• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Prematüre Bebekler ve Fotoğrafları

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
aa neyse artık başka inek bulursunuz inş yada belki yakın zamanda doğurur o inek

aa napalım evlatlarımız için işte inektende konuşuyoruz keçidende:)

kızlar haklısınız evet bencede komik olmuş:) gönlünüze göre bol verimli bir inek bulabilirsiniz insallah:))
bu arada benim çalıştığım köyde inek hamile kaldığında sağma kesilirdi. bu durumda bizimki yerlidir zaten kastamnonun taaa tepelerinde yabancı inek zor bulunur... yardım die dağıtılırsa da çok yem yiyo die kesilip o verimli inekler afiyetle yenilirdi:)))

Bizim de yarın saat 10.00da doktor randevumuz. Kontrol için gideceğiz inşallah iyi geçer.

canım rütin konrol değilmi ??
iyi geçecek annesi merak etme...
bizede bilgi ver canım....

Evet canım rutin kontrol. Berkay doğru dürüst kilo almıyor bakalım doktor ne diyecek.

canım üzülme boya gidiyordur...
bizim burda bir arkadaş var yeni tanıştık..
kızı 1 yaşına girdi dün boyu 74 kilosu 8.5
dişde çıkarmamış yavrum...
biliyorum insan üzülüyor ama sağlıklı olsunda varsın kilo almasın...
ben artık Ata yemek yemeyicne zorlamıyorum ve o kadarda üzülmüyorum..
nasılsa acıkınca yiyecek...

mehtapcım insallah yarın kontrolünüzden iyi haberlerle dönersiniz...

nınımcım çok iyi yapıosun bencede, üstüne düşüp zorladıkça yemekten iyice soğuyo veletler... bizimde başımızda var bitane öyle arada bakıos, kıza resmen yesin die maymunluk yapıos, beraber yiyos filan o aynı duruo biz şiştikçe şişios ailecek:)

mehtapcım insallah yarın kontrolünüzden iyi haberlerle dönersiniz...

nınımcım çok iyi yapıosun bencede, üstüne düşüp zorladıkça yemekten iyice soğuyo veletler... bizimde başımızda var bitane öyle arada bakıos, kıza resmen yesin die maymunluk yapıos, beraber yiyos filan o aynı duruo biz şiştikçe şişios ailecek:)

:roflol: çok güldüm canım ya...
bende kendi yemeğimi alıyorum yerken bana bakıyor Ata
işde o vakıtttt onun mamasından ağzına veriyorum...
maymun benim yemeğimden yediğini sanıyor :roflol:
bu numarayı yediği müddetçe yapıyorum..aklinialirimsmile
yemezsa bırakıyorum walla..
biri bana zorla yedirse sinir olurum yani...:olmaz:

Kızlar dün bu inek mevzusu için bir yer bulduk eşimle gittik akşam. Biz arabadan inerken başka bir adam süt alıyordu. Yaşlı karadenizli bir teyzecik. Kızları var onlar ilgileniyormuş. Ahırları var ineklere kendileri bakıyorlarmış. Çimenlerde falan yayıyorlarmış. Süt o kadar beynime işlemiş ki süt alan adama ineğe burda mı bakıyorlar diye soracağıma süte burada mı bakıyorlar diye sormuşum tabi eşim başladı gülmeye. Evet süte burda bakıyorlar ineği de burda satıyorlar diye cevap verdi eşim:))
Neyse karadenizli teyzeyle biraz sohbet ettik ilk sütümüz az falan dedi sonra salı günü gelin veririz bişeyler dedi. Teyze'ye inekleriniz yerli mi diye sorunca eşim yine başladı gülmeye teyze bişey anlamadı tabi yani nasul yerli mü gibi bişey söyledi yani yurt dışından mı kırma mı ineğin cinsi nedir diye sordum. Siyah beyaz ineklerden dedi:))))
Akşam eşimin diline düştüm tabi gelmiş annemle babama sorduklarımı anlatıyor. Abartarak tabi Mehtap teyzeye inekler Avrupalı mı, Amerikalı mı yoksa Türk mü diye sordu diyor.

Kızlar dün bu inek mevzusu için bir yer bulduk eşimle gittik akşam. Biz arabadan inerken başka bir adam süt alıyordu. Yaşlı karadenizli bir teyzecik. Kızları var onlar ilgileniyormuş. Ahırları var ineklere kendileri bakıyorlarmış. Çimenlerde falan yayıyorlarmış. Süt o kadar beynime işlemiş ki süt alan adama ineğe burda mı bakıyorlar diye soracağıma süte burada mı bakıyorlar diye sormuşum tabi eşim başladı gülmeye. Evet süte burda bakıyorlar ineği de burda satıyorlar diye cevap verdi eşim:))
Neyse karadenizli teyzeyle biraz sohbet ettik ilk sütümüz az falan dedi sonra salı günü gelin veririz bişeyler dedi. Teyze'ye inekleriniz yerli mi diye sorunca eşim yine başladı gülmeye teyze bişey anlamadı tabi yani nasul yerli mü gibi bişey söyledi yani yurt dışından mı kırma mı ineğin cinsi nedir diye sordum. Siyah beyaz ineklerden dedi:))))
Akşam eşimin diline düştüm tabi gelmiş annemle babama sorduklarımı anlatıyor. Abartarak tabi Mehtap teyzeye inekler Avrupalı mı, Amerikalı mı yoksa Türk mü diye sordu diyor.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy mehtap sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün süt işini halletmenize sevindim ama insanın aklı bişeye odaklanınca ne demek istiyo ama ağzından ne çıkıyo banada oluyo genelde

:roflol: :roflol: :roflol:
akşamda ben eşime inek mevzusunu anlatmıştım çooooookk gülmüştük...
bu akşamda şenlik var evde :roflol:
sayende Mehtap!cım olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy mehtap sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün süt işini halletmenize sevindim ama insanın aklı bişeye odaklanınca ne demek istiyo ama ağzından ne çıkıyo banada oluyo genelde
Amin. Allah hepimizi güldürsün canım.:)

:roflol: :roflol: :roflol:
akşamda ben eşime inek mevzusunu anlatmıştım çooooookk gülmüştük...
bu akşamda şenlik var evde :roflol:
sayende Mehtap!cım olumunekankayizsmile

Biraz da gülelim değil mi ama:)

ayy vallahi güllelim gerçekten gülmeye çok ihtiyacımız var inş bu saatten sonra hep güleriz inş

Back