Gebeliğe Hazırlık Preseed jel hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

KurkmantoluS

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2019
14.036
38.576
598
Arkadaşlar bu jeli daha önce kullananlara bir sorum olacak.
Ben daha önce prefert kullandım, preseed in muadili diyebilirim. Fakat 4 kullanımlıktı. Acaba preseed i kaç defa kullandınız onu öğrenmek istiyorum. ona göre alacağım

Preseed kullandim 4 kullanimliktan daha fazla tabi iki enjektoru sonuna kadar doldurursan cabuk biter kullanima bagli Yani.

Ne kadar enjekte ettiginle alakali ben 1 gr enjekte ediyorum bazende sadece elimle suruyorum 15 kere falan kullandim henuz yarisini kullanmadim. Eger kuruluk problemin yoksa 1 gr yetiyo

Ne kadar enjekte ettiginle alakali ben 1 gr enjekte ediyorum bazende sadece elimle suruyorum 15 kere falan kullandim henuz yarisini kullanmadim. Eger kuruluk problemin yoksa 1 gr yetiyo
Anladım teşekkür ederim

prefert ve preseed ayni jel diye biliyorum ben yeni adi prefert bu ay bende kullanmaya basliycam

Evet canım bende öyle biliyorum araştırdım. Bende prefert aldım

benimkiler 4 tane minik tüpte 6 ml okuduguma göre bu cokmus ben bir tüpü iki üc kere kullanabiliriz diye düsünüyorum bu ay deneyecegim insAllah. Hamile kalanda var ise yaramadi diyende. Biz normalde kayganlastirici kullaniyoruz o da spermleri yavaslatiyormus

Ben de keşke bi tüpü bi kere de kullanmadaydım
Dediğin gibi fazla geliyor canım 2-3 seferde kullanılabilir.
biz de bilmeden spermleri öldürüyormuşuz haberimiz yokmuş

Ben de keşke bi tüpü bi kere de kullanmadaydım
Dediğin gibi fazla geliyor canım 2-3 seferde kullanılabilir.
biz de bilmeden spermleri öldürüyormuşuz haberimiz yokmuş

evet ya öldürüyormusuz sonra bekleki döllensin :) Aslinda daha önce arkasini okumustum normal jelin ama aklima gelmedi acemiligime geldi :)

evet ya öldürüyormusuz sonra bekleki döllensin :) Aslinda daha önce arkasini okumustum normal jelin ama aklima gelmedi acemiligime geldi :)
Kayganlık mevzusu da olay oluyor ya
Bizde prezervatif kullanır sonra çıkarırdık. Meğersem o tümden öldürüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…