Premature Bebekler Prematüre Bebekler ve Fotoğrafları

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
içimden geldi tosbaamın resmini koymak
bu şubatta doktor kontolümüzde kaydırak tan kayıyoruz :roflol:

Eklentiler

• $Görüntü063.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 37
mehtapcım inş hayırlı haberlerle gelirsin bizde gidicez kalp kontrolümüz var bu arada bebişine hep kendinmi bakıyorsun yorucu oluyormu bende bundan sonra kendim bakıcam annem gidiyor malesef(

mehtapcım inş hayırlı haberlerle gelirsin bizde gidicez kalp kontrolümüz var bu arada bebişine hep kendinmi bakıyorsun yorucu oluyormu bende bundan sonra kendim bakıcam annem gidiyor malesef(

Biz dün gittik geldik canım:) Ben çalıştığım için hafta içi annem ve babam bende kalıyor gündüz onlar bakıyor. Bu şekilde gündüz iş akşam ev ve Berkay biraz yorucu oluyor ama idare ediyoruz. Annenin gidiyor olmasına üzüldüm canım. Bakımında planlı olursan zorlanmazsın. Kalp kontrolü de iyi geçecektir eminim üzülme.

ninimcim masalllh ne kadar tatli olmus atacik buyudude kaydiraktan kayiyor yavrucum
allah saglik ve mutlulukla buyutmeyi nasip etsin cok tatli allah nazarlardan saklasin

canım çok teşekkür ederiz....
bir dahakine nüüüüü resmini koyayım bari....sırnaşık şey
her ay koyalım bebeklerimizin resmini ..
burası bebek resimleri topiği değilmi.....

Hakikaten iyi fikir canım. Öyle yapalım. Ben geçenlerde eklemiştim zaten:))

nınım maşallah bebişine büyümüş bende diyordum bizim prematüre bebişlerde büyürmü acaba diye kaydırak bile kayıyor yakında salıncağa terfi eder:)

ninimcim masalllh ne kadar tatli olmus atacik buyudude kaydiraktan kayiyor yavrucum
allah saglik ve mutlulukla buyutmeyi nasip etsin cok tatli allah nazarlardan saklasin

canım teşekkür ederiz..
eh işte güya kayıyo delikanlı :)))))
amin hepimiz sağlıkla büyütelim canım...

nınım maşallah bebişine büyümüş bende diyordum bizim prematüre bebişlerde büyürmü acaba diye kaydırak bile kayıyor yakında salıncağa terfi eder:)

teşekkür ederim canım..
büyüyorlar canım..bende yeni doğduğunda senin gibi düşünüyordum..
bugünlerin gelmesini dört gözle bekliyordum..
inan su gibi geçti zaman....
senden de resim bekliyoruz...

şimdi bizimki kızya ya görüp beyenip istemeye gelirseniz napcaz:))))babası deli olur heraldekaydirigubbakcemile3

ee kız babası olmak zor tabiii....boshayallersmile
bizim oğlanın şimdiden 3 talibi war walla...
tutturmuşlar kızımızı verecğiz diyeee klava:
bende vermem, turşusunu kuracağım diyorum :roflol:

şimdi bizimki kızya ya görüp beyenip istemeye gelirseniz napcaz:))))babası deli olur heraldekaydirigubbakcemile3

Dünya ahret Berkay'ın kardeşidir Ecrin olumunekankayizsmile

ee kız babası olmak zor tabiii....boshayallersmile
bizim oğlanın şimdiden 3 talibi war walla...
tutturmuşlar kızımızı verecğiz diyeee klava:
bende vermem, turşusunu kuracağım diyorum :roflol:

Bizimkinin hiç yok talibi :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…