canım rütin konrol değilmi ??
iyi geçecek annesi merak etme...
bizede bilgi ver canım....
Evet canım rutin kontrol. Berkay doğru dürüst kilo almıyor bakalım doktor ne diyecek.
mehtapcım insallah yarın kontrolünüzden iyi haberlerle dönersiniz...
nınımcım çok iyi yapıosun bencede, üstüne düşüp zorladıkça yemekten iyice soğuyo veletler... bizimde başımızda var bitane öyle arada bakıos, kıza resmen yesin die maymunluk yapıos, beraber yiyos filan o aynı duruo biz şiştikçe şişios ailecek:)
Kızlar dün bu inek mevzusu için bir yer bulduk eşimle gittik akşam. Biz arabadan inerken başka bir adam süt alıyordu. Yaşlı karadenizli bir teyzecik. Kızları var onlar ilgileniyormuş. Ahırları var ineklere kendileri bakıyorlarmış. Çimenlerde falan yayıyorlarmış. Süt o kadar beynime işlemiş ki süt alan adama ineğe burda mı bakıyorlar diye soracağıma süte burada mı bakıyorlar diye sormuşum tabi eşim başladı gülmeye. Evet süte burda bakıyorlar ineği de burda satıyorlar diye cevap verdi eşim:))
Neyse karadenizli teyzeyle biraz sohbet ettik ilk sütümüz az falan dedi sonra salı günü gelin veririz bişeyler dedi. Teyze'ye inekleriniz yerli mi diye sorunca eşim yine başladı gülmeye teyze bişey anlamadı tabi yani nasul yerli mü gibi bişey söyledi yani yurt dışından mı kırma mı ineğin cinsi nedir diye sordum. Siyah beyaz ineklerden dedi:))))
Akşam eşimin diline düştüm tabi gelmiş annemle babama sorduklarımı anlatıyor. Abartarak tabi Mehtap teyzeye inekler Avrupalı mı, Amerikalı mı yoksa Türk mü diye sordu diyor.
Kızlar dün bu inek mevzusu için bir yer bulduk eşimle gittik akşam. Biz arabadan inerken başka bir adam süt alıyordu. Yaşlı karadenizli bir teyzecik. Kızları var onlar ilgileniyormuş. Ahırları var ineklere kendileri bakıyorlarmış. Çimenlerde falan yayıyorlarmış. Süt o kadar beynime işlemiş ki süt alan adama ineğe burda mı bakıyorlar diye soracağıma süte burada mı bakıyorlar diye sormuşum tabi eşim başladı gülmeye. Evet süte burda bakıyorlar ineği de burda satıyorlar diye cevap verdi eşim:))
Neyse karadenizli teyzeyle biraz sohbet ettik ilk sütümüz az falan dedi sonra salı günü gelin veririz bişeyler dedi. Teyze'ye inekleriniz yerli mi diye sorunca eşim yine başladı gülmeye teyze bişey anlamadı tabi yani nasul yerli mü gibi bişey söyledi yani yurt dışından mı kırma mı ineğin cinsi nedir diye sordum. Siyah beyaz ineklerden dedi:))))
Akşam eşimin diline düştüm tabi gelmiş annemle babama sorduklarımı anlatıyor. Abartarak tabi Mehtap teyzeye inekler Avrupalı mı, Amerikalı mı yoksa Türk mü diye sordu diyor.
Amin. Allah hepimizi güldürsün canım.:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy mehtap sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün süt işini halletmenize sevindim ama insanın aklı bişeye odaklanınca ne demek istiyo ama ağzından ne çıkıyo banada oluyo genelde
:roflol: :roflol: :roflol:
akşamda ben eşime inek mevzusunu anlatmıştım çooooookk gülmüştük...
bu akşamda şenlik var evde :roflol:
sayende Mehtap!cım olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?