoksa hemen bozuluyor dolapta saklanmazsa.

Cokk tesekkür ederim bilgin için bunu deniycm ama önce bir aeastrym

cok cok uzuldum canim. simdi daha iyi anliyorum ki dua ederken cok dikkatli etmek gerek. bazen veriyor ama boyle sorunlar oluyor. inan agladim suan senin icin. bende bi kac gun once asilamamin tutmadigini ogrendim o yuzden cok duygusalim. duamdasin bundan sonra canim. uzme kkendini dua et sende bol bol. rabbime sigin en guzel acilarimiza merhem O dur.
Canim cok tsk ederim bu guzel dusuncelerin ve beni anladigin icin o guzel gonlun ne istiyosa rabbim onu nasip etsin cok tsk ederimm tekrardann.

Canim cok tsk ederim bu guzel dusuncelerin ve beni anladigin icin o guzel gonlun ne istiyosa rabbim onu nasip etsin cok tsk ederimm tekrardann.
rica ederim canim seni suan cok cok iyi anliyorum. Rabbim yardimcin olsun. gercekten duamda olacaksin adin yagmur mu yoksa bu takma isim mi canim

Cokk tesekkür ederim bilgin için bunu deniycm ama önce bir aeastrym
tabiki arastir canim bende cok arastirdim kendim icin baktim ama hep okudugumda erkege de faydasi oldugunu gordum o yuzden biliyorum.ama ozellikle erkek icin arastirmadim sen ozellikle arastir emin ol. belki baska yontemlerde bulursun.Allah yardimcin olsun canim

X