Merhaba,Ben de görmüşken yazmak istedim.Aynı şekilde 27+3 1070 gr olarak mecburen aldılar bebeğimi.49 gün yoğun bakımda kaldı.35'inci günden itibaren benim girip emzirmeme izin verdiler.Oral beslenmeye şırınga ile başladı ancak sürekli kusuyordu.Çok sütüm olmadı.Ama emmek için de çabaladı.Her 3 saate 1 besledim.20'inci günden itibaren Biberon ile sağılmış süt verildi,Emzik verildi.Kendi kendine beslenebilme deniyor buna.Sonrasonda Sizin daha rahat olmanız için bu refleksleri edinebilmesi çok önemli.Uzmanı değiliz elbette ama gerçekten ben de refleks için emzik-biberon verilmesi gerektiğini düşünüyorum.Televizyonda anne kucağına oturttuğu bebeğin yüzünü görmeden biberon ile besliyordu,ben şok olmuştum.Çünkü gözüne bakmadan beslediğim saniyem yoktu,boğazında kalıyordu..Önce extübe olarak nefes almayı,sonra beslenmeyi ve vücut ısısını korumaya başladığında aileye veriyorlar bebeği. Çok zor biliyorum ama güvenmek gerek uzmanlara,ben bebeğimi 1840gr olarak aldım,her günü ayrı heyecan ve korku..Gram aldı diyorlar seviniyoruz,ertesi gün aldığının 2 katını vermiş oluyor...Oradakiler benden daha çok anne oldular bebeğime.Tez zamanda sağlıkla kavuşun yavrunuza,Tüm yazılanları okuyamadım,neredeydiniz bu arada ?