Bizim bunları uygulamamız imkansız herhalde:)) Berkay uyandığında yatağında eeeeee, aaaaaa, eeeeee, ggııııı, brrrrrrrrrrr, diyor sanki nerdesiniz gelin beni alın der gibi:))) sonra da kafasını kaldırıp arkaya doğru bizim geliş yönümüze bakıyor acaba kim gelecek diye:))) öyle olunca da dayanamıyoruz tabi kaldırıp oynatıyoruz falan annem de gece çocukla oynamayın uykusunu kaçırıyosunuz diyor. Disiplinli olup uygulamak gerekir bazı şeyleri çünkü bebeklerdeki alışkanlıkları yıkmak gerçekten çok zor. Gündüz kaç defa ve kaç saat uyuyor canım?
Buldum bak onun da böyle gözlüklü bir fotoğrafı vardı Jennifer Lopez. Benim ismimi babaannem takmış gece ayışığında doğduğum için Mehtap olsun demiş:) Ablanla adaşız ne güzel. Ben lisedeyken doğumgünümde hediye gelmişti köpekleri çok sevdiğim için halamın oğlu hediye etmişti. Üniversiteye başladıktan sonra köpek bunalıma girdi evde uzun zaman yalnız kalıyordu o dönemde ben de başka bir arkadaşıma verdim.
gerçektenmi bun akşam eşime söyleyeyim bari...
evet canım maalesef köpekler yalnızlığa ve ilgisizliğe alışamıyorlar..
yani zor depresyona giriyorlar...
ben sizin yaninizda sonuk kaliyorum en iyisi bulusmiyayim sizinle:)zaten yanininza eririm kaybolurum:)
bu arada ozel mesajimi aldinmi ninim:S
ayyy mehtapcim zannetmiyorum gelecegimi ama belli olmaz benim esim besim:)
zaten esimin yeni birseyini yakaladim sanki bilmiyorum ama aklimdaha da karisti
tamam canim belki guzel olabilirim ama sizin yaninizda benim guzelligimin 10 da 1 i bile bellki olmaz:)
sorayacım valla gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın ve hala daha da sıkılıyorsun... zaman geçtikçe kendini daha da yıpratacaksın bu gidişle... Mehtap'ın da iyice düşünüp sağlıklı bir karar vermen lazım bencede. ilk önce bence bir ara bahsetmiştin bi meslek sahibi olmayı istiyorum die, bi yolunu bulup bence onu uygulasan... çok zor arkadaşım ya ama ne yaparsan yap kendini fazla yıpratma, sen o iki yakısıklı delikanlıya lazımsın...
Mehtapcım valla itifat etmemiştim, hatta bi genellemeye bile gidebiliyoruz... KK daki hatunların hepsi ayrı hoş ya... nınımcımı benzetmede yerinde olmuş gerçekten:) hepiniz birbirinizden güzelsin maşallah eee çocuklardan belli, böyle güzel çocukların anneleri de hoş olmalı:)
ayrıca facebookta grubunuzu buldum, tabiki katılmak isterim bende. bir iki gruptayım ama genelde pek bi hareket yok onlarda.. amma uzattım kızlar farkındaym ama son havadis, bugun kızımı gördüm... gözler fıldır fıldırdı biz konustukça inanılmaz hareketlendi hatta hemşire ablalarımız geldi aa bak hissetti heralde hareketleri nasıl değişti diye birbirlerine seslenip küvezin başına toplandılar.. 1630 gram olmuşuz 12 cc ye çıkmış beslenmemizde.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?