Bizim bunları uygulamamız imkansız herhalde:)) Berkay uyandığında yatağında eeeeee, aaaaaa, eeeeee, ggııııı, brrrrrrrrrrr, diyor sanki nerdesiniz gelin beni alın der gibi:))) sonra da kafasını kaldırıp arkaya doğru bizim geliş yönümüze bakıyor acaba kim gelecek diye:))) öyle olunca da dayanamıyoruz tabi kaldırıp oynatıyoruz falan annem de gece çocukla oynamayın uykusunu kaçırıyosunuz diyor. Disiplinli olup uygulamak gerekir bazı şeyleri çünkü bebeklerdeki alışkanlıkları yıkmak gerçekten çok zor. Gündüz kaç defa ve kaç saat uyuyor canım?
canım Ata da öyle ..ben hep yüz üstü yatırdım ..halen de öyle yatıyor..
dönmeyi öğrendi şimdide gecenin bir vakti gıgııııııııı sesler çıkarıyor..
odasına gidiyorum sırt üstü dönmüş dönemceyle konuşuyor beni görünce bir heyecnlanıyor ve gülüyorki tahmin edersin..
ama ben aslaaaaa gülmüyorum ve oynamıyorum..hemen memesini verip yüzüstü çevirip sırtını sıvazlayıp pışpıla uyutuyorum..gören bu çocuğun uykusu yok der (babası bile)
ama 2 dk sürmüyor tekrar uyuması..
yani sen öyle cin gibi durduğuna bakma..uyur tekrar..
sabah 06.30 da uyanırsa ki genelde öyle
08.00 de süt içer ve yatar 30 dk.
10.30 da tekrar bi 30 yada 45 dk..
13.00-13.30 gibi tekarar yatırırım budefa bende yanına yaratsam 15.00-15.30 kadar uyur..
yatmazsam 45 dk..
sonra saat 17.00 bir 30 dk daha
bu kadar
sonrada 20.00 akşam uykusu..
canım Ata genelde 1.5 - 2 saat uyanık kalıyor..sonrasında mutlaka azda olsa uyması lazım..