Preseed kullananlar

Merhaba cnm yasadiklarimiz ayni diye cevaplamak istedim preseed klomen catlatma ignesi uclusunu kullandim gecen ay.bu ayin 4 de hamile oldugumu ogrendim yani 2 gun once :)
çok sevindim senin adına eğer Allah nasip ederde bende hamile kalırsam burdan yazarım senin gibi. ben hep 28 günde adet görürdüm aşılamadan sonraki ay yani geçen ay 22. gün gördüm. şimdi yumurtlama günümü belirlemek için 11. gün ovulasyon testi yaptım çok silikti 12.gün tekrar yaptım dahada silik yinede preseedi denedim. şimdi ben erken yumurtladımda bu ay yine erken mi adet olcam yoksa henüz yumurtlamadım mı acaba. ovulasyon testi hakkında bilgisi olan biri beni bilgilendirebilir mi?

Bende hormon testi yaptırdım herşeyin normal dedi doktor ondan önce kan sayımı yaptırdım ondada herşey normal dedi neden olmuo dedim baska bölüme sevk etti daha detaylı arastırılsın die orasıda bana bi kagıt verdi bunlatı bunlatı yaptır heyete uollayacagız die devlettemi böle bunlar yoksa özele gitsem ditek klomene baslatırmı acaba smear testi rahim filmi hormon testi ve adetken ultrasona girmem yazıo kagıtta birde ürolojıden eşim içim rapor bunları yapmadan direk klomene baslayamazmıyım acaba
Canm bunlar bos seyler benim doktorumdan cok memnunum.boyle konular icin devleti tercih etmiyorum acikcasi.ozele gidiyroum ben.bana sadece hormon testi yapildi ve sorun cozuldu allaha binlerce kez sonsuz sukurler olsun.

çok sevindim senin adına eğer Allah nasip ederde bende hamile kalırsam burdan yazarım senin gibi. ben hep 28 günde adet görürdüm aşılamadan sonraki ay yani geçen ay 22. gün gördüm. şimdi yumurtlama günümü belirlemek için 11. gün ovulasyon testi yaptım çok silikti 12.gün tekrar yaptım dahada silik yinede preseedi denedim. şimdi ben erken yumurtladımda bu ay yine erken mi adet olcam yoksa henüz yumurtlamadım mı acaba. ovulasyon testi hakkında bilgisi olan biri beni bilgilendirebilir mi?
benden size kucuk bir tavsiye ovulasyin testlerine fazla guvenmeyin kisada olsa doktora vakit ayirin ultrasyonla kac yumurta olusmus kac milim olmus ne zman catlar ne zaman iliski tum bunlari ogrenmenizi tavsiye ederim.inanin evde 60 tane ovulasyon testi var her ay yapiyodum ama sonuc alamiyodum bi de bu sekilde denedim sonuc hamileyim.binlerce sukur

çok sağol canm çalışıyorum bu ay çok yoğundum aşılama falan derken hastaneye git gel çok vakit kaybettim ama bu ay olmazsa tavsiyeni dinliycem hatta klomeni kendim düşünmüştüm ama çatlatma iğnesi kullanmak istediğimi söylicem dr. Allah sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. sende bize dua et lütfen...

Preseedi normal oturur pozisyondamı kullandınız uoksa sırtüstü yatıp ölemi sıktınız ben sırtüstü yatmıstım bes dakka bekledim ıkındıgımda bişey cıkmadı acaba normal yere çömelip oturur gibi ölemi kullansam ölede hemen geri akar die korkuorum

Preseedi normal oturur pozisyondamı kullandınız uoksa sırtüstü yatıp ölemi sıktınız ben sırtüstü yatmıstım bes dakka bekledim ıkındıgımda bişey cıkmadı acaba normal yere çömelip oturur gibi ölemi kullansam ölede hemen geri akar die korkuorum
aynen senin gibi kullandım hatta çok sıkmışım ıkındım çıkmadı ilişki sırasında aktı biraz. sonrada akmadı benim genelde vardı kuruluğum.

I
Canm bunlar bos seyler benim doktorumdan cok memnunum.boyle konular icin devleti tercih etmiyorum acikcasi.ozele gidiyroum ben.bana sadece hormon testi yapildi ve sorun cozuldu allaha binlerce kez sonsuz sukurler olsun.
banada hormon testi yapıldı ama bişeyin yok dedi doktor sizde hormon testinde bişey çıktımı peki bide ben buayda hamile kalamazdam klomen kullanmak istiyorum doktora gitsem verirmi acaba direk

aynen senin gibi kullandım hatta çok sıkmışım ıkındım çıkmadı ilişki sırasında aktı biraz. sonrada akmadı benim genelde vardı kuruluğum.
Bende ıkınınca çıkmadı ama lişkiden sora bisaat kadar yattım kalktıgımda sanki herşey geri.bosaldı çok geldi

Benim adetim biteli iki gün oldu sağ bacagım adetken ahırmaya basladı hala agrıyo sizce neden olabilir yumurtluo olabilirmiyim gerçi ben genelfe 15,gün yumurtluorum bugün dokuzuncu günüm

sukretmekgerek sukretmekgerek Canım ben de maalesef üniversite hastanesinde o kadar vakit kaybettim ki. Bir ay hormonlara bakıldı şu fazla, bu düşsün dediler. İyi dedim, öbür ay "rahim filmin çekilsin" dediler. İyi dedik. Öbür ay kist oluşmuş, bnu bi geçirelim dediler, iyi dedik. Laparoskopi olman lazım, bi düşün gel dediler vs vs... 5-6 ayımı bu şekilde boş geçirttiler bana :KK43: Özele gittiğimde her yapılması gereken hemen yapılıyor ve seni hiç bekletmemeye çalışıyorlar. Keşke en baştan gitseymişim... Gerçi hala hamile kalamadım ama en azından işler daha hızlı ilerliyor. İmkanınız varsa özele git derim.Çok pahalı oluyor ama işte napalım...

Bir kaç kez yazdım ama tam olarak cevap alamadım bu jel polikistik over olan hastalarda işe yarar mı pko su olup jel ile olumlu sonuç alan var mı

sukretmekgerek sukretmekgerek Canım ben de maalesef üniversite hastanesinde o kadar vakit kaybettim ki. Bir ay hormonlara bakıldı şu fazla, bu düşsün dediler. İyi dedim, öbür ay "rahim filmin çekilsin" dediler. İyi dedik. Öbür ay kist oluşmuş, bnu bi geçirelim dediler, iyi dedik. Laparoskopi olman lazım, bi düşün gel dediler vs vs... 5-6 ayımı bu şekilde boş geçirttiler bana :KK43: Özele gittiğimde her yapılması gereken hemen yapılıyor ve seni hiç bekletmemeye çalışıyorlar. Keşke en baştan gitseymişim... Gerçi hala hamile kalamadım ama en azından işler daha hızlı ilerliyor. İmkanınız varsa özele git derim.Çok pahalı oluyor ama işte napalım...
Canım ben özelede gittim kaç kere ilk devlete gittim daha üç ay denemiştik ozaman doktor bisene olmaması normal dedi yolladı ultrasonla falan bakmıstı bişeyin yok demişti ikinci de özele gittim ultrasonla baktı oda bişeyin yok dedi eşimden sperm testi istedi yaptırdık normal dedi bikaç ay daha bekleyelim dedi o aradada devlete gittim işte hormon testi yaptırdım buay oda temiz çıktı çok şükür neden olmuo dedim doktora ozaman beni kısırlık bölümüne yolladı ordada bi kağıt verdiler bana bu testleri yaptır gel dediler heyete yolluolarmıs dokuzuncu adetimi oldum buay ben daha fazla ugrasmak istemiorum tamam onun dediği testleri de yaptırırm ama o arada özele gitsem doktora klomen kullanmak istiorum desem verirmi acaba bisenemiz dolmak üzere üç ay korunmustuk sonrası malum

grpaysgl grpaysgl Canım negatif maalesef! Artık önümüzdeki denemelere bakıcaz :) Sen nasılsın canım? İltihap falan geçti mi?
üzülme cnm bende bugün adet oldum tam gecmedi hala akıntım var adetim bitsin sogan suyu içicem 1 hafta sonra ilişkiye başlıycam cnm marta kadar gebelik olmazsa histereskopi olucam tatlım.... sizin içinde hakkınızda hayırlısı olsun inşşş

Sog
üzülme cnm bende bugün adet oldum tam gecmedi hala akıntım var adetim bitsin sogan suyu içicem 1 hafta sonra ilişkiye başlıycam cnm marta kadar gebelik olmazsa histereskopi olucam tatlım.... sizin içinde hakkınızda hayırlısı olsun inşşş
Soğan Kürü adetliykrn uygulanmaz mi

X