• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Preseed jel hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok o kadar ugrasmiyoruz biz. Bu ay deneyelim önümüzdeki bata haber edelim buradan :KK70: benim daha yeni bitti simdi yumurtlamayi bekliycem :)
Ben prefert i geçen ay denedim kuzum 😂😂😂 bu ay ovu vs yapmıyorum saldım bu ay 😂😂

En mantıklısı 🙃 sonra sorup duruyorlar 😂 seninde mi ilk olacak canjm

evet ilk insAllah gecen ay birden biraktik o yüzden o ay acemiydim takip makip pek yapamadim. Bugün adetimin son günü yarin basliycam bakalim ovu testeri yapmaya.

Benimki hep hayirlisi diyo sonra varmi diyo ordami diyo :D Siz ne zamandir deniyorsunuz

evet ilk insAllah gecen ay birden biraktik o yüzden o ay acemiydim takip makip pek yapamadim. Bugün adetimin son günü yarin basliycam bakalim ovu testeri yapmaya.

Benimki hep hayirlisi diyo sonra varmi diyo ordami diyo :KK70: Siz ne zamandir deniyorsunuz
İnşallah bu ay tutar tatlım 🙃🙃
Valla bizimki biraz karışık ama 14 aydır istiyoruz 😍😍

kızlar nasıl kullanıyorsunuz ben aldım ama daha kullanmadım Bat 20 şubat yumurtlamamı bekliyorum :KK200::halay:

başka hangi yöntemleri denedin canım? süt maydonoz sürünü yaptın mı o sayfada okumuştum yorumunu

onuda yaptim o ay klomen ve cat igneside oldum. Kari koca promotilde ictik:)

(herhangi bir problemimiz yoktu ama ben cok stresliydim ve hemen olsun istiyordum)

Kızlar ultrason jelini duymuştum o da spermleri öldürür mü acaba?

Arkadaşlar bu jeli daha önce kullananlara bir sorum olacak.
Ben daha önce prefert kullandım, preseed in muadili diyebilirim. Fakat 4 kullanımlıktı. Acaba preseed i kaç defa kullandınız onu öğrenmek istiyorum. 😊😊 ona göre alacağım 🙂
Bu jeller bir işe yaramadığı gibi birde uzun süre kullanımda kendi olağan ıslanma dengesini bozarak sürekli kendine muhtaç ediyor dışarı dan gelen her yabancı madde spermin dna sını bozuyor. Yinede kullanıp kullanmamak size kalmış 🙏

Bu jeller bir işe yaramadığı gibi birde uzun süre kullanımda kendi olağan ıslanma dengesini bozarak sürekli kendine muhtaç ediyor dışarı dan gelen her yabancı madde spermin dna sını bozuyor. Yinede kullanıp kullanmamak size kalmış 🙏

vallahi ben bu jeli 3 aydir kullandim suan hamileyim Allaha sükür. Ha kullanmasaydim yine hamile kalabilirdim büyük olasilikla ama ben zaten kuruluk sorunu yasadigim icin mecbur bununu kullaniyordum.

vallahi ben bu jeli 3 aydir kullandim suan hamileyim Allaha sükür. Ha kullanmasaydim yine hamile kalabilirdim büyük olasilikla ama ben zaten kuruluk sorunu yasadigim icin mecbur bununu kullaniyordum.
Jelin etkili olduğu sanmıyorum zaten kalcaksınızdır hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah kuruluk sorunu aşarsınız daha sonradan mantar riski oluyor 😣

kullandınız mı bu jeli
evet kullandım ama bi işe yaramadı bende malesef 😣
Canım sağlık bakanlığı tarafından onaylandığını söylüyorlar ben kullandım 3-4 ay oldu bi sorun yaşamadım şükür. Ama hamile kalmadım tabi😀

evet kullandım ama bi işe yaramadı bende malesef 😣

Canım sağlık bakanlığı tarafından onaylandığını söylüyorlar ben kullandım 3-4 ay oldu bi sorun yaşamadım şükür. Ama hamile kalmadım tabi😀
Çok kuruluk yaşamadığın sürece kullanma bendede kuruluk vardı ama aştım hep su bazlı kullandım kayganl... Ama tüm yabancı maddeler sperme zararlıymış kullanmadığım ay hamile kaldım herşey kısmet tabi

Back
X