Preseed kullananlar

Evet vakti gelince bişeyler vesile oluo bu arada bişey sorcam ilişkiden bikaç saat sonra bende baya uzayan bi akıntı oldu bugün adetimin 12,günü ovulasyon testi yaptım akıntıdan bikaç saat sonra negatif çıktı bu normal bişeymi

Evet vakti gelince bişeyler vesile oluo bu arada bişey sorcam ilişkiden bikaç saat sonra bende baya uzayan bi akıntı oldu bugün adetimin 12,günü ovulasyon testi yaptım akıntıdan bikaç saat sonra negatif çıktı bu normal bişeymi
cnm ovu testi yaparken 3, saat felan sıvı almayacaksın öyle idrar testi yapacaksın tabiki negatif cıkabilir

Merhaba arkadaşlar hamileydim düşük yaptım ::::::::::::::::::::::::::::KK43: biraz dinlendikten sonra tekrar denemeye başlayacağım preseed jel dikkatimi çekti ama bu ilaç kimyasal gibi deneyen varsa bilgilenmek sizlerle devam etmek isterim.

Merhaba arkadaşlar hamileydim düşük yaptım ::::::::::::::::::::::::::::KK43: biraz dinlendikten sonra tekrar denemeye başlayacağım preseed jel dikkatimi çekti ama bu ilaç kimyasal gibi deneyen varsa bilgilenmek sizlerle devam etmek isterim.
Ben bu ay denemeyi düşünüorum bakalım insallah işe yarar nezaman dşük yaptın canım ve kaçıncı denemende hamile kaldın

hoşgeldin cnm dene korkma benm doktorum kullanabilirsin dedi ben bu ay kullanmadım mantar var bende ara verdim ama burda kullanıp hamile kalan arkadasımız cok cnm

cnm o akıntı yumurtan catlamıştır onun kaıntısı öyle uzayan oluyo bide eşininki ile karısınca :KK70: cok olmuş demkki akıntı ama uzayan akıntı iyi cnm
ama öleyse preseed bosamı gitti bu ay gerçi tutsunda varaın bosa gitsin :anneadayı: normalde benim yumurtam 14 15 16bazen 19,günde bile çatladıgı oldu ama hiç 12,gün çatlamıstı dün ovulasyon testi de kullanmadım buay acaba etkenmi çatladıo_O

Tşk ederim arkadaşım sen yeni mi başladın kullanmaya !Her ilişkiden önce mi kullanıyorsun yoksa ovilasyon günlerinde mi!bende gizli şeker var yani insülün direncim fazla daha önce hamile kalmak için birçok bitkisel yol (incir kürü soğan kürü )vb.denedim Dok tedavi olmadım bu jelide ilk defa duydum ilgimi çekti.hepimizin günlün den geçen olur inş.

Ben bu ay denemeyi düşünüorum bakalım insallah işe yarar nezaman dşük yaptın canım ve kaçıncı denemende hamile kaldın
Canım ben yeni pazar günü kürtaj oldum 3 yaşında oğlum var 2 yıldır istiyordum insülün direncim yüksekti kilo verdim hamile kaldım ama olmadı 6 haftalık kanama oldum ve kürtaj olmak zounda kaldım.Çok üzgünümmm her şeyden medet umar oldum

Geçmiş
Canım ben yeni pazar günü kürtaj oldum 3 yaşında oğlum var 2 yıldır istiyordum insülün direncim yüksekti kilo verdim hamile kaldım ama olmadı 6 haftalık kanama oldum ve kürtaj olmak zounda kaldım.Çok üzgünümmm her şeyden medet umar oldum
Geçmiş olsun ama pazar günü çok yeni değilmi yani önce kendini toparlaman lazım bende sekiz dokuz aydır hamişe kalamadım bisürü kür denedim sonuc alamadım buayda bu jeli gördüm internetten ilişkiden 15dakika öncesine kadar vajinana sıkmıs olman lazım bu jelle hamile kalan çok kişi var hamile kalıp kürtaj olan düük yapanda cok kişi duymaya basladım tabiki herşey Allahtan bunlar sadece vesile internetten aldım bende işte şuanyumurtlama dönemimdeyim iki üç kere kullanmayı düşünüorum sadece yumurtlama dönemimde

merhabalar,
bende boş gebelik sebebiyle kürtajdan sonra bu jeli duydum ve satın aldım..
2 ay dinlenme süresi geçirdim fakat, hem psikolojik hem de vücudumun toparlanması için..
yumurtlama günlerimde kullandım, daha doğrusu ihtimalin en yüksek olduğu günlerde.
ilişkiden 15 dk önce kullandım, bakalım hayırlısı, 24 aralık bat benim bekliyorum..

merhabalar,
bende boş gebelik sebebiyle kürtajdan sonra bu jeli duydum ve satın aldım..
2 ay dinlenme süresi geçirdim fakat, hem psikolojik hem de vücudumun toparlanması için..
yumurtlama günlerimde kullandım, daha doğrusu ihtimalin en yüksek olduğu günlerde.
ilişkiden 15 dk önce kullandım, bakalım hayırlısı, 24 aralık bat benim bekliyorum..
Sonuclardan bizide haberdar et olurmu :KK54:

X