Preseed kullananlar

üzülme cnm bende bugün adet oldum tam gecmedi hala akıntım var adetim bitsin sogan suyu içicem 1 hafta sonra ilişkiye başlıycam cnm marta kadar gebelik olmazsa histereskopi olucam tatlım.... sizin içinde hakkınızda hayırlısı olsun inşşş
Bendede kist var ama yumurtalık dışında gelişen zararsız bi kist oldunu gebe kalmaya engel olmadini söyledi gittiğim Dr. Lar. Bi senelik evliyken çocuk olmuyo diye Dr. Gittim 3.5 cm oldunu söylediler şimdi 3.7 5yildir çocuk olmuyor sadece ağrılı ilişki ve çokkk sancılı adet görmeme neden oluyor sizinde buna benzer bişey mi var.

Kist sizi korkutmasın bir arkadasım 4cm kist ile hamile kaldı baska bir arkadasım miyomu varken hamile kaldı

Çatlatma iğnesi nden sonra eğer hala olmadıny san seni üzme istemem ama yumurta catlamadi demektir bu da kist olmuş olabilir dikkat et bi arkadaşım öyle olmuştu cunku

Umarım kist olmamıştır. Yarın kan vereceğim diye bir daha test yapmadım. 4-5 gün önce olmam lazımdı. Ablamla konuştum o da diyor ki ben hamileyken 8. hafta bitene kadar idrar testinde silik bile çizgi çıkmamıştı. Bakalım hayırlısı.

Bendede kist var ama yumurtalık dışında gelişen zararsız bi kist oldunu gebe kalmaya engel olmadini söyledi gittiğim Dr. Lar. Bi senelik evliyken çocuk olmuyo diye Dr. Gittim 3.5 cm oldunu söylediler şimdi 3.7 5yildir çocuk olmuyor sadece ağrılı ilişki ve çokkk sancılı adet görmeme neden oluyor sizinde buna benzer bişey mi var.
yok cnm benm rahim filminde et parcası görünüyor dedi doktorum ama kaç kez ultrasonda bakıldı görünmüyor filmi belli ama ondan bende kist fellan yok cnm herşey normal ama eger kist varsa belki sizin bebek yerleşemiyordur sonuçta rahimde kist var engel olabilir cnm

- Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. hakkımızda hayırlı olan evlatlar nasip eyle rabbim sen kucaklarımız boş bırakma
RABBİ HEPLİ MİNNES SALİHİN (amin)
Hayırlı Cumalar

kızlar ovulasyon testini hep akşam 7 de yapıyordum bugün sabahda yapıyım dedim çünkü çok akıntım var 11 de çift çizgi çıktı bugün dualarınıza ihtiyacım var. sizde benim dualarımdasınız. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin hastalığı olanlara acil şifalar bebek bekleyenlere bebeklerini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin kolay doğumlar versin inş. bu hayırlı mübarek günde Allahım dualarımızı kabul etsin aminnnn....

kızlar ovulasyon testini hep akşam 7 de yapıyordum bugün sabahda yapıyım dedim çünkü çok akıntım var 11 de çift çizgi çıktı bugün dualarınıza ihtiyacım var. sizde benim dualarımdasınız. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin hastalığı olanlara acil şifalar bebek bekleyenlere bebeklerini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin kolay doğumlar versin inş. bu hayırlı mübarek günde Allahım dualarımızı kabul etsin aminnnn....
Insallah hayırlısıyla hamile kalırsın canım bugün çift çizgiyi yakaladıysan aksammı deniceksin sabahmı yoksa bende bugün dokuzuncu gündeyim çift çizgi çıkana kadar beklesemmi yoksa iki günde bir denesemmi bilemiorum kararsızım çok

Insallah hayırlısıyla hamile kalırsın canım bugün çift çizgiyi yakaladıysan aksammı deniceksin sabahmı yoksa bende bugün dokuzuncu gündeyim çift çizgi çıkana kadar beklesemmi yoksa iki günde bir denesemmi bilemiorum kararsızım çok
canım ben hep 2 günde bir denedim ama olmadı işte hamile kalan bi arkadaşım hergün denediğini söyledi sperm sıkıntımız olmadığından bende hergün yapıyorum bu ay. ama ben 12.gün yumurtamın çatladığını sanıyordum meğer 14.günmüş. yani ya bu gece yada yarın sabah ama ben bu akşam yarın akşam devam edicem. geç yumurtlama diye bişeyde var.

Bende buay hergün denedim çift çizgiyi gördükten bigün sonra iki kere denedik sabah preseed kullandım aksam kullanmadım ama tutmadı

Umudunu kaybetme bence sende klomen çatlatma iğnesi preseed dene en az iki ay daha bende önümüzdeki ay öyle yapıcam olmazsa nisanda 2.aşılama :KK43: hakkimizda hayırlısı olsun

kızlar ben ilk ay kullandım bende başarılı olmadı dün sabah adet oldum... hemde 5 gün gecikmeli adet oldum... kafam karıştı biraz , herzaman günümde adet olurdum bu sefer biraz gecikti... femarada kullanıyordum olmadı... 5 tüp kaldı onlarıda iki ayda bitirmeyi düşünüyorum.... benım bıraz kafam karıştı acaba gercekten sperm dostumu yoksa zarar verirmi spermlere... çünkü bende bu ay iki tane yumurta oluşmuştu, yine olmadı.... ben bu ay sadece femara kullanırım sonra akışına bırakacagım... bu ayda preseed jel olmadan deneme yapsam mı acaba? offf kafam bayağı bir karıştı... ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum... :KK43:

Umarım kist olmamıştır. Yarın kan vereceğim diye bir daha test yapmadım. 4-5 gün önce olmam lazımdı. Ablamla konuştum o da diyor ki ben hamileyken 8. hafta bitene kadar idrar testinde silik bile çizgi çıkmamıştı. Bakalım hayırlısı.
Test yaptınız mı yada Dr. Gittiniz mi sonuç nedir?

Benimde kafam karısık deneyip denememe knusunda presedi geçen ay ilk kez denedim olmadı sadece iki kere kullanmıstım yumurtlama gününde ama olmadı buay kullansammı acaba buayda olmazsa klomen isticem doktora gidip hiöbir sorunumuz yok ama olmuo

Bizimde öyle esim ameliyat oldu simdi cok iyi ben klomen çatlatma iğnesi Hsg rahim kazima aşılama neler yaptık olmadı işte 5 yıllık evliyim 4 yıldır Dr. Lardayiz hiç bi sebep yok zaman zaman tedavileri bırakıp hayatımıza baktık hatta rahim kazima dan sonra bi sene olmazsa olmasın dedim takvimi bile bıraktım gunlerimi unuttum. .. sen nekadarlik evlisin ve nezamandir ugrasiyosun

Bizimde öyle esim ameliyat oldu simdi cok iyi ben klomen çatlatma iğnesi Hsg rahim kazima aşılama neler yaptık olmadı işte 5 yıllık evliyim 4 yıldır Dr. Lardayiz hiç bi sebep yok zaman zaman tedavileri bırakıp hayatımıza baktık hatta rahim kazima dan sonra bi sene olmazsa olmasın dedim takvimi bile bıraktım gunlerimi unuttum. .. sen nekadarlik evlisin ve nezamandir ugrasiyosun
Ben bisenelik evliyim on aydır denioruz kaç kere doktora gittim bişe yok aklına gelebilcek bütün kürleri denedin soğan incir eşime keçiboynuzu ama olmadı artık herkes soruo çok moralim bozuluo bu durumdan napcam bilmiorum bu ayda olmazsa klomen isticem doktordan herkesin sorması çok yıpratıo artık beni dedikodumu yapıolar kulagıma gelio en kötüsüde bu

Ben bisenelik evliyim on aydır denioruz kaç kere doktora gittim bişe yok aklına gelebilcek bütün kürleri denedin soğan incir eşime keçiboynuzu ama olmadı artık herkes soruo çok moralim bozuluo bu durumdan napcam bilmiorum bu ayda olmazsa klomen isticem doktordan herkesin sorması çok yıpratıo artık beni dedikodumu yapıolar kulagıma gelio en kötüsüde bu
Eşinde bi ürolojiye görünsün belki bi ufakda olsa bi problem olabilir yoksada denemeye devam edersin bizim olmayinca esim gitti varikosel cikti ameliyat oldu geçti sebepsiz beklemektense bi problem olsaydı en azindan tedavi olurduk geçerdi diye düşünüyoruz artık

üzülme cnm bende bugün adet oldum tam gecmedi hala akıntım var adetim bitsin sogan suyu içicem 1 hafta sonra ilişkiye başlıycam cnm marta kadar gebelik olmazsa histereskopi olucam tatlım.... sizin içinde hakkınızda hayırlısı olsun inşşş
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı..Histereskopi neydi canım? Belki ben de yazın laparoskopi olacağım.Aynı şeyler mi?

Canım ben özelede gittim kaç kere ilk devlete gittim daha üç ay denemiştik ozaman doktor bisene olmaması normal dedi yolladı ultrasonla falan bakmıstı bişeyin yok demişti ikinci de özele gittim ultrasonla baktı oda bişeyin yok dedi eşimden sperm testi istedi yaptırdık normal dedi bikaç ay daha bekleyelim dedi o aradada devlete gittim işte hormon testi yaptırdım buay oda temiz çıktı çok şükür neden olmuo dedim doktora ozaman beni kısırlık bölümüne yolladı ordada bi kağıt verdiler bana bu testleri yaptır gel dediler heyete yolluolarmıs dokuzuncu adetimi oldum buay ben daha fazla ugrasmak istemiorum tamam onun dediği testleri de yaptırırm ama o arada özele gitsem doktora klomen kullanmak istiorum desem verirmi acaba bisenemiz dolmak üzere üç ay korunmustuk sonrası malum
Bence özelde verirler.Bir dene derim.Beklemek istemediğini söyle.Bu arada yaşın kaçtı canım?Ben 27 yaşındaydım, 6 aydır olmuyo demiştim de "ne acelen var" diyip utandırmıştı doktor beni, vakit kaybettirmişti bana. 3 buçuk sene geçti hala yok.Şimdi o doktoru bulup bağırıp çağırasım var...

Bence özelde verirler.Bir dene derim.Beklemek istemediğini söyle.Bu arada yaşın kaçtı canım?Ben 27 yaşındaydım, 6 aydır olmuyo demiştim de "ne acelen var" diyip utandırmıştı doktor beni, vakit kaybettirmişti bana. 3 buçuk sene geçti hala yok.Şimdi o doktoru bulup bağırıp çağırasım var...
Ayy benim ilk muayene gittiğim doktorda daha erken demişti ayni durum oldu olur diye galeye almadik 2 buçuk sene oldu

X