Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kornelyacim cok tesekkur ederim ayy ne bilim belki sade bir guzelligim olabilir ama iste mesela mehtap gibi boyle cok guzel ve cekici olamiyorum iste daha lise ogrencileri gibiyim o beni sinir ediyor iste:)artik bende bir kadin gibi gorunmek istiyorum ama olmuyr:)
sende resmini eklesene canim senide gorelim
:)) Facebooktakileri mi buraya da 2 tanesini ekledim. Aslında facebookta daha çok videosu var ama buradaki arkadaşlar kullanmıyorlar facebook(
Evet canım gerçekten biz biraz iyi olmalıyız ki pozitif enerjiyle dolup bebeklerimize daha da mutluluk verebilelim. Çünkü bebekler bizim yorgunluklarımızı, sıkıntılarımızı, yıpranmışlığımızı hissediyor. Biz ne kadar mutlu olursak onlar da o kadar mutlu olur. Hala kararsızım ama şöyle 2 yaşında falan olsa birlikte giderdik ne güzel. Bir de canım çok yoruluyorum ben. Zaten halsiz bir tipim sabah işe geliyorum akşam annem biraz dinlensin diye gidip annemi odasına gönderiyorum. Berkay'la oynuyoruz gülüşüyoruz, kucağıma alıp şarkılar söylüyorum mamalarını falan veriyorum bir de Berkay biraz geç uyuyor. Gece 1.30-2 gibi yatırıp ben de ancak uyuyorum sabah yine aynı şekilde.
Beril de aynı en erken atış saatı yarım daha erken uyursa 2-3 gibi bir kalkıyor sabahlatıyor beni. Diyceksinki şimdi evdesin sorun olmaz ama şu andada sorun çünkü değişen tek şey 1 saat geç kalkmam 6 da kalkıordum beril i anneannesine bırakmak içi şimdi 7 de kalkıyorum beril in eşyalarını hazırlıyorum öğlen çorba saatinde okulda olduğumuzdan çorbasını hazırlıyorum kahaltısını hazırlayıp berile yedirene kadar 12 yi buluyoruz 12 de evden çıkıyoruz okula gidiyoruz geliyoruz bulaşıklarımızı mutfağa Berilciğin uykusu gelmiş oluyor ona masallar ninniler söyleme faslına gidiyoruz saati akşam 5 yapıyoruz beril biraz uyuyana kadar akşam için yemek hazırlıyorum ki bunlar hep pratik yemekler allahtan eşimin yeme içmeyle derdi yok biz aslında kendimizden vazgeçtik hiç bir şeyi aramıyoruz sadece yaşayacak kadar dünya nimetlerinden faydalanıyoruz diyebilirim işte böyle bir günümüzün kısa özeti.
kornelyacim cok tesekkur ederim ayy ne bilim belki sade bir guzelligim olabilir ama iste mesela mehtap gibi boyle cok guzel ve cekici olamiyorum iste daha lise ogrencileri gibiyim o beni sinir ediyor iste:)artik bende bir kadin gibi gorunmek istiyorum ama olmuyr:)
sende resmini eklesene canim senide gorelim
anaa kızım daha ne istion, iki çocuk ve liseli bir çıtır gibi görünmek...:)) sinir olcağna tadını çıkar yahu. tabi mehtap çok güzel ve çekici ama böle görünmek de ayrı bi güzellik.. ah bende lise hadi bilemedin üniversite zamanlarımdaki görünmek için neler neler vermem:) bu arada annem 60 yaşında onun cümlelerini kullanıomuşum gibi geldi. bana fazla evde boş boş oturmak yaramadı, yaşlandım sanki yaa... bende eklerim tabi resmimi, alt kattan elvaan elvaaan die bağıran acıkmış eşime yemek hazırlayım bi :)
:)) Facebooktakileri mi buraya da 2 tanesini ekledim. Aslında facebookta daha çok videosu var ama buradaki arkadaşlar kullanmıyorlar facebook(
Evet canım gerçekten biz biraz iyi olmalıyız ki pozitif enerjiyle dolup bebeklerimize daha da mutluluk verebilelim. Çünkü bebekler bizim yorgunluklarımızı, sıkıntılarımızı, yıpranmışlığımızı hissediyor. Biz ne kadar mutlu olursak onlar da o kadar mutlu olur. Hala kararsızım ama şöyle 2 yaşında falan olsa birlikte giderdik ne güzel. Bir de canım çok yoruluyorum ben. Zaten halsiz bir tipim sabah işe geliyorum akşam annem biraz dinlensin diye gidip annemi odasına gönderiyorum. Berkay'la oynuyoruz gülüşüyoruz, kucağıma alıp şarkılar söylüyorum mamalarını falan veriyorum bir de Berkay biraz geç uyuyor. Gece 1.30-2 gibi yatırıp ben de ancak uyuyorum sabah yine aynı şekilde.
Beril de aynı en erken atış saatı yarım daha erken uyursa 2-3 gibi bir kalkıyor sabahlatıyor beni. Diyceksinki şimdi evdesin sorun olmaz ama şu andada sorun çünkü değişen tek şey 1 saat geç kalkmam 6 da kalkıordum beril i anneannesine bırakmak içi şimdi 7 de kalkıyorum beril in eşyalarını hazırlıyorum öğlen çorba saatinde okulda olduğumuzdan çorbasını hazırlıyorum kahaltısını hazırlayıp berile yedirene kadar 12 yi buluyoruz 12 de evden çıkıyoruz okula gidiyoruz geliyoruz bulaşıklarımızı mutfağa Berilciğin uykusu gelmiş oluyor ona masallar ninniler söyleme faslına gidiyoruz saati akşam 5 yapıyoruz beril biraz uyuyana kadar akşam için yemek hazırlıyorum ki bunlar hep pratik yemekler allahtan eşimin yeme içmeyle derdi yok biz aslında kendimizden vazgeçtik hiç bir şeyi aramıyoruz sadece yaşayacak kadar dünya nimetlerinden faydalanıyoruz diyebilirim işte böyle bir günümüzün kısa özeti.
Bazı bebekler akşam 9-10 gibi uyuyorlarmış sabah 7'de kalkıyorlarmış. Ben Berkay'ın uyku saatini düzene sokamadım malesef. Gece 2 gibi yattığı için gece uykusu 10.30-11'e kadar devam ediyor. Geçenlerde bir yerde okudum her gün bir öncekinden 15 dakika erken uyandırarak düzene sokabilirsiniz yazıyordu. Bunu henüz denemedik.
Senin de günün çok yorucu geçiyor bir de fizyoterapiye gittiğiniz için insan çocukla bir dışarıya çıkıp geldiğinde bile ne kadar zor oluyor. Hazırlığı, giydirmesi, dışarda beslemesi, yollarda geçen vakit...Allah kolaylık versin canım.
Bugün baktım canım ben de bişeyler yazdım. Biraz daha düşünmek gerekir bu konuyu güzel şeyler yapabilmek için. Ama çok iyi bir fikir.Bu arada Mehtapçım facebook ta yeni bir tartışm konusu başlattım henüz cevap geldimi bakamadım ama o konuda neler yapabiliriz fikrin varmı
kızlar facebook lafı geçince, orada prematüre bebişlerle ilgili birkaç grup var ya, onlardan hiç bizim buradaki kızların toplaştığı bi grup yok mu? sanki bir ara öyle birşeyler okudum gibi geliyor...
Evet canım bizim grubumuzun ismi "erken doğan bebekler ve yakınları" facebook kullanıyorsan seni de bekleriz. Sayımız henüz az ama gittikçe artacaktır.
mehtapcim senin de iltifatin icin tesekkur ederim ufukda gec yatiyor yaa malesef once cok guzel 8 9 gibi yatiyordu ertesi sabah 9 dada kalkiyordu simdi cok gec yatiyor yani gec dedigim 11 12 gibi
ertesi gun 12 gibi de yatiyor mesela burda simdi saat 12 ve pasam hala yatiyor kahvaltisni hazirladim simdi kaldiracam:)
aramızda bir tek ben düzen kurmuşum galiba..
zor oldu ama başardım...
darısı sizler....
Sen nasıl yaptın canım? Bize de anlatır mısın bu olayın sırrını??
Canım çok güzel bir afetmişsin sen de. Gözlüklü fotoğrafında seni yabancı bir artiste benzettim sanki ama kim olduğunu çıkaramadım. Bahsettiğin köpeğin de bu sanırım o da çok sevimli. Çok severim ben köpekleri gençkızlığımda bir terierim vardı.
canım ben hastaneden ev geldiğimizden beri Ata'yı odasında yatırıyorum..
ilk 3 ay ben onun odasında uyudum..
her akşam aynı saatte yıkadım karnını doyurdum ve kucğımda şarkı söyleyerek yada pışpışlayarak uyuttum..
akşam 8 den sonra sabaha kadarki bakımında asla konuşmadım..
ne kadar şirinlik yapsada kendimi tuttum.. :))
odası hep loş oldu..gündüz aşşağı solona götürüp orda tv sesinde uyuttum..
akşamları loş ve sessizlik ve şarkı saat 20.00 oldumu biz odasındayız....
ben hep akşamları üst kattaydım..sesini duyduğum an hemen fırladım uykusu açılmadan sırtını pışpışladım ki tekrara dalsın diye..
son bir aydırda akşam yatırdığımda 20.00 ile 21.00 arası mıkmıklanıyordu..
onunda çaresini buldum ogün giydiğim bluzumu baş ucuna koydum
kokumu alıp uyanmasın diye..
ve başardım.. darısı size..
teşekkür ederim..işte tekrar öyleee olmak istiyorum..bundan dolayı dietttttt....
kime benzettinki ??????????? bak merak ettim Mehtap düşün bul canım lütfennnn
bu arada benim ablamın ismi de Mehtap...
evet canım deli candy bizim kızımız 12 yaşına girecek...
ne oldu köpeğine ????