Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız allah seni emi zaten öğrenince aklıma ilk falcı geldi....
deli ya cinlimi ne...
sen buraya gel ben seni ellerimle götürürüm ona...
kız allah seni emi zaten öğrenince aklıma ilk falcı geldi....
deli ya cinlimi ne...
sen buraya gel ben seni ellerimle götürürüm ona...
ya evet ben daha hastayken falcıya gittim sol tüpün tıkalı hamile kalıcaksın bu ay ama sağdan dedi yuh dedim yok öyle bişii....sırf ona inat 5 gün kala test yaptırdım negatif çıktı onun muhabbetini yapmıştık anjelic le onu anlatıyo...
şimdi bal çörek otu tarçın bunlardan birer tatlı kaşığı reglinin ikinci günü başlayıp 12.güne kadar sabah akşam içiyosun aç karnına...
birde o arada adaçayı içtim günde iki bardak ...onada reglin nezaman başlarsa ozaman başla ama yumurtlama gününe kadar adaçayı gebelikte zararlı dikkatli kullan olurmu tatlım...
inşallah canım inşallaahhh.sizde bana dua edin biraz erken hopladım tee önümüzdeki hafta gitcem doktora....
canım arkadaşlarım yarın size çok çok daha uzun yazıcam ama şimdi test yaptım ve inanamıyorum mucizem gerçek oldu hamileyimmmmmmmmmmmmmm....
umudumu yitirmiştim 5 gün kala test yaptım biliyorsunuz negatifti...şimdi yani daha iki gün geçti çift çizgi hemen koşup kan tahlili yaptırdım doktor daha yeni oluşuyor ama yüzde 99 gebesiniz dedi aklımı kaçırıcam eşimin haberi yok henüz sizinle paylaşmak istedim bana destek oldunuz birbirimize can yoldaşı olduk hepinize çok çok teşekkür ederim....yarın sabaah upuzuun yazıcam şimdi kafam çok karışık çok garip duygular içindeyim inanamıyorum benim mucizemde gerçek oldu...şaka gibi yarabbim nolur dualarınızı esirgemeyin tutunsun bebişim bna ve rabbim hepnize aynı duyguları yaşatsın..söz veriyorum sizden hiç ayrılmayacağım...tüm preseed ekibine özellikle iki aydır desteğini benden esirgemeyen sürekli telefonda aynı hassasiyetle sorularımı yanıtlayan bülent beye çok çok çok teşekkür ediyorum bu mutluluğu yaşamak gerçekten mucizeymiş...kibelecim seni hiiiç unuturmuyum eşimin haberi yok ilk sana söylicem demiştim aradım telefonuna ulaşamadım bitanem...
sen çok özelsin inan bana senin desteğinide asla yabana atamam bitanem çok sağol...canım arkadaşlarım dua edin bana sizi çok seviyorum...
olucak arkadaşlar.....sakın umudunuzu kaybetmeyin...bir huyumu seviyorum bazen oda inadım...
50 yaşına gelsemde doğurucam dedim her şeyin çözümü var dünyada...
tüp bebek bilmemne hepsini denicektim takmıştım kafama...
ha bukadar şeyin üstüne allah vermezse yapacak bişey yok tevekkül etmeyi öğrenelide çok oldu...
keşke babamda bizimle olsaydı...
neyse moral bozmak yok ben burda size gazı vericem çiçekçik yokmu nerde o en çok onu güldürmeyi seviyorum ha....
olucak arkadaşlar.....sakın umudunuzu kaybetmeyin...bir huyumu seviyorum bazen oda inadım...
50 yaşına gelsemde doğurucam dedim her şeyin çözümü var dünyada...
tüp bebek bilmemne hepsini denicektim takmıştım kafama...
ha bukadar şeyin üstüne allah vermezse yapacak bişey yok tevekkül etmeyi öğrenelide çok oldu...
keşke babamda bizimle olsaydı...
neyse moral bozmak yok ben burda size gazı vericem çiçekçik yokmu nerde o en çok onu güldürmeyi seviyorum ha....