- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
sen hamişssin nasıl kaldın bu jelin faydası oldu mu pekiAnladım teşekkür ederim
Yok canım bana faydası olmadı. Jeli kullandıktan çoook sonra çatlatma iğnesi ile hamile kaldımsen hamişssin nasıl kaldın bu jelin faydası oldu mu peki
hımmm bende yaptıracağım yaa bu çatlatma iğnesini deniycem ne kaybederim ki. Bu kulanılan ilaçlar kilo aldırır dimi sonuçda hormonal ilaçllarYok canım bana faydası olmadı. Jeli kullandıktan çoook sonra çatlatma iğnesi ile hamile kaldım
Ben ilaç kullanmadım kuzum. Klomen vs vermedi doktor. Direk iğne vurdu.hımmm bende yaptıracağım yaa bu çatlatma iğnesini deniycem ne kaybederim ki. Bu kulanılan ilaçlar kilo aldırır dimi sonuçda hormonal ilaçllar
İğne dediğin hangisi canım ben de bileyimde ona göre doktora sorarım gittiğimde. Nasıl bir tedavi yolu izlediniz?Ben ilaç kullanmadım kuzum. Klomen vs vermedi doktor. Direk iğne vurdu.
Ovitrelle canım. Valla benim sıkıntım enfeksiyon du. İlk başta enfeksiyon var diye ilaç kullandım bi türlü geçmedi canım. 13 ayda geçti yani düşün 1 yıl bununla uğraştık. Daha sonra rahimde yara var oda geçsin öyle gebelik düşün dedi doktor. 3-4 ay da onun için uğraştık. Sonra araya pandemi girdi. Haziran ayında doktora gittim artık duramadım. Tam gittiğim günde sanırım adetin ortasıydı 13-14-15.günlerinden biriydi. Doktor çatlatma iğnesi vurun 36 saat sonra ilişki olsun dedi. Burdan biliyordum klomen falan kullanıyor herkes. Garip gelmişti bana ama demekki yumurtalarım gerekli olgunluğa gelmiş ki doktor verdiİğne dediğin hangisi canım ben de bileyimde ona göre doktora sorarım gittiğimde. Nasıl bir tedavi yolu izlediniz?
aa aaa ilk kez böyle birşey duyuyorum desem. Maşallah diyelim. Aynen demeki yumrtaların gerekli oldunluğa erişmiş. E burdan da şunu çıkarıyoruz demekki yumurtalar gerekli oldunluğa adetin ortasında mı geliyor adetten sonra başlamıyor mu olgunlaşmaya bunlar anlamadım gittim ben döngüyü. Yaa ben oakdar adetliyken dr gittim hiç bri doktor da demez mi kardeşim yumrtalarınız şu kadar milim olmuş falan bu yüzden çok merak ediyorum. 3 Aralığa aldım randevuyu eğer şaşmazsa adetin 3. günü olacak. Gidip baktırcam gerekirse klomen+ ovitral kullanırım ne yapayım yaOvitrelle canım. Valla benim sıkıntım enfeksiyon du. İlk başta enfeksiyon var diye ilaç kullandım bi türlü geçmedi canım. 13 ayda geçti yani düşün 1 yıl bununla uğraştık. Daha sonra rahimde yara var oda geçsin öyle gebelik düşün dedi doktor. 3-4 ay da onun için uğraştık. Sonra araya pandemi girdi. Haziran ayında doktora gittim artık duramadım. Tam gittiğim günde sanırım adetin ortasıydı 13-14-15.günlerinden biriydi. Doktor çatlatma iğnesi vurun 36 saat sonra ilişki olsun dedi. Burdan biliyordum klomen falan kullanıyor herkes. Garip gelmişti bana ama demekki yumurtalarım gerekli olgunluğa gelmiş ki doktor verdi
ilk çatlatma iğnesinde de pozitif oldu çok şaşırmıştım
Umarım seninde ilk denemende olur
Adetin ortası dediğim döngünün ortası yani canım. İğne vurulduğumda regl değildim yanlış mı anlattım acabaaa aaa ilk kez böyle birşey duyuyorum desem. Maşallah diyelim. Aynen demeki yumrtaların gerekli oldunluğa erişmiş. E burdan da şunu çıkarıyoruz demekki yumurtalar gerekli oldunluğa adetin ortasında mı geliyor adetten sonra başlamıyor mu olgunlaşmaya bunlar anlamadım gittim ben döngüyü. Yaa ben oakdar adetliyken dr gittim hiç bri doktor da demez mi kardeşim yumrtalarınız şu kadar milim olmuş falan bu yüzden çok merak ediyorum. 3 Aralığa aldım randevuyu eğer şaşmazsa adetin 3. günü olacak. Gidip baktırcam gerekirse klomen+ ovitral kullanırım ne yapayım ya
Hee pardon yanlış anladım. Döngünün ortası. Tamamdır. SorryAdetin ortası dediğim döngünün ortası yani canım. İğne vurulduğumda regl değildim yanlış mı anlattım acaba
Adetin 3.günü sanırım hormonlarıma bakarlar
Evet canım fiyat oweşkilde bende baktım az önce. Bakalım önümüzdeki ay alıp ben de deneyeğim.Çatlatma iğnesiyle berab
Ben bu ay kullanıyorum. Reglime daha var. 9 Aralık olacak. Bakalım ise yarayacak mı merak ediyorum. Bu arada ben gün aşırı ilişki yaşıyorum. Bu jeli 3 defa vs kullanmaktan bahsedenler olmuş. Ama ben bir tüpü bir kaç kereye bölerek kullanıyorum. Çok vıcık vıcık olmaması için. İnşallah sizden güzel haberler alırızEvet canım fiyat oweşkilde bende baktım az önce. Bakalım önümüzdeki ay alıp ben de deneyeğim.Çatlatma iğnesiyle beraber deneyeceğim. Ben kullandığım takviyeye 220 tl veriyorum her ay. Takviyeyi bırakacağım artık. Olmadı bir kere de buna şans tanırım ne yapaım bir 200 tlmde buna gitsin. 2 ovulasyon dönemi dullanılabiliyormuş.
sizde durmunuzu yazın buraya olur mu olumlu yada olumsuzBen bu ay kullanıyorum. Reglime daha var. 9 Aralık olacak. Bakalım ise yarayacak mı merak ediyorum. Bu arada ben gün aşırı ilişki yaşıyorum. Bu jeli 3 defa vs kullanmaktan bahsedenler olmuş. Ama ben bir tüpü bir kaç kereye bölerek kullanıyorum. Çok vıcık vıcık olmaması için. İnşallah sizden güzel haberler alırız
Tabiki yazacağım. Ben de merak ediyorum bu jel işe yarayacak mı diye.sizde durmunuzu yazın buraya olur mu olumlu yada olumsuz
Arkadaşlar bu jeli daha önce kullananlara bir sorum olacak.
Ben daha önce prefert kullandım, preseed in muadili diyebilirim. Fakat 4 kullanımlıktı. Acaba preseed i kaç defa kullandınız onu öğrenmek istiyorum.ona göre alacağım
Merhabalar kızlar sizler bu jel kullanarak mı hamile kaldınızprefert ve preseed ayni jel diye biliyorum ben yeni adi prefert bu ay bende kullanmaya basliycam
Merhabalar kızlar sizler bu jel kullanarak mı hamile kaldınız
Malesef ben onun sayesinde kalmadım canımMerhabalar kızlar sizler bu jel kullanarak mı hamile kaldınız
Bu jel sayesinde hamile kaldim diyemem cunku kullanmadan hic denemedik. Ben cocuk dusunmeye basliyinca jele basladim
o halde pek yararı yok sanırım anladığım kadar ile.Malesef ben onun sayesinde kalmadım canım
Canım nasip heralde. O da olunca sebep oluyoro halde pek yararı yok sanırım anladığım kadar ile.
herşeyin vardır bir sebebi.Canım nasip heralde. O da olunca sebep oluyor
Yaradi yaramadi diyemem cunku dedigim gibi onsuz hic denemedik. Aldiysan kullan gitsino halde pek yararı yok sanırım anladığım kadar ile.
Bu jel sayesinde hamile kaldim diyemem cunku kullanmadan hic denemedik. Ben cocuk dusunmeye basliyinca jele basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?