ayy maşallah canım inşallah bu ay gelir güzel haber. aşılama yapmayacaksın değil mi? sadece yumurta takip?
kekliğim valla ben de anlamadım ki... yarın bir prolaktinime bakayım diyorum belki yine o yükselmiştir. anlayamadım ki hiç bu ay biliyorsun karbonhidrat da yemedim tatlı krizlerim yok denecek kadar azaldı, insulin direncimin geçtiğini düşünmüştüm. şeker ilacını içiyordum. kilom da normale döndü. yani polikistik overe bağlı düzensizlik olması çok anlamsız!! bir ara prolaktinim yüksekti adet gecikmelerini ona bağlamıştım... bir bakayım o da normal ise polikistik overim soru işareti olmayıp kesinleşmiş olacak.
hiçbir belirti yok adete dair, gebelik testini yine sabahtan yaptım tertemiz tek çizgi
kekliğim yaaa bir tarafım diyor ki daha neyi bekliyorsun git tüp yaptır, öbür tarafım da marta kadar daha bekle diyor... bir de hazır adet görmüyorken bebek düşüncesinden biraz sıyrılır gerginliğimi azaltır bu dönem diye tarlusal içesim bile yok... yarın bir kan vereyim bakalım ne yapacağıma karar veririm.
haa bir de bulunduğum ilçede kadın doğumcu yok, işten izin almam da mümkün değil bu iki hafta arkadaşlar izinli yerlerine bakıyorum. ancak 2 hafta sonra izne ayrılıcam o zaman gidebilirim kadın doğuma ... diyorum ki işte o izinde trabzona gidip tüp bebek merkezi ile görüşsem mi acaba??? ayyyy kafamda deli sorular....