• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Prematüre Bebekler ve Fotoğrafları

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
mecbuecim ben biliyordum zaten esinin ne demek istedigini canim espiri yapmistim orda :)tabi yapabildiysem:)
senin tesetturlu oldugunu tahmin etmistim zaten ben nedense oyle hissetmistim surekli:)

ben zaten meslek sahibi olacam bunu kesin kafama koydum kizlar yani simdi bosansam bile bosanmasamda hemen bu sene okula basliyacam ana okul ogretmenligini okuyacam ondan sonra istersem sinif ogretmenligine devam edecem insallah

ozgecim bebisler cok tatli masallah cok cici giyinmisler

saolun arkadaslar...rabbım hepimizin evlatlarını korusun...kuvezde yatan bebklerı hemen annelerının yanına kavustursun....bebeklerımız yürüsün ..koşşun...dişleri çıksın...butun bebekler saglıkla mutlulukla evlerınde buyusun......

mecbuecim ben biliyordum zaten esinin ne demek istedigini canim espiri yapmistim orda :)tabi yapabildiysem:)
senin tesetturlu oldugunu tahmin etmistim zaten ben nedense oyle hissetmistim surekli:)

ben zaten meslek sahibi olacam bunu kesin kafama koydum kizlar yani simdi bosansam bile bosanmasamda hemen bu sene okula basliyacam ana okul ogretmenligini okuyacam ondan sonra istersem sinif ogretmenligine devam edecem insallah

ozgecim bebisler cok tatli masallah cok cici giyinmisler

yok canım espiri yaptında anladımda bende açıklamasını yapayım dedim:)nerden anladın sen benim tesettürlü olduğumu:)ee için temiz ondan galiba

Arkadaşlar inekler ne zaman süt verir bilen var mı? Biz süt alacaktık bulduğumuz yerde şu an ineğin sütü yokmuş. Bunların belli zamanları mı var?

walla bilmiyorum..
şaşırdım ineğin belli günlerinin olmasına ...
iyimi besleyemediler ineği acaba...
belkide vermiştir ama az, onuda başka birşey için kullanmış yada başkasına vermişlerdir..
yani benim bildiğim hergün sütleri olur...

bak şimdi merak ettim ha..
yukarı çıktım bizim yardımcı kadına sordum
sabah akşam ineği sağarlar dedi..
sütü az olsa bile mutlaka 1 kere sağarlar..
sağmadan olmaz dedi..
canım bence onlar başkalarına söz verdilerse ondan yok demişlerdir..
düşünsene biz kendimiz 1 gün sağmasaydık ne olurdu süt ya gelmezdi yada damlayla gelirdi :)))

Peki canım belli mevsimleri olabilir mi acaba. Hani doğurdukları zaman süt olur da doğurmazsa olmaz mı acaba. Yani inek doğurmasa da sütü olur mu?

benimde bildiyim kadarıyla ineklerin cinsine göre deyişir yerli yada yabancı inekler vardırya yerli inekler her mevsim vermiyo süt doğum yapınca olur bol bol son zamanlarda azalır ama yabancı bi ırksa eyer sürekli sütü olur hatta bol bol olur hamileyken bile sağlır taki doğum yaklaşana kadar diye biliyorum belki sizin bulduğunuz inek yerlidir

Back