- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Ortalama kaç defa kullanılır pekiPreseed kullandim 4 kullanimliktan daha fazla tabi iki enjektoru sonuna kadar doldurursan cabuk biter kullanima bagli Yani.
Anladım teşekkur ederim. O zaman pek işime yaramaz.7 yada 8 kere kullanilir galiba zaten bir tup ve 9 enjektor oluyor icinde
Arkadaşlar bu jeli daha önce kullananlara bir sorum olacak.
Ben daha önce prefert kullandım, preseed in muadili diyebilirim. Fakat 4 kullanımlıktı. Acaba preseed i kaç defa kullandınız onu öğrenmek istiyorum.ona göre alacağım
Anladım teşekkür ederimNe kadar enjekte ettiginle alakali ben 1 gr enjekte ediyorum bazende sadece elimle suruyorum 15 kere falan kullandim henuz yarisini kullanmadim. Eger kuruluk problemin yoksa 1 gr yetiyo
Gebelik onu kullandığınız zaman mı olduBen tuple kullanmadim parmagimin ucun findik kadar skip hafifce iceri dogru surdum
Gebelik onu kullandığınız zaman mı oldu
Gebelik o ay mı olduonun etkisi olmus mudur bilmiyorm
Kullanım amaçları aynı olsa da, biri enjektör şeklinde biri tüp şeklinde canım. İkisi aynı formda değilprefert ve preseed ayni jel diye biliyorum ben yeni adi prefert bu ay bende kullanmaya basliycam
Kullanım amaçları aynı olsa da, biri enjektör şeklinde biri tüp şeklinde canım. İkisi aynı formda değil
Evet canım bende öyle biliyorum araştırdım. Bende prefert aldımyok onu demek istemedim. Eskiden adi preseedmis yeni adi prefert ben prefert olandan aldim
Evet canım bende öyle biliyorum araştırdım. Bende prefert aldım
Ben de keşke bi tüpü bi kere de kullanmadaydımbenimkiler 4 tane minik tüpte 6 ml okuduguma göre bu cokmus ben bir tüpü iki üc kere kullanabiliriz diye düsünüyorum bu ay deneyecegim insAllah. Hamile kalanda var ise yaramadi diyende. Biz normalde kayganlastirici kullaniyoruz o da spermleri yavaslatiyormus
Ben de keşke bi tüpü bi kere de kullanmadaydım
Dediğin gibi fazla geliyor canım 2-3 seferde kullanılabilir.
biz de bilmeden spermleri öldürüyormuşuz haberimiz yokmuş
Kayganlık mevzusu da olay oluyor yaevet ya öldürüyormusuz sonra bekleki döllensin :) Aslinda daha önce arkasini okumustum normal jelin ama aklima gelmedi acemiligime geldi :)
Kayganlık mevzusu da olay oluyor ya
Bizde prezervatif kullanır sonra çıkarırdık. Meğersem o tümden öldürüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?