sabahları esnerken şöyle bir gerilirsem baldırlarıma kramp girer gibi oluyor ama hemen kesiyorum esnemeyi ve gerilmeyi geçiyor kramp. esnemezsem sorun yok :))) benim kaşıntılarım henüz başlamadı ama sürekli krem sürüyorum. body shop'un kakaolu vücut kremi var ondan kullanıyorum ve çok memnunum. tavsiye ederim... kışın cildim çok kuruduğu için zaten kullanıyordum, bittiğinde tekrar gittim ve kız buna devam et başka da birşey kullanma dedi. ben de öyle yapıyorum şimdilik. inşallah sonuna kadar işe yarar.
merhaba meral bende kocaelideyim doğumu hangi hastanede yapmayı düşünüyorsun ve hangi doktora gidiyorsun meralde kocaelideymiş meral sende yazarsan sevinirim teşekkürler şimdiden
sağol canım ben ahmet doğruöze gidiyorum anadolu sağlık merkezi nerde inanın bilmiyorum izmitte sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza teşekkürler
ben ne isim koycam bulamiyorum allahim yahu
esim oglumunkini koydu kizi da ben koycam ama hic kolay degilmis allahim sen bana yardim et
canım gerçekten zor ama melis melisa çok klişe isimler artık koymayan kalmadı diğerleri hoşmuş gerçekten benimde beğendiğim bir kaç isim var Naz,Mina,Minel,Şevval,Bade
hoşuma giden isimler bilmem sen beğenirmisin:içelim:
evet senin düşündüğün isimlerde güzel canım... inşallah en yakın zamanda seçeriz bi tanesini...fisfisfis
kac sefer gittim ters duruyo dediler en son 10 gün falan oldu kız dedi doktor cok sevindik yüzde 90 dedi ama ben inanamıyorum kendimi fazla kaptırmak istemiyorum hayal kırıklıgı olmaz insallah cok istiyoruz kızı
canım benimde 3 aylıkken erkeğe benzio demişti doktorum ama 4. ayda %80 kız dedi.şimdi 6,5 aylık ve kesin kız diyor artık ama insanın aklı karışıyor başta.
listemize bir kız bebiş daha geliyor demek süppperrr:teytey:hayırlısı olsun cnm
kızlar bende kızımın ismini nehir düşünüyorum. sizce nasıll?
nehir ismi kulağa çok hoş geliyor bence söylenişi de kibar bi isim biz daha isim konusunu düşünmüyoz ama DİLA olabilir önüne bir isim arıyoruz ama bakalım doğunca isim koycaz artık.bir diğer seçenek de ELVİN ....
nehir cok güzel ilk hamileligimde kız olsaydı kesin nehir koyacaktık