Gebeliğe Hazırlık Preseed jel hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Jelin etkili olduğu sanmıyorum zaten kalcaksınızdır hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah kuruluk sorunu aşarsınız daha sonradan mantar riski oluyor

Aylarca ugrasip bu jeli kullandiktan sonra hamile kalanlarda var ise yaramiyor demek olmuyor bence. Sperm sorunu yasayanlar deneyebilir. Normal jeller evet olduruyor zaten ambalajlarinda yaziyorda bu ama prefert jel ozelikle yardimci. Ben normaldede jel kullandigim icin kullanmak zorunda kaldim.
Iyi dilekleriniz icin tesekurler

Bakalım bizim nasibimiz ne zaman

Tabii Canm isteyen istediğini kullanabilir duyduğumu ve doktorun söylediğini paylaştım herkesin kendi kararı..

Eşim işinden dolayı bulunduğumuz ilçeden çıkamıyor ve test için vs merkeze gitmemiz gerekiyor bende bu jeli keşfettim baktım olumlu yanıt alan çok kişi vardı bi yöndende kuruluk çekiyordum yani bi yanım tereddüt etsede bi yanım kullan diyor galiba kullanacam şuan regl dönemindeyim düzenli şekilde 7 gün sürüyor her ay tam gününde geliyor ben ovulasyon testi de yapmak istiyorum hangi gün yapmalıyım acaba

Adetiniz biter bitmez başlayın bence. Kişiden kişiye değişiyor yumurtlama günleri.

C ve T en az ayni koyulukta olmali. Testleri mumkun oldugunca hergun ayni saate yapin. Yapmadan iki saat once sici alimini kesin en uygun zamanda 12-4 arasi

selam kızlar, ben de geçen ay aldım bu jeli. yeni adı babystart. aplikatör var benim jelimde. jeli aplikatöre doldurup sonra vajinaya sıkıyorsunuz. geçen ay herhangi bir gebelik oluşmadı bende. bu ay ikinciye kullandım. gebelik olsa da olmasa da ben jelden çok memnun kaldım. kayganlaştırıcı olarak kullanmayı düşünüyorum. vajina ph'ı ile uyumlu ve su bazlı olduğu için piyasadaki diğer kayganlaştırıcılara göre çok daha güzel. sadece azıcık pahalı ☺

Bende geçen ay aldım tüp şeklinde kullanımı biraz sıkıntı ama jelden memnunum geçen ay gebelik oluşmadı bakalım bu ay nasıl olacak bu arada 1 tüpü 2 kez kullandım kuruluk var ve bana yetti şimdilik 2 tüp kullandım sadece yumurtlama günlerinde kullanmayı düşünüyorum bakalım bu ay inşallah hamile kalmama yardımcı olur

Az önce 209 TL verip Prefert sipariş ettim. Burda yazılan yorumların bir çoğunu okudum ve etkili olduğunu yazanlar olmuş. Denemek istedim.
Evet canım fiyat oweşkilde bende baktım az önce. Bakalım önümüzdeki ay alıp ben de deneyeğim.Çatlatma iğnesiyle beraber deneyeceğim. Ben kullandığım takviyeye 220 tl veriyorum her ay. Takviyeyi bırakacağım artık. Olmadı bir kere de buna şans tanırım ne yapaım bir 200 tlmde buna gitsin. 2 ovulasyon dönemi dullanılabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…