- 19 Mayıs 2009
- 2.137
- 2
Kız doğduğum gün başlamış şanssızlığım 9 aylık yolu 7 ayda tepmişim diyorumya şansım olsaydı kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana eşimde sorup duruyor hani şu meşhur preseedin gelemedimi hala diyor beklimedeyim ne yapim elden bişey gelmezseninki yilan hikayesine döndü zaten :umursamaz: ahhh bu ihmalkar insanlar. anlamiyorlar halimizden.
gecen sefer nerdeyse ayni gün almistim. ovu testlerimde ertesi gün hemen gelmisti, ona güvendim, hemen gelir sandim. bugünün isini yarina biraktim. böyle oldu iste hakettim ben bunu
ah be canım tren kaçtı iki kız kardeşim var biri benden önce evlendi biride benden bir yıl sonra güzellerdi ama el oğlu aldı gitti kaydirigubbakcemile3güle güle canim. kizkardesin de senin gibi güzel mi? bekar bir kaynim var haberin olsun yerimseniben
valla bende benide çıkar canım ürün gelince yazarsın dicektim bu cümlenin üstüne tırstım ayderya kaydirigubbakcemile3listeye bir giren hamiş olmadan çıkamaz.......lmaz: bu ay olmadıysa bir dahaki aya mutlaka kullanacaksın.... inş. gerek kalmaz tabii yerimseniben
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:dilacımmm canımmmmmm ya çok sevindimmm rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin canım benimmm derısı bizlere de olsun inşallahhh