- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.057
- Konu Sahibi prensesim35
Günaydın kızlar bugün pazar ve ben yine sabahın en köründe ayaktayım. Bugün yorgun uyandım, ne zaman göğsümde bi ağırlıkla uyandığımı hissetmeyeceğim??? hep böyle mi olcak? İsyan etmeye başladım artık sanırım sürekli hiç bu işlere girmesemiydim acaba diyorum kendime içimden. Ama o zaman vücuduma göre küçük kalan bir üst bölgem olucaktı, bikiniler şekilsiz ve illa dolgulu olucaktı, erkek arkadaşlarım büyük göğüs sevdiklerini anlatıp durucaktı... Bunları yalnız size anlatabiliyorum çünkü anneme anlatsam şimdi pişman fln olabileceğimi düşünür.. Off allah kimseyi hiç bir konuda pişman etmesin.
canım bu amelıyatta en onemlı sey sabır.sabırlı ol bıras daha cok yenısın..ben ılk oldugumda bandaj cıkıgında cok buyuktu bıseye benzemıyodu ve aynada kendıme bıle bakmadım ılk 3. gun kontrole gıttıgımde ama doktorumda burdan zeynep dıye bı arkadassta sureklı soyledıler.zamanla cok guzel olacak ben o yusden hıc canımı sıkmadım sonrasında ve suan o kadar coook memnunum kı sende boyle olcaksın.sadece zaman ve sabır canım..hıc sıkma kendını bunları yasayacaksın zaten normal seyler bunlar amelıyat olan bırı ıcın..
hıc canını sıkma senın yerınde olmak ısteyen bınlerce ınsan var ve kımısı casaret edemedıgı ıcın kımıde ekonomık durumdan dolayı olamayan..suanın keyfını cıkar ve pozıtıf ol hepp..