- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Tesekkur ederim canımSunum süper olmuşş :) ellerine sağlık tatlı şef =) Yarışamada başarılar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canımSunum süper olmuşş :) ellerine sağlık tatlı şef =) Yarışamada başarılar :)
Teşekkür ederim cicim bende meze için yemekten çok yapmak içinBen meze yemek için yaratılmışım yaaaa..
Her sayfada iştahım kabardı..
Çok güzel gorunuyor senınkılerde..yarısmada basarılar❤
Ayyyy... Tesekkur ederimmm...yıne harıkasınnn
ellerıne saglıkk :)
Keşke tadabilseniz bende çok severim patatesi teşekkürlerPatates aşığı olarak ağzımın suyu aktı öldüm bittim elinize sağlıkk
Teşekkür ederimmm..bir patetesten hem meze hem ara sıcak yapıldığını göstermek istedim...Güzel l sunum ellerine saglik şık gözüküyor . basarilar yarsmada tatlim .
Amaa iki patates ayni denk gelmis biraz uyumsuz gbi olmamis mi cnm ya
Sağol tatlım öğleye kadar çalışıyor su aralar gelmek üzeredir.. Oğlumu babaneye gönderdim erken kutlayalim 14subatiProfesyonel aşcısın herhalde , eline sağlık o kırmızılar mest oldum ,adamda akşam gelince mest olacak bir aşk şarkısıda aç Bence tam olsun
anladim canm eline saglik ara sicani aksam yemegne yapiyorumTeşekkür ederimmm..bir patetesten hem meze hem ara sıcak yapıldığını göstermek istedim...
yap canım oyaliyor biraz ama lezzetliAnl
anladim canm eline saglik ara sicani aksam yemegne yapiyorum
Teşekkür ederimmm..Ellerınıze saglık,bol sanslarınız olsun...
Teşekkürlerrrrr..canım.ooo şefim eline sağlık canım başarılar
Teşekkür ederim evet ben sunumda çok seviyorum. Yapilan tarifler malzemeler kolay ama yapılışı oyaliyor sadece ama degiyor..Ellerinize sağlık, sunum çok şık olmuş.
Yarışmada başarılar...