• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Prematüre Bebekler ve Fotoğrafları

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Dünya ahret Berkay'ın kardeşidir Ecrin olumunekankayizsmile

Bizimkinin hiç yok talibi :kedi:

olur olur annesi merak etme..(belkide vardı kimbilir) ama biz verirmiyiz ???senağlama
böyle zorlukla büyütünce insanı bir düşünce alıyor..boshayallersmile

tabiki canım herşeyden önce sağlık....
şaka bir tarafa ben zaten beklenti içine girmiyorum...(hatta büyükler diyorki ' şimdi küçükde ondan beklenti içine girmiyorsun. hele büyüsün görürüz seni' diyorlar.kızıyorum onlara.)
Ata büyüdüğünde sağlıklı ve mutlu olsunda gerisi önemli değil...
herkesin bebeği sağlıkla büyüsün canım....

ee kız babası olmak zor tabiii....boshayallersmile
bizim oğlanın şimdiden 3 talibi war walla...
tutturmuşlar kızımızı verecğiz diyeee :oklava:
bende vermem, turşusunu kuracağım diyorum :roflol:

vallahi büyüyünce nasıl evlendircez biz bunu deyince adamın rengi ciddi anlamda atıyo sinirleri bozuluyo birden ne evlenmesi yaa diye suratını asıyo benimde o hali çok hoşuma gidiyo sizinde dediyiniz gibi tek sıkıntımız yeterki sağlıklı olsunlar başka hiçbişey istemiyoruz

Dünya ahret Berkay'ın kardeşidir Ecrin olumunekankayizsmile

Bizimkinin hiç yok talibi :kedi:

ecrinin burda bi sürü kardeşi abisi ablası oldu ne güzel hemde hepsi ecrin gibi mucize bebekler berkayda çok yakışıklı yani talipleri olur yakında hemde bikaç tane birden böyle alıp kaçırırlar sonrakaydirigubbakcemile

ecrinin burda bi sürü kardeşi abisi ablası oldu ne güzel hemde hepsi ecrin gibi mucize bebekler berkayda çok yakışıklı yani talipleri olur yakında hemde bikaç tane birden böyle alıp kaçırırlar sonrakaydirigubbakcemile

Sağlıkla kaçırsınlar:))

valla bilmiyorum ufugu oda yakisikli masallah ama kaderi yok yavrumun ama bir tane buyuk oglum var ona gore kiz anneleri:):)

cam ufuğumuz çok yakışıklı, hele o saçları yokmu maşallah...
Soraya diğer oğlunun resmini koysana canım...

Kızlar bugün yapacaktım ama fırsat bulamadım. Yarın fırsat bulabilirsem Berkaycığımın küvezdeki videosunu ekleyeceğim. Birazdan çıkıyorum herkese iyi akşamlar. Ufuk da abisi de çok yakışıklı. Hepinizi tek tek öpüyorum.

buda benim buyuk mucizem

Eklentiler

• $23122009197.jpg
    $23122009197.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 47
oğlun çok tatlı ama ufuğumuzun saçları falan oda çok tatlı öyle düşünme kaderi yok deme herşey Allahtan yapcak bişey yok

Soraya her ikisi de çok şeker kuzucuklarının. Saçları sana benzemiş sanırım. Umut kocaman bir delikanlı olmuş annesi maşallah..

cok tesekkur ederim kizlar kucuk oglumu babasina benzetiyorlar buyuk oglumu da bana benzetiyorlar genellikle ama nasil oluyorsa iki kardes de birbirlerine benziyor

buyuk oglumun kan grubu da benimkinin aynisi ama ufugun kan grubu babasinin kan grubu

Berkay'ın da kan grubu benimki gibi A ama RH'ı negatif halbuki babasının da benim de pozitif. Berkaycığımın kan grubu en az bulunan grup malesef. Allah ihtiyaç vermesin.

benim kızımınkide 0 rh+benim kan gurubumdan aldı kızım:))

Back