- 19 Mayıs 2009
- 2.137
- 2
hoşbulduk canım...rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tez vakitte yaşatsın..içinde olduğumuz durumu yaşamayan bilemez..çok zorlu dönemlerden geçiyoruz..
hayırlısıyla inşallah canım aminnnn:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk canım...rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tez vakitte yaşatsın..içinde olduğumuz durumu yaşamayan bilemez..çok zorlu dönemlerden geçiyoruz..
hayırlısıyla inşallah canım aminnnn:Saruboceq:
bende kendimden bahsedeyim adım azize eylül ayında 14.yıla giriyor evliliğim 13 yıldır bebek istiyoruz ilk yıllar rutin tedavileri olduk eşimde varikosel çıktı çift taraflı .ameliyatını yaptırdık ancak sonuç alamadık başarız 4 aşılama 1 tüp bebek denememiz var,yıllar sonra preseed umudum oldu önce allahın izni preseedin vesilesi ile inşallah hayırlı sonuçlar almayı ümit ediyorum a.s
Bu arada 35 yaşındayıma.s
hoşgeldin canım durunun da dediği gibi çok seviniriz....umarım bu preseed sayfası sana uğur getirir ve inşallah dileğine kavuşursun.
canım geçen günkü konuşmalarımızdan sonra dün sokakta yürürken senin anlattıklarını düşündüm ve yağmur yağacak gibiydi gökyüzüne baktım ve şimdi bi araba çarpsa anında canını alıcak olan da sensin kurtulunması imkansız bi hastalıktan kurtaran da sensin diye düşündüm ve tevekkül etmemiz gerektiğini düşündüm ve ondan hayırlı zamanda bize mucizesini gösterip hayırlı evlatlar nasip etmesini diledim.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım benim yaa,ne kadar uzun zamandır bekliyormuşsun..benim eşimde çift taraflı varikosel vardı ameliyat oldu..ameliyattan önce 9 milyondu sperm sayısı ameliyattan sonra 30 milyon oldu..şu sıralar düşmüş yine ama 22 milyon..bizde de hareketli sperm az..benimde başarısız 1 aşılama 3 tüp bebek var..gerçi son tüp bebek denemem de kimyasal gebelik yaşadım...
inşallah rabbim tez zamanda meleğine kavuşturur...:CüvCüv:
bazen böyle yaşanılan çok önmeli mucizeleri hatırlamak gerekiyor sen bunu bize yaşattın canım bundan sonrası için yolumuz açık olsun inşallah.Biz sağlıklıysak bebek umudu var biz sağlıksızsak yok önce bizim sağlığımız değil mi?
Kesinlikle öyle canım moral verebildimse ne mutlu bana herşeyden önce sağlık gelir sağlıklı anne babalar sağlıklı bebekler saymaya kalkarsak daha nice şeyler herşeyin başı sağlık bu sadece beden sağlığıyla sınırlı kalmamalı ruh sağlığıda o kadar önemli unutmamak lazım
kesinlikle çok haklısın bazan hemen olsun biran evvel bebeğim olsun diye insan sabırsız davranıyor ve psikolojisi de altüst oluyor....o yüzden kesinlikle çok iyi moral verdin ve önce de söylemiştim çok hayat dolusun bu da bizi pozitif yönde etkiliyor.:1hug::1hug::1hug:
canım ben biraz kocişimle ilgileneyim birazdan dönerim yine.
Şenizkaydirigubbakcemile5
bizde 3 ay boyunca ibrahim saraçoğlunun nohut kürünü denedik..şimdi de havuç kürüne başlıycaz kısmetse..kür denemekten iflahımız kesildi..:çok üzgünüm: