- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Ben prefert i geçen ay denedim kuzumyok o kadar ugrasmiyoruz biz. Bu ay deneyelim önümüzdeki bata haber edelim buradanbenim daha yeni bitti simdi yumurtlamayi bekliycem :)
Ben prefert i geçen ay denedim kuzumbu ay ovu vs yapmıyorum saldım bu ay
En mantıklısıben daha yeni basliyorum :) Yapicam ama esimede söylemiycem görev gibi olmasin :)
En mantıklısısonra sorup duruyorlar seninde mi ilk olacak canjm
İnşallah bu ay tutar tatlımevet ilk insAllah gecen ay birden biraktik o yüzden o ay acemiydim takip makip pek yapamadim. Bugün adetimin son günü yarin basliycam bakalim ovu testeri yapmaya.
Benimki hep hayirlisi diyo sonra varmi diyo ordami diyoSiz ne zamandir deniyorsunuz
İnşallah bu ay tutar tatlım
Valla bizimki biraz karışık ama 14 aydır istiyoruz
onun etkisi olmus mudur bilmiyorm
onu kullandığınız ay mı hamile kaldınız ??
başka hangi yöntemleri denedin canım? süt maydonoz sürünü yaptın mı o sayfada okumuştum yorumunuo ay onuda kullandim desek daha dogru olur
başka hangi yöntemleri denedin canım? süt maydonoz sürünü yaptın mı o sayfada okumuştum yorumunu
kullandınız mı bu jeliEvet canım bende öyle biliyorum araştırdım. Bende prefert aldım
Bu jeller bir işe yaramadığı gibi birde uzun süre kullanımda kendi olağan ıslanma dengesini bozarak sürekli kendine muhtaç ediyor dışarı dan gelen her yabancı madde spermin dna sını bozuyor. Yinede kullanıp kullanmamak size kalmışArkadaşlar bu jeli daha önce kullananlara bir sorum olacak.
Ben daha önce prefert kullandım, preseed in muadili diyebilirim. Fakat 4 kullanımlıktı. Acaba preseed i kaç defa kullandınız onu öğrenmek istiyorum.ona göre alacağım
Bu jeller bir işe yaramadığı gibi birde uzun süre kullanımda kendi olağan ıslanma dengesini bozarak sürekli kendine muhtaç ediyor dışarı dan gelen her yabancı madde spermin dna sını bozuyor. Yinede kullanıp kullanmamak size kalmış
Jelin etkili olduğu sanmıyorum zaten kalcaksınızdır hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah kuruluk sorunu aşarsınız daha sonradan mantar riski oluyorvallahi ben bu jeli 3 aydir kullandim suan hamileyim Allaha sükür. Ha kullanmasaydim yine hamile kalabilirdim büyük olasilikla ama ben zaten kuruluk sorunu yasadigim icin mecbur bununu kullaniyordum.
evet kullandım ama bi işe yaramadı bende malesefkullandınız mı bu jeli
Canım sağlık bakanlığı tarafından onaylandığını söylüyorlar ben kullandım 3-4 ay oldu bi sorun yaşamadım şükür. Ama hamile kalmadım tabiBu jeller bir işe yaramadığı gibi birde uzun süre kullanımda kendi olağan ıslanma dengesini bozarak sürekli kendine muhtaç ediyor dışarı dan gelen her yabancı madde spermin dna sını bozuyor. Yinede kullanıp kullanmamak size kalmış
Çok kuruluk yaşamadığın sürece kullanma bendede kuruluk vardı ama aştım hep su bazlı kullandım kayganl... Ama tüm yabancı maddeler sperme zararlıymış kullanmadığım ay hamile kaldım herşey kısmet tabievet kullandım ama bi işe yaramadı bende malesef
Canım sağlık bakanlığı tarafından onaylandığını söylüyorlar ben kullandım 3-4 ay oldu bi sorun yaşamadım şükür. Ama hamile kalmadım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?