Preseed kullananlar

Yaaa kızlarrr bu preesed jelll nerde alabilirim heryer sahtekarlık olmuş orjinali nerde bulurum

Merhaba. Bu konuyu yeni gördüm ve şaşırdım. Gerçekten bu jeli kullanıp hamile kalanlar var mı? Gerçi ben hamile kalıyorum ama düşük yapıyorum sürekli. :KK43:

Yaaa kızlarrr bu preesed jelll nerde alabilirim heryer sahtekarlık olmuş orjinali nerde bulurum
canim kullananlarin yorumlari eczaneden almislardi cogu. internetten siparis etmeyin demislerdi cogu. fiyati da pahali demislerdi fiyatinin pahaliligi da dogru urun oldugunu gosterir demislerdi.ucuzlar sahteymis

Olsun yaaa işe yarısında pahalı olsunn hastanede harcadıklatımızı buna veririz

Olsun yaaa işe yarısında pahalı olsunn hastanede harcadıklatımızı buna veririz
oyle canim dogru dedin.ben internetten sioaris ettim insallah sahtesi degildir nasil anlarim onu da bilmiyorum. normalde burdaki fiyati ne onu da bilmiyorum.bakalim artik gelsin inceleyecegim. belki anlarim sahte oldugunu. gerci burda oyle seyler var mi onu da bilmiyorum ama bakalim. bu ay deneyecem insallah faydasi olur

Allah inş enkısa zamanda nasip eder sanada anada tüm isteyenlerede

Daha 24 saat once hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik hem kanda hem idrarda netlestirmistik klomen ve catlatma ignesiyle hamile kalmistim preseed de kullanmistim aradan 10 gecti bugun doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olurmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasigerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum.tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icinkendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimizmantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorummm.suan cok kotuyuz sabahin bu saatine kadar uyumadik ev halki olarak uzuntu ve stresten uyumak icin yatanda geri kalkti allah kimseye vermesin rabbimmm.
Uzuldum.cok gecmis olsun bidaha olmaz insallah keske biaz bekleseydin 5 gun valan benim bi akrabamda kese var bebek yok dedi kurtaj yapicaz demisler bunlar kaynanasi biraz bekleyelim demis sonra tekrar doktora gitmisler bebek gozukmus suanda 6 aylik belkide senin daha varklidir bende bu ay jeli kullandim simdi bende korktum 11 ay oncede ben 3 bucuk aylik bebegi sollandirmistim bu kiremle kalmistim bu ay kullandimya insallah bisey olmaz

images

Bence özelde verirler.Bir dene derim.Beklemek istemediğini söyle.Bu arada yaşın kaçtı canım?Ben 27 yaşındaydım, 6 aydır olmuyo demiştim de "ne acelen var" diyip utandırmıştı doktor beni, vakit kaybettirmişti bana. 3 buçuk sene geçti hala yok.Şimdi o doktoru bulup bağırıp çağırasım var...
Cnm nasılsın aşılama tuttu mu kuzum

Merhaba arkadaşlar ben de hūsrana uğrayanlardanım ;/ presedi araştıyorum alsam nasıl kullanılır yardimci olurmusunuz

Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin bende 7 ay önce kese vardı bebek yoktu kanamalarla 5 gůn hastanede kaldım psikolojim bozuldu şimdi sūrekli test yapan biri oldumadetim gūnū gūnūne olur eşime dedim bi görūn dr.a gitmiyo presedi araştırıyorum Allah sabredenle beraberdir sabretmeliyiz

X