Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şeker olmuş maşallah Büyümüş annesi artık. Çok iyi bakmışsınız kuzucuğumuza:) Berkay'ın dişleri hala çıkmadı teyzesi malesef. Bu arada yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun.kızlar merhaba uzun zamandır giremedim sizlere yazamadım evi taşıdık,internetim yoktu dün bağlandı berrak'tan fırsat buldukça girip forumları okuyordum önceden yazmaya başlayınca uyanıyordu artık netim var sürekli yazışırız süreyya'dan haberlerinizi alıyordum geçen haftaya kadar herşey yolundadır umarım atamız nasıl,berkayımızın dişi çıktımı berilimiz napyıyor bugece inşalalh çok forumokuyacağım eşim nöbet tutarsa berrak için:)
hepinizi çok özledim kuzucuklarımızı öpün benim için bu arada mehtapcığım süper bir topik düşünüp açmışsın eline ve düşüncene sağlık.....
minik berrağın son hallerinide ekledim
kızlar bu minik elvin tanıştırayım:) evde ilk günümüzden:)
kızlar bu minik elvin tanıştırayım:) evde ilk günümüzden:)
Çok şeker olmuş maşallah Büyümüş annesi artık. Çok iyi bakmışsınız kuzucuğumuza:) Berkay'ın dişleri hala çıkmadı teyzesi malesef. Bu arada yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun.
saol teyzesi druda çok iyi bakmışsınız dedi elimizden geldiğince büyütmeye çalışıyoruz işte mama ile inşallah berkayımızın dişleri sağlıkı bir şekilde çıkar huysuzlukları vardır onlarda biter ailecek rahatlarsınız ....
saol cnm benim inşallah yeni ev hayırlı olur bize....
sehercim cok tatli cikti yaa prenses masallah ona
elvinciğim hoşgeldin maşallah çok şekersin sen.kornelyacığım gözün aydın allah birdaha ayırmasın inşallahhh
Tanıştığımıza çok memnun oldum Elvincik:)) Maşallah sana
Şaka bir yana çok şirin görünüyor miniğimiz. Biraz zor ama keyifli bir zaman başladı senin için kornelya. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
amin canım insallah... evet dediğin gibi zor bi süreç sanırım ilk sinyaller gelio 48 saattir henüz 4 saat uyuyabilidm.. bu arada ben miskinliğiyle bilinen uyku düşkünü biri olarak, hala ayakta bi 48 saat daha geçirebilir gibi hissetmem çok ilginç:)
kızlar merhaba uzun zamandır giremedim sizlere yazamadım evi taşıdık,internetim yoktu dün bağlandı berrak'tan fırsat buldukça girip forumları okuyordum önceden yazmaya başlayınca uyanıyordu artık netim var sürekli yazışırız süreyya'dan haberlerinizi alıyordum geçen haftaya kadar herşey yolundadır umarım atamız nasıl,berkayımızın dişi çıktımı berilimiz napyıyor bugece inşalalh çok forumokuyacağım eşim nöbet tutarsa berrak için:)
hepinizi çok özledim kuzucuklarımızı öpün benim için bu arada mehtapcığım süper bir topik düşünüp açmışsın eline ve düşüncene sağlık.....
minik berrağın son hallerinide ekledim
Nınım nasıl oldu bu?
Kızlar bizim buralarda acayip fırtına ve kar başladı. Tam bahar geliyor diye sevinirken