Benim kızımın da adı Elisa,normalde çok koyulan bir isim değil ama duyan çok beğeniyor:)
Bende karar veremiyorum kızım olacak. Beren- gülce-elis-
Kızlar nazlı olur benim ki de gelmek bilmediBizde Esila koyucaz yigenimin ismini. Gunu gecti hala dogmadi prenses, bekletiyor bizi
Kızlar nazlı olur benim ki de gelmek bilmediPrensesiniz hayırlı uğurlu olsun
Ah ah o tatlı sancılar yok muAy sorma, yengemin her sancisinda " geliyormuuu" diye heycanlaniyorz. Geri gitti diyor sonra,pff.
Sagol canim benim seninkide hayirli ugurlu hayirli evlat olsun insallah.
Canim öyle şey mi olur benim etrafimda da var gül le başlayan isimler ve gayet rahatlar bence tesadüf buGulce ismi cok guzel.
Ama biyerde okumustum.
Isimlerde g u ve l yanyana geldiginde( yani gul) o zmn kaderine kotu yansirmis.
Mesela benim bi kuzenim var, evlendigi gunden beri cile cekiyor. 2 tane cocugunu topraga verdi hastaliktan dolayi. 1 cocuguda 7 yasinda su an, onun gidisatida kotu. Sonu yaklasiyrlar maalesef.
Baska birisinin esi cok zor ve dominanr birisi, aslinda mutlular ama bazen bu dedigim arkadasin bazende kocasinin tutumundan dolayi o evlilikte sorun oluyor. Gul adi olanlar aileden yana yuzu gulmezmis. Oyle okumustum.
Canim öyle şey mi olur benim etrafimda da var gül le başlayan isimler ve gayet rahatlar bence tesadüf bu
Canimmm naptin bebeginin ismini; )okurken nasıl duygulandım yaaa ne kadar zaman geçmişsende haklısın cnm elizide düşünüyorum iki arasında karar veremedim bende ama hep elis diyorum ay sizce hangisi elismi elizmi
Evet cnm Hahaha kızım doğdu hatta şu an 9 aylikAaa konu eskiymis:)
asya ile sıla şuan listemde hala bu ismi koyduğunuza memnun musunuz?Kızımın adı Asya şuan 3,5 yaşında ismiyle ilgili halen övgüler alıyorum çok mutlu oluyorum. Şuan ikinci bebeğime hamileyim kız olsaydı Dila koymayı düşünüyorduk ancak kısmetse yaza bir oğlumuz olacak. işte size iki güzel fikir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?