- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Sağol canım seviyorum mutfağı.. Ve fotoğraf çekmeyi..Sayin sefim, yine yapmissin yapacagini
Senin cekimlerine de bayiliyorum sanat eseri gibi valla.
Eline saglik canim basarilar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım seviyorum mutfağı.. Ve fotoğraf çekmeyi..Sayin sefim, yine yapmissin yapacagini
Teşekkür ederim..
Şefim ellerine sağlık
Yarışmada bol şans diliyorum
Telden yukledigim için doğru oldumu bilmiyorum varsa bir sorun ilgilenirsen sevinirim.
Şefim ellerine sağlık
Yarışmada bol şans diliyorum
Canım tarifi düzelttimNevreste
Telden yukledigim için doğru oldumu bilmiyorum varsa bir sorun ilgilenirsen sevinirim.
Teşekkür ederimmCanım tarifi düzelttim
Teşekkür ederim seni gecmem mümkün değil canimcim.evet içli köfte yi tariflerde anlattım degistirdim ve ortaya lezzetli bizi çıktı..adracim..Şef döktürmüş.Yoğurtlu patatese bayılırım.İçli köfte de değişik olmuş.Sofra da çok şık.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
Evet evet evet..askkkk kokusu varrrr masadaaa askkk kokusu varrr
Teşekkür ederim elimden geldiğince yaptım bisilerr..vovvv bu ne güzel sunum ve köften de harika görünüyor,süpersin.
Teşekkür ederim sagolun... Şubat ayı sevgililer günü.. Onun hatrina süslemeye değdi..ellerinize saglık sunum çok süslü olmuş
Teşekkür ederimm sağolun..Elinize sağlık Başarılar
teşekkürler efserr .14 şubat aşkına böyle bir sunum hazırladımm..Ellerinize sağlıkyarışmada başarılar dilerim.Çok romantik görünüyor sunumunuz
teşekkür ederimm evet tadlarıda enfess. yapın oyalıyor ama değiyor.. misafirlere çıkacak güzel lezzetlerr..tadlarını hayal edebildim sunumunuzda çok güzel
yarışmada başarılar..