Çok teşekkür ederimKonunuz üstte kalsın diye yazıyorumsağlıkla evinize götürün inşallah
Sağlıkla evine götür yavrunu. Bununla ilgili bir video izlemiştim dün üstüne konunuzu okudum prematüre bebeklerde emzik mutlaka kullanılmalı emme refleksi gelişsin diye diyordu doktor değilim ama dinlediğimi aktarmak istedim.Merhaba hanımlar inşallah bana yol gösterecek birisi çıkar.Bebeğim 27+3’te 900 gram doğdu şuan küvözde 94. Günümüz 2300 gram , gelişimi vb herşey iyi durumda çok şükür, yenidoğan yoğunbakımı da gayet güzel herhangi bir şikayet amacıyla yazmıyorum fakat emme ve yutma koordinasyonu için henüz bekleniyor yani 2500 gramdan sonra denemeye başlayacağız diye söylendi biraz damaklama yapmayı denediler 30 gram kilo verdi enerji sarfettiği için o yüzden bekleyelim gerilemesin dediler, emzik ve biberon da artık kullanılmıyormuş bebeklerde meme reddi çok fazla yaşadığı için, benim durumumu yaşayan var mı ya da benzerini yaşayan var mı? Emme ve yutma olunca hemen verdiler mi bebeğinizi ya da ne zaman verdiler?
Merhaba hanımlar inşallah bana yol gösterecek birisi çıkar.Bebeğim 27+3’te 900 gram doğdu şuan küvözde 94. Günümüz 2300 gram , gelişimi vb herşey iyi durumda çok şükür, yenidoğan yoğunbakımı da gayet güzel herhangi bir şikayet amacıyla yazmıyorum fakat emme ve yutma koordinasyonu için henüz bekleniyor yani 2500 gramdan sonra denemeye başlayacağız diye söylendi biraz damaklama yapmayı denediler 30 gram kilo verdi enerji sarfettiği için o yüzden bekleyelim gerilemesin dediler, emzik ve biberon da artık kullanılmıyormuş bebeklerde meme reddi çok fazla yaşadığı için, benim durumumu yaşayan var mı ya da benzerini yaşayan var mı? Emme ve yutma olunca hemen verdiler mi bebeğinizi ya da ne zaman verdiler?
Sağlıcakla evinize gelsin yavrunuz. Benim oğlum da prematüre bir bebek. Kuvözde kaldığı süre boyunca biberonla beslendi ve meme reddi yaşadık maalesef. Hastaneden çıktıktan sonra çok denedim, uğraştım ama olmadı. Her bebek aynı değil elbette. İnşallah sizin evladınız anne sütüyle büyür. Fakat olmazsa da sakın üzülmeyin, olur mu? Allah can sağlığı versin, gerisi bir şekilde halloluyor. Canınızı hiç sıkmayın. Sevgiyle büyütün yavrunuzu.Merhaba hanımlar inşallah bana yol gösterecek birisi çıkar.Bebeğim 27+3’te 900 gram doğdu şuan küvözde 94. Günümüz 2300 gram , gelişimi vb herşey iyi durumda çok şükür, yenidoğan yoğunbakımı da gayet güzel herhangi bir şikayet amacıyla yazmıyorum fakat emme ve yutma koordinasyonu için henüz bekleniyor yani 2500 gramdan sonra denemeye başlayacağız diye söylendi biraz damaklama yapmayı denediler 30 gram kilo verdi enerji sarfettiği için o yüzden bekleyelim gerilemesin dediler, emzik ve biberon da artık kullanılmıyormuş bebeklerde meme reddi çok fazla yaşadığı için, benim durumumu yaşayan var mı ya da benzerini yaşayan var mı? Emme ve yutma olunca hemen verdiler mi bebeğinizi ya da ne zaman verdiler?
Benim bebeğim de prematüre dogdu beraber kaldık anneyani yenidoğan yogun bakiminda hep siringayla beslendi hatta eve geldik aylarca hastanedeki gibi enjektörle devam ettim bigun bi baktım midesi bulanıp oguruyo meme verdim bidahada şırıngadan almadıMerhaba hanımlar inşallah bana yol gösterecek birisi çıkar.Bebeğim 27+3’te 900 gram doğdu şuan küvözde 94. Günümüz 2300 gram , gelişimi vb herşey iyi durumda çok şükür, yenidoğan yoğunbakımı da gayet güzel herhangi bir şikayet amacıyla yazmıyorum fakat emme ve yutma koordinasyonu için henüz bekleniyor yani 2500 gramdan sonra denemeye başlayacağız diye söylendi biraz damaklama yapmayı denediler 30 gram kilo verdi enerji sarfettiği için o yüzden bekleyelim gerilemesin dediler, emzik ve biberon da artık kullanılmıyormuş bebeklerde meme reddi çok fazla yaşadığı için, benim durumumu yaşayan var mı ya da benzerini yaşayan var mı? Emme ve yutma olunca hemen verdiler mi bebeğinizi ya da ne zaman verdiler?
İnşallah bebeğiniz tez zamanda sağlığına kavuşurMerhaba hanımlar inşallah bana yol gösterecek birisi çıkar.Bebeğim 27+3’te 900 gram doğdu şuan küvözde 94. Günümüz 2300 gram , gelişimi vb herşey iyi durumda çok şükür, yenidoğan yoğunbakımı da gayet güzel herhangi bir şikayet amacıyla yazmıyorum fakat emme ve yutma koordinasyonu için henüz bekleniyor yani 2500 gramdan sonra denemeye başlayacağız diye söylendi biraz damaklama yapmayı denediler 30 gram kilo verdi enerji sarfettiği için o yüzden bekleyelim gerilemesin dediler, emzik ve biberon da artık kullanılmıyormuş bebeklerde meme reddi çok fazla yaşadığı için, benim durumumu yaşayan var mı ya da benzerini yaşayan var mı? Emme ve yutma olunca hemen verdiler mi bebeğinizi ya da ne zaman verdiler?
Benim kızımda 2300 gr doğdu kan şekeri düşük doğdu 5 gün yenidoğan yoğun bakımda kaldı enjektörle beslediler biberon vermediler taburcu olacağı gün emzirmemi istediler emdi ama bu kadar yeterli deyip aldılar kucağımdan sonra eve çıktık ben asla emziremedim. Kalp problemi vardı diye zorlamadım. Ama biberonla besledim avent ve lansinohla çok çok rahat ettik emzik muhakkak alışmasını sağlayın yutma refleksini geliştiriyor yutma terapistine bile götürdük biz defalarca emzik önerdi oda. Kalp ameliyatı olduğu dönemdede burundan sondayla besledi. Emziğe alışmıştı çok şükür emme refleksini yitirmedi biberona geçtik daha sonradan.Merhaba hanımlar inşallah bana yol gösterecek birisi çıkar.Bebeğim 27+3’te 900 gram doğdu şuan küvözde 94. Günümüz 2300 gram , gelişimi vb herşey iyi durumda çok şükür, yenidoğan yoğunbakımı da gayet güzel herhangi bir şikayet amacıyla yazmıyorum fakat emme ve yutma koordinasyonu için henüz bekleniyor yani 2500 gramdan sonra denemeye başlayacağız diye söylendi biraz damaklama yapmayı denediler 30 gram kilo verdi enerji sarfettiği için o yüzden bekleyelim gerilemesin dediler, emzik ve biberon da artık kullanılmıyormuş bebeklerde meme reddi çok fazla yaşadığı için, benim durumumu yaşayan var mı ya da benzerini yaşayan var mı? Emme ve yutma olunca hemen verdiler mi bebeğinizi ya da ne zaman verdiler?