Premature Bebekler Prematüre Bebekler ve Fotoğrafları

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
aayyy ne çok yazmışsınız hızlı hızlı okudum...
aklımda kalanlara cevap vereceğim..
mecbue canım Ata sabah 06.30 da kalkıyor ondan erken yapıyorum..
9 da olur..
boyum 1.62 sıskayım ve tosbik :)))))))))))))

soraya inşallah canım neden olmasın..

Mehtap bizde tarihi yerleri ve katedralleri geziyoruz..
daha müzeye başlamadık..çünkü hep yılbaşlarında giderdik..
biliyorsun oralarda çok güzel kutlanıyor..
ilk defa mayıs da gideceğiz...
canım annen bakıyorsa alma o zaman kuzuyu..oda rahatsızlanır yani..
uçak falan rahatsız eder..

arzuuysal başın sağolsun canım..inşallah sağlıklı bir bebeğin olur..

kizlar benim bir fikrim var bilmiyorum ne dusunuyorsunuz ozellikle mecbue kizinin resimlerini bile kiskaniyor babasi:)

birbirimizinde resimlerini koysak hep tarif ediyoruz ama birebir gormedik:)
okadar sevdik sevdik birbirimizi evlatlarimizi hic ayirt etmiyoruz ben sizleri cok merak ediyorum

Vallahi ben çekinmiyorum canım. Eşim de bana güvenir ve bu konudaki kararlarıma karışmaz aksine destekler. Benim fotoğrafımla ya da çocuğumun fotoğrafıyla kim ne yapabilir ki?? İşte benim iş yerimde odamdaki en son fotoğrafım:))

Eklentiler

• $IMG_0437.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 33
ooo mehtapcim gercekten fistik gibiymissin bu ne kiz:)valla berkay sanki senden hic cikmamis gibi duruyor

canım çok hoş ve güzelsin..maşallah..
nerde işyerin ??? yüksek bir yer sanırım (manzaradan )
ya ben de koyacağım ama şimdiki halimi koymam
malum şişkoyum..
Ata'ma yeni hamileyken ki halimi koysam olurmu?????????????????????
yani zayıfkennnnnnnnnn

bende resimlerimi koyayim ama benimki evdeki bakimsiz hallerim ona gore bakin da karar verin gerci ben sizin gibi fistik guzel degilim ama olsun:)

Eklentiler

• $23022010312.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $25012010272.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 28
bende resimlerimi koyayim ama benimki evdeki bakimsiz hallerim ona gore bakin da karar verin gerci ben sizin gibi fistik guzel degilim ama olsun:)

canım çok güzelsinnnnnn....
maşallahın var...
sen dışardamı kapatıyorsun başını....

ayrıca bu bakımsız halinse bakımlıyı düşünemiyorum bileeeeee

ooo mehtapcim gercekten fistik gibiymissin bu ne kiz:)valla berkay sanki senden hic cikmamis gibi duruyor

Teşekkür ederim canım:)) Senden de bekliyoruz.

Çok teşekkür ederim canım. Buradaki bütün anneler çok güzel bence. İstediğin fotoğrafını koy canım biz seni her halinle seviyoruz. İşim Beylikdüzünde canım.

yaaa gözattan sonra yükle diyorum..
dosya server yükleniyor diyo
fakat sonra internet explorer çıkıyor CADIARZU

olabilir canım...
benimki durmuyor çıkıyorum..
akşama girerim bir aksilik olmazsa..herkesi öpüyorum........
ama resmimi koyacağımmm inşallah......

tesekur ederim kizlar ben kendimi hic guzel bulmuyorum aslinda bu aralar hic kendime bakmiyorum kaslarimi bile alamiyorum dusunun artik yani:)
ninimcim bekliyoruz remini

tesekur ederim kizlar ben kendimi hic guzel bulmuyorum aslinda bu aralar hic kendime bakmiyorum kaslarimi bile alamiyorum dusunun artik yani:)
ninimcim bekliyoruz remini

Bence hiç de öyle değil tam aksine çok doğal ve güzelsin. Haklısın canım 2 çocuk olunca zor oluryodur. Peki yanında sana yardım edecek kimse var mı?

yok canim ailemle beraber oturuyorum ama babam ile uvey annem calisiyorlar babamin insaat siketi var bide restauranti var uvey annemde sirketimizin muhasebesini yapiyor kardeslerim var 4 tane ikisi ayni anne ve babadan biri babamin sirketinde calisiyor digeride okula gidiyor iki tanedeuvey annemden var onlarda biri okula gidiyor digeri henuz 2 bucuk aylik daha
bide esim var oda babamin restaurantinda calisiyor iste ben ile cocuklarim tek basimiza evde kaliyoruz

Allah kolaylık versin canım. Ev kalabalık olunca bir de çocuklar iş bitmez tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…