Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
günü geçen arkadaşlarım inşallah hepiniz hamişsinizdir
Rabbimu mübarek günde herkesin dualarını kabul eyler inşallah:Saruboceq:
AYREDERYA NASILSIN?
ha kıslar öyle hissedicem diye uğraşmayın...
benim belirtim falan yoktu negatifliğindende emin olduğum için karnım ağrıyor diye bir sürü ağrı kesici içtim...
bırakın sürpris olsun...
inşallah şu liste uzaaarr gider sırasıyla hepiniz hamile olduğunuzu öğrenirsiniz canlarım....
AYREDERYA NASILSIN?
benim belirtim falan yoktu negatifliğindende emin olduğum için karnım ağrıyor diye bir sürü ağrı kesici içtim...
bırakın sürpris olsun...
AYREDERYA NASILSIN?
bırakın sürpris olsun...
inşallah şu liste uzaaarr gider sırasıyla hepiniz hamile olduğunuzu öğrenirsiniz canlarım....
canım zaten hep hamiş dualarıyla bugünlere kadar gelebildik ben inanıyorum gücümüze güç katıyorsunuz... allah herkesin gönlüne göre versin.....:Saruboceq:
ya heveslenmeyinde benim son günlerde ciddi akıntım olmuştu...bende kendi kafama göe mantar ilacı içtim...
bu çocuk sağlam doğarsa şükredin teyzeleri valla hasta olucam nasılsa diye yapmadığımı bırakmadım...
göğüslerim zaten hasta olucaam zamanda böyleydi yani hep şişiyordu öyle yçlarında hassasiyet falan hiç bişii yoktu anlamadım yani...
ama ara ara ani kramplar oldu ben ha oldu ha olucam diye sürekli tuvalete koştum...
AYREDERYA NASILSIN?
bırakın sürpris olsun...
ya heveslenmeyinde benim son günlerde ciddi akıntım olmuştu...bende kendi kafama göe mantar ilacı içtim...
bu çocuk sağlam doğarsa şükredin teyzeleri valla hasta olucam nasılsa diye yapmadığımı bırakmadım...
göğüslerim zaten hasta olucaam zamanda böyleydi yani hep şişiyordu öyle yçlarında hassasiyet falan hiç bişii yoktu anlamadım yani...
ama ara ara ani kramplar oldu ben ha oldu ha olucam diye sürekli tuvalete koştum...