- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
evet canım ben de çok sevinçliyim bıraktığım için ve çok şükür bugün ilk gün olmasına ramen çok rahatım. gerçekten bıraktığıma o kadar sevindim ki aklıma bile gelmiyor. 2 ay bırakıp bir taneden bişey olmaz diye sigara yakıp sonra yeniden başlamıştım canım dikkat et sen de. tamamen çıkaralım şu pisliği hayatımızdan.canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim yaaaaaaaaa tebrik ediyorum seni. Yapabileceğin en iyi şeyi yaptın bile. Bak ben bıraktıktan sonra hayatım o kadar kaliteleşti ki anlatamam. Canım bir kere saçların tertemiz kokuyor,günlerce yıkamasan saçlarını şampuan kokusu gitmiyor. Sürekli diş fırçalamak sakız çiğnemek gibi dertlerin olmuyor,içtikten sonra yanından geçen insanların kokundan rahatsız olması gibi bir durum olmuyor. Ben ilk bıraktığımda patronumun odasına girdiğimde bütün sigara isteğim kaçardı,sen içmeyip başkası içerse kokunun ne kadar kötü geldiğini algılıyorsun. bıraktıktan sonra hiç içmedim mi,tabi ki içtim ara sıra da içiyorum hele bu son zamanlarda. Her şey o kadar üst üste geldi ki canım istemediği halde sırf psikolojik olarak kötü olduğum için içiyorum.
malum eşim de ben bırakamayınca başlamıştı sigaraya o da ben de bırakıyorum dedi sabah ona daha çok sevindim.
bahsettiğim hamile kalan arkadaş şimdi şak diye kesti sigarayı dedim ki kendime yani hamileliği öğrenince şak diye bırakıyoruz da neden kendimize bu eziyeti yapıyoruz şimdi. hem vicdan azabı, hem kaçak göçek içmenin verdiği grur kırıcı his. ayyy 2 gün önce tipi çıktı burda resmen kar fırtına falan ama biz iş arkadaşları o havada balkona çıkıp sigara içtik.delirmişiz resmen diye düşündüm.
Allah utandırmasın , inşallah bittti artık bu sigara işi