:çok üzgünüm: saolasın canım herşey allahtan diyecek bişi yok
bende resimlerimi koyayim ama benimki evdeki bakimsiz hallerim ona gore bakin da karar verin gerci ben sizin gibi fistik guzel degilim ama olsun:)
ooo mehtapcim gercekten fistik gibiymissin bu ne kiz:)valla berkay sanki senden hic cikmamis gibi duruyor
canım çok hoş ve güzelsin..maşallah..
nerde işyerin ??? yüksek bir yer sanırım (manzaradan )
ya ben de koyacağım ama şimdiki halimi koymam
malum şişkoyum..
Ata'ma yeni hamileyken ki halimi koysam olurmu?????????????????????
yani zayıfkennnnnnnnnn
Bu bakımsız halinse bakımlı halin nasıldır acaba?? Gencecik, sevimli, güzel bir anne işte.bende resimlerimi koyayim ama benimki evdeki bakimsiz hallerim ona gore bakin da karar verin gerci ben sizin gibi fistik guzel degilim ama olsun:)
Hanı????peki koydummmm
yaaa gözattan sonra yükle diyorum..
dosya server yükleniyor diyo
fakat sonra internet explorer çıkıyor CADIARZU
tesekur ederim kizlar ben kendimi hic guzel bulmuyorum aslinda bu aralar hic kendime bakmiyorum kaslarimi bile alamiyorum dusunun artik yani:)
ninimcim bekliyoruz remini
yok canim ailemle beraber oturuyorum ama babam ile uvey annem calisiyorlar babamin insaat siketi var bide restauranti var uvey annemde sirketimizin muhasebesini yapiyor kardeslerim var 4 tane ikisi ayni anne ve babadan biri babamin sirketinde calisiyor digeride okula gidiyor iki tanedeuvey annemden var onlarda biri okula gidiyor digeri henuz 2 bucuk aylik daha
bide esim var oda babamin restaurantinda calisiyor iste ben ile cocuklarim tek basimiza evde kaliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?