- 23 Ocak 2009
- 6.802
- 22
- 46
sağolun kıslar durmak yok her gün çalışılıcak ona göre...
kaydirigubbakcemile3 sen merak etme bacım görev aşkıylan yanıp tutuşuyoz zatiiiii yeterki gelsin bebişlerimizzzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam tatlım buldum sağol.arkadaş şu an sitede değil ama yazıcam ona sağol bilgilendirdiğin için bebişhim.....
bende geldim bnede delikafadulden
hosbulduk canim.
kutlamalar devam etmis, darisi basimiza yahu.
ayrederyacim ben bu ay preseed kullanamadim, yani siparisi gec verdim, oda gec kaldi, yumurtlama gününe denk gelmedi. beni listeden cikarbilirsin.
Coşku devam ediyor heee, hadi bakalım :)
Kıslar galiba ben de hasta oluyorum, bugün ateşim çoook düşmüş, vücudumda acayip hassasiyet var, karnımda regl ağrısı ve az önce birka. damla kanamam oldu, 24. günüm bugün, sizce bu kadar kısa sürede regl olabilir mi? Benim 28 günde birdi döngüm ama reglim çabuk gelsin diye bal tarçın çörekotu yapmıştım, şincik ben 9 veya 10. gün mü gıdakladım yane?
hosbulduk canim.
kutlamalar devam etmis, darisi basimiza yahu.
ayrederyacim ben bu ay preseed kullanamadim, yani siparisi gec verdim, oda gec kaldi, yumurtlama gününe denk gelmedi. beni listeden cikarbilirsin.
canım arkadaşlarım yarın size çok çok daha uzun yazıcam ama şimdi test yaptım ve inanamıyorum mucizem gerçek oldu hamileyimmmmmmmmmmmmmm....
umudumu yitirmiştim 5 gün kala test yaptım biliyorsunuz negatifti...şimdi yani daha iki gün geçti çift çizgi hemen koşup kan tahlili yaptırdım doktor daha yeni oluşuyor ama yüzde 99 gebesiniz dedi aklımı kaçırıcam eşimin haberi yok henüz sizinle paylaşmak istedim bana destek oldunuz birbirimize can yoldaşı olduk hepinize çok çok teşekkür ederim....yarın sabaah upuzuun yazıcam şimdi kafam çok karışık çok garip duygular içindeyim inanamıyorum benim mucizemde gerçek oldu...şaka gibi yarabbim nolur dualarınızı esirgemeyin tutunsun bebişim bna ve rabbim hepnize aynı duyguları yaşatsın..söz veriyorum sizden hiç ayrılmayacağım...tüm preseed ekibine özellikle iki aydır desteğini benden esirgemeyen sürekli telefonda aynı hassasiyetle sorularımı yanıtlayan bülent beye çok çok çok teşekkür ediyorum bu mutluluğu yaşamak gerçekten mucizeymiş...kibelecim seni hiiiç unuturmuyum eşimin haberi yok ilk sana söylicem demiştim aradım telefonuna ulaşamadım bitanem...
sen çok özelsin inan bana senin desteğinide asla yabana atamam bitanem çok sağol...canım arkadaşlarım dua edin bana sizi çok seviyorum...