mehtapcım avrupa turunda kaç gün kalmayı düşünüyosunuz ayy bi gün bile bırakası gelmiyo insanın kuzucukları ama haklısın hepimiz zor zamanlar geçirdik elinizde böyle bi fırsat varsa deyerlendirin bencede azimliyim evet inş yapcam aslında iradeliyimdir mesela yapmıycam dediyim şeyi yapmam yada gece ecrin için en az 4 kere kalkıyorum çok acıkmış bile olsam su içip yatıyorum sadece sorayacım sende ne güzel ya 50 kilosun ayy bi ben şişkoyum galiba kızlar:)))
Canım 8-9 günlük turlar var. Eşim şimdiden başlamış araştırmalara ama bilemiyorum henüz kararsızız. Berkay biraz daha kendini toparlasa anneme bu konuda çok güveniyorum. Annemin ve babamın bizim üzerimizde çok büyük emeği var. Hele Berkay'ın üzerindeki hakkını nasıl öderiz bilmiyorum. Gerçekten çok fedakar insanlar. Annem de hala benim yaşadıklarımı düşünüp düşünüp üzülüyor. Ah kızım ben senin loğusalığını nasıl düşünmüştüm nasıl oldu diye. Ama anneme de hep söylüyorum bu halimize şükrediyorum. Allah'ım bize daha kötülerini göstermesin.
Bence canım hiç kendini diğer kilolarından geç kurtulan insanlarla kıyaslama azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz. Bence her ayın 1. günü tartılın sonraki ayın 1. gününde bize haber verin böyle de bir kontrol yapmış oluruz:)
mehtap tam erkek olmuş seninki oturunca:)
Teşekkürler teyzesi sen hiç Ecrin'in son fotoğraflarını koymuyorsun ama merak ediyoruz Ecrin'i annesi.