- 14 Mart 2010
- 7.911
- 6.816
- 723
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Jelin etkili olduğu sanmıyorum zaten kalcaksınızdır hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah kuruluk sorunu aşarsınız daha sonradan mantar riski oluyor
Çok kuruluk yaşamadığın sürece kullanma bendede kuruluk vardı ama aştım hep su bazlı kullandım kayganl... Ama tüm yabancı maddeler sperme zararlıymış kullanmadığım ay hamile kaldım herşey kısmet tabi
Bakalım bizim nasibimiz ne zamanÇok kuruluk yaşamadığın sürece kullanma bendede kuruluk vardı ama aştım hep su bazlı kullandım kayganl... Ama tüm yabancı maddeler sperme zararlıymış kullanmadığım ay hamile kaldım herşey kısmet tabi
Benimde bebeğimin kalbi durdu kaybettim inşallah tekrar sağlıkla hamile kalırız hepimizBakalım bizim nasibimiz ne zaman
Tabii Canm isteyen istediğini kullanabilir duyduğumu ve doktorun söylediğini paylaştım herkesin kendi kararı..Aylarca ugrasip bu jeli kullandiktan sonra hamile kalanlarda var ise yaramiyor demek olmuyor bence. Sperm sorunu yasayanlar deneyebilir. Normal jeller evet olduruyor zaten ambalajlarinda yaziyorda bu ama prefert jel ozelikle yardimci. Ben normaldede jel kullandigim icin kullanmak zorunda kaldim.
Iyi dilekleriniz icin tesekurler
İnşallah canım. Rabbim sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsinBenimde bebeğimin kalbi durdu kaybettim inşallah tekrar sağlıkla hamile kalırız hepimiz
Eşim işinden dolayı bulunduğumuz ilçeden çıkamıyor ve test için vs merkeze gitmemiz gerekiyor bende bu jeli keşfettim baktım olumlu yanıt alan çok kişi vardı bi yöndende kuruluk çekiyordum yani bi yanım tereddüt etsede bi yanım kullan diyor galiba kullanacam şuan regl dönemindeyim düzenli şekilde 7 gün sürüyor her ay tam gününde geliyor ben ovulasyon testi de yapmak istiyorum hangi gün yapmalıyım acaba
Teşekkürler öyle yapayım o zamanAdetiniz biter bitmez başlayın bence. Kişiden kişiye değişiyor yumurtlama günleri.
Eşim işinden dolayı bulunduğumuz ilçeden çıkamıyor ve test için vs merkeze gitmemiz gerekiyor bende bu jeli keşfettim baktım olumlu yanıt alan çok kişi vardı bi yöndende kuruluk çekiyordum yani bi yanım tereddüt etsede bi yanım kullan diyor galiba kullanacam şuan regl dönemindeyim düzenli şekilde 7 gün sürüyor her ay tam gününde geliyor ben ovulasyon testi de yapmak istiyorum hangi gün yapmalıyım acaba
Teşekkürler öneriniz icinC ve T en az ayni koyulukta olmali. Testleri mumkun oldugunca hergun ayni saate yapin. Yapmadan iki saat once sici alimini kesin en uygun zamanda 12-4 arasi
Ben kalamayanlardanımMerhaba tüpü kullanıp hamile kalan var mı acaba ?
Merhaba gebeymişsiniz nasıl gebe kaldınız acaba bende jeli almayı düşünüyorumda :)Bakalım bizim nasibimiz ne zaman
Jelle olmadı malesef. Çatlatma iğnesi ile kaldımMerhaba gebeymişsiniz nasıl gebe kaldınız acaba bende jeli almayı düşünüyorumda :)
Evet canım fiyat oweşkilde bende baktım az önce. Bakalım önümüzdeki ay alıp ben de deneyeğim.Çatlatma iğnesiyle beraber deneyeceğim. Ben kullandığım takviyeye 220 tl veriyorum her ay. Takviyeyi bırakacağım artık. Olmadı bir kere de buna şans tanırım ne yapaım bir 200 tlmde buna gitsin. 2 ovulasyon dönemi dullanılabiliyormuş.Az önce 209 TL verip Prefert sipariş ettim. Burda yazılan yorumların bir çoğunu okudum ve etkili olduğunu yazanlar olmuş. Denemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?