prensesime isim :)

Benim de kızım olacak ve henüz isim bulamadik. İsim bulmak çok zormus onu anladım. Akrabalarda olan isimlerden koymak istemiyorum ya da bana sevmediğim itici gelen birini hatirlatiyorsa o isimden vazgeçiyorum.
Simdilik Reyyan Aden, Zeynep Alya, Kübra Duru filan var aklımda ama hic birinde karar kılamıyorum. İnşallah en kısa zamanda buluruz

Bende karar veremiyorum kızım olacak. Beren- gülce-elis-

Gulce ismi cok guzel.
Ama biyerde okumustum.
Isimlerde g u ve l yanyana geldiginde( yani gul) o zmn kaderine kotu yansirmis.
Mesela benim bi kuzenim var, evlendigi gunden beri cile cekiyor. 2 tane cocugunu topraga verdi hastaliktan dolayi. 1 cocuguda 7 yasinda su an, onun gidisatida kotu. Sonu yaklasiyrlar maalesef.
Baska birisinin esi cok zor ve dominanr birisi, aslinda mutlular ama bazen bu dedigim arkadasin bazende kocasinin tutumundan dolayi o evlilikte sorun oluyor. Gul adi olanlar aileden yana yuzu gulmezmis. Oyle okumustum.

Kızlar nazlı olur benim ki de gelmek bilmedi Prensesiniz hayırlı uğurlu olsun

Ay sorma, yengemin her sancisinda " geliyormuuu" diye heycanlaniyorz. Geri gitti diyor sonra,pff.
Sagol canim benim seninkide hayirli ugurlu hayirli evlat olsun insallah.

Ay sorma, yengemin her sancisinda " geliyormuuu" diye heycanlaniyorz. Geri gitti diyor sonra,pff.
Sagol canim benim seninkide hayirli ugurlu hayirli evlat olsun insallah.
Ah ah o tatlı sancılar yok mu çok sağol canım inşallah hepimiz için en güzeli olur.

Canim öyle şey mi olur benim etrafimda da var gül le başlayan isimler ve gayet rahatlar bence tesadüf bu

Canim öyle şey mi olur benim etrafimda da var gül le başlayan isimler ve gayet rahatlar bence tesadüf bu

Bilmiyorum canim.
Bende oyle olmasin isterdim.
Ve gulce isminede bayilirim hatta.
Bi is arkdasima gulce gulce diye direttim kizinin ismini gulce elif koydu.
O kdr yani.
Ama bende saskinim.
Gercekten bi alakasi varmidir isimler harfler ve kader bilmiyorum.
Sadece boyle bisy duydum diye yazdim.

Benimde kızım olacak nasıp olursa Tusem Duru ve Elisa DUru arasında kaldım

sende haklısın cnm elizide düşünüyorum iki arasında karar veremedim bende ama hep elis diyorum ay sizce hangisi elismi elizmi
Canimmm naptin bebeginin ismini; )okurken nasıl duygulandım yaaa ne kadar zaman geçmiş

Mina ismini severdim amaanlami kötü.Ve cok kisi bilmez tarihte osmanlida azinlik hristiyanlar antalya tarafina göç ediyor ve onlarin kaldigi bolgenin adi Mina.
O yuzden ondan vaz gecin derim.

Insallah benimde kızım olacak.Kumsal'da karar kıldık bizde:)
Sevdigim modern isimler;
Bade, Beren, Nilsu
Klasik isimler; Selin, Ela , Melis, Nihal, Leyla,Zeliha
Fikir olur belki.saglikla kucaginiza alin insallah:)

asya ile sıla şuan listemde hala bu ismi koyduğunuza memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…