Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa hani falcı demiştimya hamilesin ilaç içme diyen...
bana oğlun olucak dedi sonra abow ikiz olacak senin çocuklar dedi...
bekliyorum bi ekşin...
telefonunu veririm hayatım sen yeterki iste..pazartesi belli olurmu ikiz olursa?
bilgilendirdiğiniz için çok sağolun benim eşim çok karşı netten kart kullanmaya başka biryer yokmu almak için fisfisfis:asigim:
telefonunu veririm hayatım sen yeterki iste..pazartesi belli olurmu ikiz olursa?
merhaba kızlar,
ben bugun cooook hastayım.Aslında 3 gundur bağırsaklarımda ağrı mevcuttu,birde ishal söylemesi ayıp.Şimdide dunden beri başım çook ağrıyor.ve tansiyonum yerlerde,o kadar halsizimki,midem de bulanıyor.Yazıyı bile zor yazıyorum.eve gidip yatıcam sanırım.bu hastalığı bile gebelik belirtisi sayıyorum düşünün artık (
dilacım,bu falcının adresini bende meark ettim canım.bana özelden yazma sansın varmı,telide olur ya da.
merhaba kızlar,
ben bugun cooook hastayım.Aslında 3 gundur bağırsaklarımda ağrı mevcuttu,birde ishal söylemesi ayıp.Şimdide dunden beri başım çook ağrıyor.ve tansiyonum yerlerde,o kadar halsizimki,midem de bulanıyor.Yazıyı bile zor yazıyorum.eve gidip yatıcam sanırım.bu hastalığı bile gebelik belirtisi sayıyorum düşünün artık (
dilacım,bu falcının adresini bende meark ettim canım.bana özelden yazma sansın varmı,telide olur ya da.
yok fıstıklarım öğrenemedim mesaj attım bana cevap vermedi en son sırada ben varım topice bakarsanız görürsünüz valla ben sordum....
yaa hani falcı demiştimya hamilesin ilaç içme diyen...
bana oğlun olucak dedi sonra abow ikiz olacak senin çocuklar dedi...
bekliyorum bi ekşin...
ayş fıstığım ya sen istanbuldasın o ankarada nasıl olucak...
telefonunu vereyim sana bi ara konuş bakalım..
merhaba kızlar,
ya bu aslında genç bir kız bende arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim 30 lira alıyo valla bi cafede çalışıyo herkese bakmıyo böyle fincanada bakmıyo zaten gözlerine bakıyo...
Geçmiş olsun canım
Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah
duygucum çok geçmiş olsun, p.tesi ben de aynı durumdaydım, havalardan mıdır sulardan mıdır anlamadım, dikkat et kendineyerimseniben
saol canım salgın var galiba,birde ben son 3 aydır adet dönemim yaklaştığında çok kötu oluyorum.Hiç olmazdı,şimdi 2-3 gun kala neredeyse baygınlık geçiriyorum.Sana da geçmiş olsun,aman dikkat et tekrarlamasın..