- 7 Temmuz 2009
- 839
- 0
- 44
Geçmiş olsun canım
Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah
Canım senin de adet dönemin yakındı değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım
Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah
İnşallah canım bebiş vardırda 9 ay adet olmassın :Saruboceq: aminnnnnnnnnnnnnn
canım arkadaşlarım yarın size çok çok daha uzun yazıcam ama şimdi test yaptım ve inanamıyorum mucizem gerçek oldu hamileyimmmmmmmmmmmmmm....
umudumu yitirmiştim 5 gün kala test yaptım biliyorsunuz negatifti...şimdi yani daha iki gün geçti çift çizgi hemen koşup kan tahlili yaptırdım doktor daha yeni oluşuyor ama yüzde 99 gebesiniz dedi aklımı kaçırıcam eşimin haberi yok henüz sizinle paylaşmak istedim bana destek oldunuz birbirimize can yoldaşı olduk hepinize çok çok teşekkür ederim....yarın sabaah upuzuun yazıcam şimdi kafam çok karışık çok garip duygular içindeyim inanamıyorum benim mucizemde gerçek oldu...şaka gibi yarabbim nolur dualarınızı esirgemeyin tutunsun bebişim bna ve rabbim hepnize aynı duyguları yaşatsın..söz veriyorum sizden hiç ayrılmayacağım...tüm preseed ekibine özellikle iki aydır desteğini benden esirgemeyen sürekli telefonda aynı hassasiyetle sorularımı yanıtlayan bülent beye çok çok çok teşekkür ediyorum bu mutluluğu yaşamak gerçekten mucizeymiş...kibelecim seni hiiiç unuturmuyum eşimin haberi yok ilk sana söylicem demiştim aradım telefonuna ulaşamadım bitanem...
sen çok özelsin inan bana senin desteğinide asla yabana atamam bitanem çok sağol...canım arkadaşlarım dua edin bana sizi çok seviyorum...
Kızlar yeni liste nerde ???? bulamadım
Kızlar nasılsınız? Kibelecim memlekete döndün mü? Bebişin ve sen nasılsınız? Bu ay eşim beni bırakıp memleketine tatile gitti bu yüzden bu ay boş geçiyor benim. Yeni hamişleri kocaman öpüyorum çok tebrikler arkadaşlar. Ne olur dualarınızda bizi de unutmayın. Şimdi preseedi nerden alıyoruz? Ben de bu aydan alıp önümüzdeki aya hazır edeyim inşallah..
ekledim canım listeyi... sen ne durumdasın???
ayrederya nasıl adet olacakmış gibi hissediyor musun kendini? Ben de hiç belirti filan yok.
şimdilik gelen giden yok canım ama benim günüm yarın biliyorsun... günü gününe gelir kırmızılar.... bakalım.. çok heves etmek iistemiyorum. hep kursağımda kalıyor. sonra çok ağlıyorum... senin durumun nasılll??
Hayra yoralım hayır olsun birtanem :Saruboceq:merhaba kızlar,
ben bugun cooook hastayım.Aslında 3 gundur bağırsaklarımda ağrı mevcuttu,birde ishal söylemesi ayıp.Şimdide dunden beri başım çook ağrıyor.ve tansiyonum yerlerde,o kadar halsizimki,midem de bulanıyor.Yazıyı bile zor yazıyorum.eve gidip yatıcam sanırım.bu hastalığı bile gebelik belirtisi sayıyorum düşünün artık (
dilacım,bu falcının adresini bende meark ettim canım.bana özelden yazma sansın varmı,telide olur ya da.
inş. cnm ..........
bende preseedi tr.den alıyorum yine almam lazım
hangi yabancı siteden alıyorsunuz siz banada link gönderirmisiniz
kızlar az sonra aderes özelinizde olacak ŞenizKızlar nasılsınız? Kibelecim memlekete döndün mü? Bebişin ve sen nasılsınız? Bu ay eşim beni bırakıp memleketine tatile gitti bu yüzden bu ay boş geçiyor benim. Yeni hamişleri kocaman öpüyorum çok tebrikler arkadaşlar. Ne olur dualarınızda bizi de unutmayın. Şimdi preseedi nerden alıyoruz? Ben de bu aydan alıp önümüzdeki aya hazır edeyim inşallah..
Hayırlı olsun canım preseed inşallah vesile olur hayırlı haberlerini alırız opuyorumnanaktanHamis annelerimizi tebrik ediyorum, darisi bana ve tüm diger arkadaslara.
Bu ay bende preseed kullanacagim pazartesi siparis vermistim bugün postayla geldi. Danimarkada yasadigim icin (gerci burda var) Ingiltereden getirttim daha ucuz. Siparis verdigim sayfada diger testlerde mevcuttur.
Ben bu gün mutluyum.. geçen hafta dr.a gitmiştim yeniden bismillah demek için hormonlarım için kan almıştı bu sabah aradı dr.um beni herşey çok normal sıonuçların elimde dedi sevindim ...en çokta sperm alerji testime sevindim normal değerlerde çıktı ..sıra eşimde spermiogram vermesi gerekiyor bana yorulmadınmı artık diyor hayırrrrrr dedim bende tam gaz devam sen hiç yaşlanmayacaksın diyor ..evetttt dedim daha çıtırım ben hihoyyyt
Ben bu gün mutluyum.. geçen hafta dr.a gitmiştim yeniden bismillah demek için hormonlarım için kan almıştı bu sabah aradı dr.um beni herşey çok normal sıonuçların elimde dedi sevindim ...en çokta sperm alerji testime sevindim normal değerlerde çıktı ..sıra eşimde spermiogram vermesi gerekiyor bana yorulmadınmı artık diyor hayırrrrrr dedim bende tam gaz devam sen hiç yaşlanmayacaksın diyor ..evetttt dedim daha çıtırım ben hihoyyyt