Canim mina koyarsak zeynep mina düşündüm. Zeynep in anlamı çok güzel çünkü uydu mu sence zeynep minaDeniz mina
Asel mina
Benimki elisa :)Kizlaaar Merhaba :)
Henüz 4.5 aylik hamileyim ama istiyorum ki kızımın adını artık netlestiriyim ve karnimi okşarken ona ismiyle hitap edeyim bi yerde okumuştum. Bana fikir verin kızlar aklıma isim gelmiyor anlamı güzel ve kulağa hoş gelen değişik veya normal farketmez isim arıyorum. Smdilik sadece aklımda mina var ama değişebilir de
2 isim istiyorum
Senin prensesin de hayırlı olsun canım. Bakalım benim kizimin adı ne olacak :)Benimki elisa :)
Senin prensesin de hayırlı olsun canım. Bakalım benim kizimin adı ne olacak :)
Benim kızımın da adı Elisa,normalde çok koyulan bir isim değil ama duyan çok beğeniyor:)Benimki elisa :)
Güzel bence zeynep minaCanim mina koyarsak zeynep mina düşündüm. Zeynep in anlamı çok güzel çünkü uydu mu sence zeynep mina
Masallah bizde Asya ismini cok begeniyoruz insallah asya olacak :) saglikli uzun omurleri olsun insallah :)Kızımın adı Asya şuan 3,5 yaşında ismiyle ilgili halen övgüler alıyorum çok mutlu oluyorum. Şuan ikinci bebeğime hamileyim kız olsaydı Dila koymayı düşünüyorduk ancak kısmetse yaza bir oğlumuz olacak. işte size iki güzel fikir :)
Zeyneb Mina cok guzel..Canim mina koyarsak zeynep mina düşündüm. Zeynep in anlamı çok güzel çünkü uydu mu sence zeynep mina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?