Preseed kullananlar

Canım ovulasyon tesi kullandınmı bu ay bide kaç günde bir denediniz preseed kaç kez kullandın anlatırmısın benim eşimdede sayı ii ama hareketlilik düşük
cnm hareketlilik için ne kullanıyor eşin bizimde ileri hareket % 15 diğer herşeyi iyi

cnm hareketlilik için ne kullanıyor eşin bizimde ileri hareket % 15 diğer herşeyi iyi
Keçiboynuzu kürü yaptım iki üç hafta içti bıraktık onunla beraber osmanlı macunu yiyodu oda bitti bi kavanoz bal bitki baharat karısımı iki üç gündür hiçbişey kullanmıo amabiz sperm testini yaptırdıgımızdan beri beslenme düzenimizi değiştirdik ben cok sık patates kızartırdım onu kaldırdık abuc cubur yerdik artık aldırmıyorum cips cok seviyo benim eşim artık cok cok nadir onun dısında fıstık ceviz yedirmeye calısıorum ajsamları cay demlemiyorum artık onun yerine muz mandalina mevsim meyveleri yiyoruz haftada iki kere mutlaka balık hamsi istavrit çinekop somon çeşit çeşit balık alıorum yeşillik çok alıorum pırasa falan semizotu da ii gelio die okumustum onuda yedirmeye çalışıorum bırokoli de aldım henüz yapmak nasip olmadı ama yazdıkca ama şey yapmısım diorum şimdi

Kızlar pko lu olup jeli kullanan var mı?Ona göre bende alacağım pko da işe yaramıyorsa boşuna almayayım

Kızlar pko lu olup jeli kullanan var mı?Ona göre bende alacağım pko da işe yaramıyorsa boşuna almayayım
Şunda işe yarar bunda yaramaz diye bişey yok.Bende bir sorun olmadığı halde işe yaramadı yani şans nasip kısmet artık ne dersen adına bence al dene..

cnm emodex kullanın hızı için. havuç suyu sık eşine katı meyve sıkacagında her akşam 1 bardak içsin... ve hergün düzenli fındık yedir inşş şifa olur eşine

*"Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çıkar,
bize ibâdet usûllerimizi göster, tevbemizi kabul et.
Zîrâ, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen"sin." (Bakara, 128)
Alemlerin efendisine selatu selam(a.s.m) ile … Hayırlı Cumalarr Dua ile…

Yok canim kullanmadim ben adet olmazsam kullancam diyordum ama kullanmicam bende cok sıkıldım inan Allaha karsi geliyor gibiyiz bu ne istek o zaen verirse olur demi kendimizi rahatlatmaya ihtiyacimiz var bence cok ustune dustuk olursa olur olmazsa olmaz hersey Allahtan degil mi sonucta hayirlisi olsun.. Evliligimizin ilk senesinde bu kadar yipranmak brnce hic hos olmadi daha 5 ay oldu kendime kiziyorum artik durayim yani esim rahat benden cok sukurki

kızlar ben ilk kez bu ay kullanmıştım jeli
ben de işe yaramadı ama bu ay da kullanıcam allah nasip edersse
pes etmiyorum

Bende artık uğraşmak istemiorum arastırmaktan sıkıldım inan öle bi bunalmısımki yumurtlama gününden sonra bida birlikte olmadık eşimle biz nerdeyse dokuz aydır iki yada üç günde bi denioduk sıkıldım artık ilişkiye mecburmusum gibi girmekten canımız isteyince olması en iyisi

Haftada 3 gün ilişki olmalı diyor dr lar sadece ovulasyon vaktine endekslememek gerekiyormuş birde mantar veya enfeksiyon idrar yolları problemi engel oluyor hamileliğe varsa böle bişe önce bunları halletmek gerekiyor birde stres yapmamak lazım olmazsa Canım sağolsun dieceksin demeye çalışacaksın.

Bi süre düşünmemek nadasa bırakmakta iyi gelebilir allahım yar yardımcın olsun bende yaşadım iyi bilirim.

ama takılıp kalıyoruz :)
aman boşveerdim ben bu aydan sona artık olursa olur
ne yapalım

Sadece ovulasyon günleri değil adetim bittince baslıoruz adet olana kadar iki üç günde bir denioduk dokuz aydır tabiki hepsi mecburiyetten değil ama insanın mecbur hissetmesi çok kötü bi durum ben mayıstı yanlıs hatırlaıosam idrar testi yaptırmıstım annemde engel olabilir baktır demişti temiz çıkmıstı ozaman bugünde kan tahlili verdim genel bakalım insallah bişe cıkmaz ondanda sağlık ocagında yaptırdım sen nezamandır cocuk istıosıçun canım yada hamilemisin

Bende
8 aydır bende uğraşıyorum.her ay hüsranla karşılaşıyordum.pozitifi bu ay tutturdum yarın dr randevum var bakalım ne diyecek inşallah iyi gider herşey.bu arada preslerdi bu ay kullandım ilk kez burdan duydum

Ilk cocugunmu canım nasıl ve kaç gün denedin analatırmısın ovulasyon testi kullandınmıhep iki günde birmi denediniz

Slm kizlar ben preseed jeli gecen sene kullandim ay hamile kaldim 3 bucuk aylik ti saglikli degildi sollandirmak zorunda kaldik yine hic korunmadim olmuyo tekrar preseed jel i kullansammi diyorum jeldenmi sagliksiz oldu diye dusunuyorum yada olacagi varmis diyemi suanda kiremi aldim ama tereddüt luyum ayni seyleri yaşamak istemiyorum

Nezmandr istiyosunuz peki esin d3 yada sende herhangi bir sorun varmı. Bu olayda sonra bidaha hamile kalamadnmi

Saglikli kucagina alan cok kisi varmi yada benim gibi husrana ugrayan cok insan varmi
Kullanıp iyi sonuçlar alıp doğum yapanda var olumsuz sonuç alanda ama olumsuz sonuçların da olacağımı var yoksa Kötü spermde gidip dolleyebiliyo diye yorum yapanlara var dogrumu bilemiyorum ama sanki denemeye değer gibi gelio bana

Bencedr denemeye değer die düşünüorum sonucta Allah nasip etmese o hamilelik hiç oluşmazdı değilmi olacagı varmıs demekte istemiorum emn değilm ama biz bişey kullanırken kullandıgımız şeyden medet ummak yerine Allahtan ümit etmeliyiz rabbimnasip ettiği zaman bişeler vesile oluo sanıoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…